ShooterMan написа:И да си мечтая и да не си мечтая вие падате с 3:0.Казах
Само да не си много оборотен , по-нисък от земята трябва да си

По темата:наистина не знам какво да очаквам,но се надявам да вкараме гол,оттам нататък нещата стават лесни ! Само Райков да е титуляр,както и Цветков зад Арш и отдясно Христов , понеже Калво ще дебютира срещу Славия и стой та гледай кво ги правим

А между другото Милиев и Рисп сработят ли се , ще имаме най-добрата защита в България,защото съм сигурен в качествата на Мюлдер,Старокин и Башлиев ! Колкото до дефанзивните халфове- определено и дввамата са в слаба форма,но вижте,че цял мач не се предадоха и не само те,аз съм сигурен,че Гаджев поне малко ви е зарадвал с фамозното си изпълнение в четвъртък,както и срещу Лил , Черно Море,Бате,Миньор и др. ,така че поне покажете малко уважение за това,което е дал на Левски и което ще продължава да дава! И между другото не сте големи мъже като плюете по собствения си треньор и футболисти

Успех и САМО ЛЕВСКИ !
П.П.Успех и на Литекс и Локо,а и в 4тия кръг и на Цска , нека не забравяме , че преди всичко сме българи,и дано имаме 4 представителя в евротурнирите наесен ! Знам , че звучи леко нереално,но не е непостижимо! Лека вечер