Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот ficho17 » 30 юли 2011 03:18

ShooterMan написа:И да си мечтая и да не си мечтая вие падате с 3:0.Казах

Само да не си много оборотен , по-нисък от земята трябва да си :)
По темата:наистина не знам какво да очаквам,но се надявам да вкараме гол,оттам нататък нещата стават лесни ! Само Райков да е титуляр,както и Цветков зад Арш и отдясно Христов , понеже Калво ще дебютира срещу Славия и стой та гледай кво ги правим ;) А между другото Милиев и Рисп сработят ли се , ще имаме най-добрата защита в България,защото съм сигурен в качествата на Мюлдер,Старокин и Башлиев ! Колкото до дефанзивните халфове- определено и дввамата са в слаба форма,но вижте,че цял мач не се предадоха и не само те,аз съм сигурен,че Гаджев поне малко ви е зарадвал с фамозното си изпълнение в четвъртък,както и срещу Лил , Черно Море,Бате,Миньор и др. ,така че поне покажете малко уважение за това,което е дал на Левски и което ще продължава да дава! И между другото не сте големи мъже като плюете по собствения си треньор и футболисти ;) Успех и САМО ЛЕВСКИ !
П.П.Успех и на Литекс и Локо,а и в 4тия кръг и на Цска , нека не забравяме , че преди всичко сме българи,и дано имаме 4 представителя в евротурнирите наесен ! Знам , че звучи леко нереално,но не е непостижимо! Лека вечер :)
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 30 юли 2011 07:55

Спартак показаха че са добре организиран отбор, който вече е навлязъл в игрови ритъм, но нищо повече. Не съм съгласен, че стартовия състав е бил сгрешен. Факт е обаче, че някои разочароваха. Дани Младенов, който в предсезонната подготовка бе един от най добрите логично започна титуляр, но бе много зле. В средата на първото Гонзо ги размени с Ицо, но нашите просто трудно влязоха в мача. Дали само напрежението, дали още несработването между новите - незнам. Тук повечето плюят Йовов, но това негово представяне едва ли изненадва някой - колко пъти е редувал уникални мачове с посредствени такива, които са ми скъсвали нервите. Не му беше ден, но би било лудост да не стартира титуляр.
Търнава са преодолим отбор и мисля, че няма да изпуснем шанса си. Добре е че Гонзо не предприе силно офанзивен стил - някои казаха, че било страхливо - но категорично не съм съгласен. Турнирните мачове се играят с прагматизъм, а не с емоции. Там съперникът е непознат и такъв риск е неоправдан. Реално Търнава имаха от една атака 2 голови положения и това им бе за цял мач. Дузпата бе глупава индивидуална грешка, а и съдията не показа еднакъв критерии. А когато последните 15-тина минути високите и здрави словаци отпаднаха и физически, то можем да бъдем повече от сигурни, че ЛЕВСКИ е по-класния и по-добър отбор.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 30 юли 2011 10:31

Прогноза 1-0 и господата от подуене до ТУК.
Спартак щяха да си решат изхода още в София, но нямаха късмет, и те се чудят как срещу такъв слаб отбор са постигнали загуба.
Левски тая година и калъфката няма да вземат, ще бъдат тъпана на А група, ще ги бият и Литекс и ЦСКА и Лудогорец и т.н.

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 30 юли 2011 10:33

Tommi написа:Мисля, че няма да имаме проблеми в реванша. Отборът играе правилен футбол и няма да изпусне преднината от първия мач. ;)

ха ха х а СМЯХХХХХХХХХХХХХхх "ПРАВИЛЕН ФУТБОЛ"????????????????????????????????????????????????
Къде го видя бе??????????????????
Та вие бяхте трагедия бе

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 30 юли 2011 11:04

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BQ0UrmJYQXs[/youtube] Този стадион ни е на късмет и резултатът ще бъде същия.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WL7sGcXByAw[/youtube]
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 30 юли 2011 12:42

pankin написа:Прогноза 1-0 и господата от подуене до ТУК.
Спартак щяха да си решат изхода още в София, но нямаха късмет, и те се чудят как срещу такъв слаб отбор са постигнали загуба.
Левски тая година и калъфката няма да вземат, ще бъдат тъпана на А група, ще ги бият и Литекс и ЦСКА и Лудогорец и т.н.

"ще, ще, ще, щяха, ако".... :lol:... и Аз ЩЕ спечеля от тотото и ЩЕ стана милионер....още не съм де, ама ЩЕ! :lol:

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 30 юли 2011 13:23

Победа за наще с 1:2 или 0:2 .... този мач ще го изиграем разумно и с 2-3 контраатаки ще си решим мача !!! Цветков е класа !!!!!!!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 юли 2011 14:05

pankin написа:Прогноза 1-0 и господата от подуене до ТУК.

Надай се,к.ре,на пияна жена!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

levskar4e_forever
Контакти:

Мнениеот levskar4e_forever » 30 юли 2011 14:16

PFK_Levski написа:Победа за наще с 1:2 или 0:2 .... този мач ще го изиграем разумно и с 2-3 контраатаки ще си решим мача !!! Цветков е класа !!!!!!!

+111 ;) САМО ЛЕВСКИ !!! :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
kufur

Мнениеот kufur » 30 юли 2011 14:34

Левски по традиция си губи преднината и отпада при този резултат 8-)

Върни се в “Архив”