Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Батков имал връзки с мафията... нищо ново !

Мнениеот blue avalanche » 26 юли 2011 14:44

ehh написа:
Yoda написа:Не разбирам какво правят в тази тема панчаревци, след като техният експрезидент Лупи бе осъден на 17 години пандела. Ето на кой отбор ръководството му е престъпно. Друг техен експрезиден беше гръмнат като юрдек насред блато, пак заради бандитският му бизнес .... какво да си мисля за четирибуквието, че съществуват благодарение на мафиотски пари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да не забравяме и за покойния им президент на женския баскетболен отбор, загинал в странна катастрофа във Франция.
Смях... точно червените да тръгнат да отвавят такива лицемерни теми.

Да добавим и Ил.Павлов... :oops:

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот Batkoto » 27 юли 2011 10:51

може и да са съмнителни,но са вече в миналото,а и нито един от тези не е бил обявяван за "персона нон грата" в България и преследван от Интерпол .. само че вие тогава развявахте плакати "Върнете Чорни,спасете Левски"
жалка картинка :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 юли 2011 14:52

Batkoto написа:може и да са съмнителни,но са вече в миналото,а и нито един от тези не е бил обявяван за "персона нон грата" в България и преследван от Интерпол .. само че вие тогава развявахте плакати "Върнете Чорни,спасете Левски"
жалка картинка :idea:

"Жалката картинка" е,че Чорни стана "персона нон грата",когато отказа да "лъска обувките" на Ив.Костов.Дотогава си беше бая "грата".

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2011 16:14

blue avalanche написа:"Жалката картинка" е,че Чорни стана "персона нон грата",когато отказа да "лъска обувките" на Ив.Костов.Дотогава си беше бая "грата".

Мдаа, доколкото си спомням слуховете бяха, че си поискал огромен процент от МТел, но Чорния не ръчил.
...от друга страна, като се замислите как всичко минало през ръцете на Костов - Нефтохим, Кремиковци, Балкан и сие - рухна, а сега от МТел ни извиват ръцете...хм...

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 29 юли 2011 18:30

Лъч светлина за Левски - Иван Мачев взима клуба
.. При провал в Лига Европа :!:
Строителният предприемач Иван Мачев може да откупи Левски, ако сините се провалят в Лига Европа, разбра ***.eu от отлично информиран източник. На "Герена" се очакват сериозни финансови сътресения при неуспех във втория по престижност турнир от Стария континент . При подобен сценарий авторитетният бизнесмен може придобие акциите на Тодор Батков и да спаси клуба от фалит.

Иван Мачев е статут на ВИП привърженик на сините, пътува с чартъра на отбора при повечето от гостуванията в чужбина. Притежава запазено място в най-луксозната трибуна на "Герена". Той е със стабилно финансово състояние и вдъхва респект с престижните марки на личните си автомобили.

В строителния бизнес той е известен с участието си във фирмите "Прайм Билдинг", "Тренд", "Тима", "Равда ин 2003" и "Орлица - Трейд". Бизнес начинанията му са ориентирани най-вече в сегмента на луксозните имоти, инвестиране в недвижими имоти, участие в проекти за изграждане на недвижими имоти, консултантска дейност, търговска дейност в страната и чужбина, предприемаческа дейност, инженеринг, , маркетинг, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, реклама.

Припомняме, че името на предприемача бе свързвано с Левски и през 2009-та година. Тогава имаше възможност Мачев да стане втори по ранг акционер в клуба, но до споразумение така и не се стигна.

Източник : http://***.eu/news132627.html
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 29 юли 2011 18:45

Ха сега де! Купувач...

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 29 юли 2011 19:01

Още ли има хора, които вярват на *** :roll:
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 29 юли 2011 20:37

ultralevski написа:Още ли има хора, които вярват на *** :roll:

Недй така,че точно *** казха,че Арс няма да е титуляр,а няколко човека се заядохте с колегата който го пейстна и писахте подобни на твоя коментари

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 29 юли 2011 21:21

Понякога *** с опита си да намери сензация са ми смешни , но някой работи са истина ..
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 30 юли 2011 22:02

milen.hristov написа:

Недй така,че точно *** казха,че Арс няма да е титуляр,а няколко човека се заядохте с колегата който го пейстна и писахте подобни на твоя коментари

От спортал го вадих онова ;) Да сме точни :lol: иначе не вярвам точно сега да има нов собственик и тн,просто всяка година се пише едно и също точно около ЛЕ,ако не стане идва друг това е от поне 3 години :roll: Ако има желание някой отдавна щеше да е съакционер поне ;)

Върни се в “Архив”