Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
blue magic написа:Оптимист съм за реванша. Гонзо подходи правилно тактически в първия мач, очаквам да го направи и на реванша. Селекцията ни е повече от добра и всеки титуляр, който е неубедителен има силен заместник.
Yoda написа:Тия ще ги отстраним и на "куц крак" , НООООООО :
1.Левски играе "без треньор" вече 10 години. За последно такъв беше Л.Петрович, след него всичко е боза![]()
![]()
![]()
bigbonusprize написа:Yoda написа:Тия ще ги отстраним и на "куц крак" , НООООООО :
1.Левски играе "без треньор" вече 10 години. За последно такъв беше Л.Петрович, след него всичко е боза![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И без треньор стигна 1/4 финал, влезе в ШЛ и постави рекорди по вкарани голове...Ако имахме треньор Уефа ли щяхме да спечелим?
ma6inkata написа:blue magic написа:Оптимист съм за реванша. Гонзо подходи правилно тактически в първия мач, очаквам да го направи и на реванша. Селекцията ни е повече от добра и всеки титуляр, който е неубедителен има силен заместник.
Кое му беше правилното? Йовов дясно крило, а Младенов ляво? Не знам на какво се дължеше това, дано повече не прави тези грешки!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта