Има ли бъдеще ЦСКА с тези собственици или ще се въртим в омагьосън кръг? Дайте обективно мнение, аз съм песимист за съжаление
Титан АС-Основния благодетел на ЦСКА(Официална фен тема)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Титан АС-Основния благодетел на ЦСКА(Официална фен тема)
Нека се придържаме към темата и не я отклоняваме в посока БФС
Има ли бъдеще ЦСКА с тези собственици или ще се въртим в омагьосън кръг? Дайте обективно мнение, аз съм песимист за съжаление
BAGERIST написа:Нека се придържаме към темата и не я отклоняваме в посока БФС![]()
виж.имат печени адвокати,което на този етап е добре.също така не се покланят на сульо и пульо което също говори в тяхна полза.смятам че си знаят играта и как да спрат рекета срещу отбора,понеже те плащат масрафа.
[center]
[/center]
[/center]- THE RED SNAKE
- Контакти:
bigbonusprize написа:Клубове като Реал М и тн имат задължения, но си ги плащат. Вие имахте задължения но не си ги плащахте. Това беше потвърдено от Гарибов, ваш ръководител, който потвърди вината на ръководството за лиценза на 100%. Всичко останало е свободни интерпретации, целящи да обивнят синьото бфс. Също така първото плащане към министерството беше около година след ерата Томов... Това е истината и не знам защо толкова много бягате от нея? Абсолютно правомерно отнемане на лиценза! Дали баткоф е натиснал боби като го е накарал да си спазват разпоредбите, е отделен въпрос... Но е несериозно да се твърди, че лиценза беше отнет неправомерно.
Плащат ги дотолкова, че накрая всяка година излизат с голям отрицателен финасов баланс и държавата и федерацията им пазят гърба,за да не изгърмят. Това е вярно и че имахме задължения и това бяха суми под формата на реално обявените заплати на футболистите, съответно начислени данъци от страна на ЦСКА, а в същото време в Левски, според бивш футболист на Левски се разписвали на едни заплати и получавали съвсем други многократно завишени, което означава, че се укриват данъци в особено големи размери, това също би трябвало да е предпоставка за отнемане на лиценз, но не би, предполагам, че когато правеха ревизия на всички клубове май само тази на Левски нямаше резултат, защо ли, може би защото всичко е "точно". Не знам дали Батков е натиснал Боби, но той не се нуждае от подсещане какво трябва да прави. Плащане към спортното Министерство трябваше да прави и Левски,както ЦСКА го направи, дори и със закъснение. Не е коректно единствено в цяла България ЦСКА да плаща наем да ползва стадиона, а пък Левски да го ползват от не знам си колко години безвъзмездно. Просто се опитвам дати кажа, че не се мери с еднакъв аршин към двата гранда. За единия да има закони, а пък за другия не съвсем.
BAGERIST написа:Нека се придържаме към темата и не я отклоняваме в посока БФС![]()
Колега, ще извиняваш, че се получава такова отклонение от темата, но когато човека по-горе употреби израза за синьото БФС и как ако не били те, еди какво си... се подразних, защото това изобщо не вярно, а точно обратното и му изложих доводи затова, които той елегантно прескочи. Както аз няма да го убедя, че лиценза ни е несправедиво отнет, нито който и да било ще ме убеди, че е отнет справедливо, защото много неща не бяха наред тогава.
ТИТАН СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ !!! САМО ЦСКА ,а който плуе по тези които си дават парите за отбора плуе по себе си и отбора !!!
НАПРЕД КЪМ 32-рата ТИТЛА АРМЕЙЦИИИИ !!!
НАПРЕД КЪМ 32-рата ТИТЛА АРМЕЙЦИИИИ !!!
catch me ... if you can !
- baerba1995
- Контакти:
Стига сте плюли!Преди и на мен не ми харесваха ,но от известно време нямат грешен ход.Дано намерят пари за заплати ,за да може да станем шампион и догодина ремонт на стадиона,пък ако се намери инвеститор за нов ще са златни! НАПРЕД АРМЕЙЦИ! 
- bigbonusprize
- Контакти:
THE RED SNAKE написа:
Плащат ги дотолкова, че накрая всяка година излизат с голям отрицателен финасов баланс и държавата и федерацията им пазят гърба,за да не изгърмят. Това е вярно и че имахме задължения и това бяха суми под формата на реално обявените заплати на футболистите, съответно начислени данъци от страна на ЦСКА, а в същото време в Левски, според бивш футболист на Левски се разписвали на едни заплати и получавали съвсем други многократно завишени, което означава, че се укриват данъци в особено големи размери, това също би трябвало да е предпоставка за отнемане на лиценз, но не би, предполагам, че когато правеха ревизия на всички клубове май само тази на Левски нямаше резултат, защо ли, може би защото всичко е "точно". Не знам дали Батков е натиснал Боби, но той не се нуждае от подсещане какво трябва да прави. Плащане към спортното Министерство трябваше да прави и Левски,както ЦСКА го направи, дори и със закъснение. Не е коректно единствено в цяла България ЦСКА да плаща наем да ползва стадиона, а пък Левски да го ползват от не знам си колко години безвъзмездно. Просто се опитвам дати кажа, че не се мери с еднакъв аршин към двата гранда. За единия да има закони, а пък за другия не съвсем.
Малко офтопик по спора ни
[offtopic]Човече, Левски не ползва 3 големи обекта като вас, за които плащате по малко от 40 000 на месец. Ние плащахме толкова само за 1 мач на националният, в периода когато наляхме над 1 млн в Герена. Смятам, че нямате моралното право да ползвате без пари толкова декари в цетралните части на София. Кой друг клуб в България разполагаше с такива бази като Панчарево, 4км и стадион БА?
http://gong.bg/view_article.php?article_id=47496[/offtopic]
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Да, нашият любим ЦСКА има добро бъдеще начело със собствениците от Титан-АС. Единственият проблем, който трябва да решат е да изчистят и последните задължения на клуба към други клубове, конкретно към Сливен и тотално компрометиралият се в нашите очи Лечков.
Това направят ли го, ще премахнат оргомен товар от плещите на клуба, а това в комбинация с вече спечелената първа Купа на България ще ги бетонира. В случая говорим за психологически товар, не за финансов, ясно е че нашето законодателство предоставя вратички за протакане на всякакви видове плащания...
Това направят ли го, ще премахнат оргомен товар от плещите на клуба, а това в комбинация с вече спечелената първа Купа на България ще ги бетонира. В случая говорим за психологически товар, не за финансов, ясно е че нашето законодателство предоставя вратички за протакане на всякакви видове плащания...
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Ръководството на ЦСКА плати задълженията си към Сливен и до края на деня трябва да картотекира новите футболисти за утрешния мач за Суперкупата срещу Литекс. Малко преди обяд „червените” преведоха 290500 лева в сметките на частен съдебен изпълнител Милен Базински. С това се изчиства целия дълг на ЦСКА към ОФК Сливен. По експертиза в началото на юли „червените” имаха да погасяват дълг от 362458, 88 лева. В изминалия месец са били погасени 50000 лева от този дълг. Освен това са изплатени 21958 лева директно на Александър Тонев преди трансфера му в Лех. Тези пари са дълг към Тонев от времето, в което той игра за Сливен и не получаваше заплати. Това плащане е признато от ЧСИ Милен Бъзински.
Така с днешния превод на практика ЦСКА изчиства всички задължения към отбора на Йордан Лечков, като парите ще бъдат разпределяни към хора и институции, на които ОФК Сливен дължи пари....Частен съдебен изпълнител Милен Бъзински вече е внесъл становище в БФС, с което уведомява футболната централа за погасения дълг от страна на ЦСКА. Така би трябвало до края на деня „червените” да нямат проблеми да картотекират новите футболисти и те да бъдат на разположение на Милен Радуканов за утрешния двубой. ...
ТОВА НАПРАВИХА ТИТАН!!!НА....ХА ГО НА ШИ....ЦИТЕ ОТ бфс ОТВСЯКЪДЕ!!!СЕГА ЗАСЛУЖАВАТ ПОДКРЕПА!!!ПОКАЗАХА,ЧЕ МИСЛЯТ ЗА ОТБОРА!!!САМО ЦСКА!!!!
Благодаря, ТИТАНИ!
ТИТАН и ЦСКА= ЕДНА ЛЮБОВ! ТИТАН са завинаги едни от нас! Да видя сега жалкото изражение на плювачите дето бяха против подкрепата им във форума! Къде сте бе мишки???