До кога ВОЙНА ПО ТРИБУНИТЕ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

PB-1912
Контакти:

До кога ВОЙНА ПО ТРИБУНИТЕ???

Мнениеот PB-1912 » 02 юни 2009 14:38

Наближава ма4а на Пловдив скоро .... и се 4удя дали пак ще има уговорки за битки и подобни селски неща? Някога това беше на мода, да се правят битки с колани,боксове,летви,палки и вериги.Много ми е 4удно дали може да се забравят тези неща и да се видят фенове на Ботев-Локо и Левски-Цска на дербитата заедно един до друг както е в европа? Модата(така да се каже) за боевете тръгна от страна в която ве4е по4ти ги няма а феновете в тази страна ходят заедно на ма4ове и гледат по пъбовете заедно любимите си отбори и пият заедно.Ще го видим ли някога в България това нещо? :roll: :)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: До кога ВОЙНА ПО ТРИБУНИТЕ???

Мнениеот turbogena » 02 юни 2009 14:40

това никога няма да стане в България ,убеден съм :|
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 02 юни 2009 14:48

Не в България никога няма да ходим по кръчмите преди и след мачовете заедно.Аз съм участвал в много такиви битки с боксове ,колани ,бомби.това е от чара на дербито.няма начин.и да ви кажа честно ми харесва да премеря сили с феновете на ЦСКА,Локо Пд и Ботев

PB-1912
Контакти:

Мнениеот PB-1912 » 02 юни 2009 14:50

emo написа:Не в България никога няма да ходим по кръчмите преди и след мачовете заедно.Аз съм участвал в много такиви битки с боксове ,колани ,бомби.това е от чара на дербито.няма начин.и да ви кажа честно ми харесва да премеря сли с феновете на ЦСКА,Локо Пд и Ботев

Ами ако стане най-лошото с някой как ще се 4устваш ако убиеш някой или някой твой 4овек го утрепат с бомба,бокс или нещо подобно? 4ара е 90 минути фърляш си бомбите на пистата а не по хората :)

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 02 юни 2009 14:56

всичко трябва да впрегнеме в победата на любимият отбор.ако убия човек или мой приятел убият лека им пръст.отбора остава и ние трябва да се бориме и биеме за него

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 02 юни 2009 15:00

emo написа:всичко трябва да впрегнеме в победата на любимият отбор.ако убия човек или мой приятел убият лека им пръст.отбора остава и ние трябва да се бориме и биеме за него

От това ли зависят вашите победи???

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 02 юни 2009 15:00

PB-1912 написа:Модата(така да се каже) за боевете тръгна от страна в която ве4е по4ти ги няма а феновете в тази страна ходят заедно на ма4ове и гледат по пъбовете заедно любимите си отбори и пият заедно.

Само дето в тая страна ги няма и футболните фенове почти, има фенове на театрите.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 02 юни 2009 15:01

emo написа:всичко трябва да впрегнеме в победата на любимият отбор.ако убия човек или мой приятел убият лека им пръст.отбора остава и ние трябва да се бориме и биеме за него

Човече, ти счупи тъпомера. Жалко, че си фен на Левски и срамиш както отбора, така и другите фенове
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 02 юни 2009 15:08

Кви са тия глупости бе?! Вземи млъкни по-добре!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 02 юни 2009 15:11

ivo77 написа:

Кви са тия глупости бе?! Вземи млъкни по-добре!

Остави го, омешал е кола с пепси и бонбони пияна вишна, и сега не знае какво говори.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Ботев”