Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
emo написа:Не в България никога няма да ходим по кръчмите преди и след мачовете заедно.Аз съм участвал в много такиви битки с боксове ,колани ,бомби.това е от чара на дербито.няма начин.и да ви кажа честно ми харесва да премеря сли с феновете на ЦСКА,Локо Пд и Ботев
emo написа:всичко трябва да впрегнеме в победата на любимият отбор.ако убия човек или мой приятел убият лека им пръст.отбора остава и ние трябва да се бориме и биеме за него
PB-1912 написа:Модата(така да се каже) за боевете тръгна от страна в която ве4е по4ти ги няма а феновете в тази страна ходят заедно на ма4ове и гледат по пъбовете заедно любимите си отбори и пият заедно.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
emo написа:всичко трябва да впрегнеме в победата на любимият отбор.ако убия човек или мой приятел убият лека им пръст.отбора остава и ние трябва да се бориме и биеме за него
ivo77 написа:emo написа:всичко трябва да впрегнеме в победата на любимият отбор.ако убия човек или мой приятел убият лека им пръст.отбора остава и ние трябва да се бориме и биеме за него
Кви са тия глупости бе?! Вземи млъкни по-добре!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост