Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот JalkiSte » 28 юли 2011 12:38

И аз мисля, че звучи несериозно ;) Ако кариерата на даден играч се проваляше с 1 червен картон, какво остава за тези, които отсъстват с месеци и после се връщат на терена и след няколко мача се представят на познатото си ниво? ;)
Относно Кириякос - зле е, но Шкъртел не мисля, че е по-добре, толкова мачове ни е провалял, че просто нямам думи ... спомням си веднъж вкара гол, ама не помня на кой (някой от опашкарите беше) и си рекох бре, най-после да помогне с нещо и в края на мача си вкара автогол и завършихме 1:1 :lol: Пълни дупки са и двамата според мен, а Кара е на годинки, Агер и той издиша понякога, но по-сериозният му проблем са контузиите, така че за мен от централен защитник се нуждаем най-много.На левия бек видяхме, че и Джонсън, и Фланаган могат да се представят стабилно, но в центъра сме си чист бонус :!:
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 28 юли 2011 12:47

JalkiSte написа:И аз мисля, че звучи несериозно ;) Ако кариерата на даден играч се проваляше с 1 червен картон, какво остава за тези, които отсъстват с месеци и после се връщат на терена и след няколко мача се представят на познатото си ниво? ;)
Относно Кириякос - зле е, но Шкъртел не мисля, че е по-добре, толкова мачове ни е провалял, че просто нямам думи ... спомням си веднъж вкара гол, ама не помня на кой (някой от опашкарите беше) и си рекох бре, най-после да помогне с нещо и в края на мача си вкара автогол и завършихме 1:1 :lol: Пълни дупки са и двамата според мен, а Кара е на годинки, Агер и той издиша понякога, но по-сериозният му проблем са контузиите, така че за мен от централен защитник се нуждаем най-много.На левия бек видяхме, че и Джонсън, и Фланаган могат да се представят стабилно, но в центъра сме си чист бонус :!:

Сигурно имаш в предвид мача с Тотнъм дето ни биха с 2:1 с гол в продължението?
п.с и аз наистина мисля че Централен защитник най много ми трябва и задължително трябва да е висок и масивен като Самба или Кейхил
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 28 юли 2011 12:54

smart написа:
JalkiSte написа:И аз мисля, че звучи несериозно ;) Ако кариерата на даден играч се проваляше с 1 червен картон, какво остава за тези, които отсъстват с месеци и после се връщат на терена и след няколко мача се представят на познатото си ниво? ;)

п.с и аз наистина мисля че Централен защитник най много ми трябва и задължително трябва да е висок и масивен като Самба или Кейхил

Не беше този мач ... остави, няма да се сетя :)
http://www.youtube.com/watch?v=pW-KxpCk ... re=related - вижте последния въпрос :lol: :lol:
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 28 юли 2011 13:41

JalkiSte написа:
smart написа:

Не беше този мач ... остави, няма да се сетя :)
http://www.youtube.com/watch?v=pW-KxpCk ... re=related - вижте последния въпрос :lol: :lol:

Или е Ман сити дето завършихме 2:2 миналия сезон на Анфйлд или този сезон с УБА
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 28 юли 2011 14:23

JalkiSte написа:http://www.youtube.com/watch?v=pW-KxpCk ... re=related - вижте последния въпрос :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Добре се посмях на всички въпроси. Least intelligent - Dirk Kuyt. :lol:
Иначе относно централните защитници, аз не мисля, че ни трябват чак толкова нови попълнения. Вярно в първата половина от сезона играха зле и правиха много грешки, но тогава кой не правеше? А и по цял мач бяха поставени под натиск и е нормално да се огънат рано или късно. Като се върна Кени Далглиш, заедно със Стив Кларк, нещата мисля много се промениха. На Кара това ще му е един от последните сезони на високо ниво и предпочитам да е титуляр, а Агер си ми е голям любимец и мисля, че ако стои далеч от контузии може да играе ключова роля през сезона. Като прибавим Шкъртел и Кели, а и Уилсън, за който вече не помня дали не го преотстъпихме някъде, не смятам, че са ни необходими нови. Особено пък, ако ще са играчи на години като Гари Кейхил. :)

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 28 юли 2011 15:20

Говори се, че Рединг са отказали 8-милионна оферта от Болтън за нападателя Шейн Лонг и Ливърпул готвят подобрена оферта от 10 милиона. Надявам се да не стане още една "Уикъмова драма" и още един средняшки отбор да ни вземе трансферната цел. Иначе Лонг неможе да се похвали с кой-знае каква визитка, от това което виждам в Уикипедията има 170+ мача за Рединг и 40+ гола в тях. Има и 26 мача за националния отбор на Ейре и 6 гола. Въпреки всичко е по-добра резерва от Н'Гог, така че ако го вземем ще си решим до голяма степен проблемите в атака.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 28 юли 2011 15:27

RedMagic написа:Говори се, че Рединг са отказали 8-милионна оферта от Болтън за нападателя Шейн Лонг и Ливърпул готвят подобрена оферта от 10 милиона. Надявам се да не стане още една "Уикъмова драма" и още един средняшки отбор да ни вземе трансферната цел. Иначе Лонг неможе да се похвали с кой-знае каква визитка, от това което виждам в Уикипедията има 170+ мача за Рединг и 40+ гола в тях. Има и 26 мача за националния отбор на Ейре и 6 гола. Въпреки всичко е по-добра резерва от Н'Гог, така че ако го вземем ще си решим до голяма степен проблемите в атака.

Като гледам обаче половината му голове са само от последния сезон :) значи може би формата му доста се е подобрила ;) 100% ще е по-добре от Нгог

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 28 юли 2011 16:03

RedMagic написа:Говори се, че Рединг са отказали 8-милионна оферта от Болтън за нападателя Шейн Лонг и Ливърпул готвят подобрена оферта от 10 милиона. Надявам се да не стане още една "Уикъмова драма" и още един средняшки отбор да ни вземе трансферната цел. Иначе Лонг неможе да се похвали с кой-знае каква визитка, от това което виждам в Уикипедията има 170+ мача за Рединг и 40+ гола в тях. Има и 26 мача за националния отбор на Ейре и 6 гола. Въпреки всичко е по-добра резерва от Н'Гог, така че ако го вземем ще си решим до голяма степен проблемите в атака.

Абе,какво ще си решим в атаката с този :mrgreen: за тия 10€ + още малко и къде къде по-добри могат да се намерят :roll:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 28 юли 2011 16:08

Transfer_Master

Juan Mata has told Valencia that the only Premier League club he will go to is #LFC

Не съм и мислил че Матка ще ни предаде ! :) :) :? :? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 28 юли 2011 16:10

Спортал писаха ,че се е разбрал с Арсенал вече :? дано е поредната им глупост :)

Върни се в “Ливърпул”