Суперзрелищно шоу Неймар - Роналдиньо - 4:5
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Суперзрелищно шоу Неймар - Роналдиньо - 4:5
Заслужава си да се отбележи и пропуск на Елано от дузпа , пореднта безумна дузпа изпълнена от бразилец !!!
-
- Контакти:
Роналдиньо трябва да се върне в Европа, искам пак да го гледам в шампионската лига 

Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

Alexx написа:Глупости на търкалета. Продажбата на Роналдиньо бе жизенено важна за Барселона.След 2006 той въобще не беше това което бе през двата силни сезона които имаше. Да не говорим, че след неговата продажба Барселона тръгнаха нагоре. Трябва да си сляп за да смяташ,че продажбата на заъбатия е била грешка. Това, че правил на луди някакви играчи в бразилската лига въобще не е меродавно.
Така Меси получи номер 10 и повече слава! Но все пак ме е яд!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
[center]Левски завинаги![/center]
[center]Левски завинаги![/center]
- JackPackage
- Контакти:
мнооооу гоуем (bow)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Диоков, къде си? Кажи ни как нарочно скочиха заради тото тия от стената 

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Ама и тоя Неймар е уникален 

Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
Добри нападения и трагикомични защити! Тези наглеци от Сантош на каква основа искат 45 милиона евро за Неймар, при положение, че отборът им е супер слаб и след световното клубно първенство по никакъв начин няма да могат да го задържат?!
Ама Роналдиньо си е за националния спокойно ще играе на Свеовното.
Който си го може си го може. Дано в Бразилия да му се върне желанието за игра на Рони. Той имаше всички необходими неща, за да стана най-добрият за всички времена, но купонджийстването го провали. 
Дано футболният гений се възради по терените в родината си и скоро пак да го гледаме в някой европейски гранд.

Дано футболният гений се възради по терените в родината си и скоро пак да го гледаме в някой европейски гранд.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:Който си го може си го може. Дано в Бразилия да му се върне желанието за игра на Рони. Той имаше всички необходими неща, за да стана най-добрият за всички времена, но купонджийстването го провали.
Прекалил си с купонясването снощи

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.