Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Как може да се спре абсурдният терор на TV+???

Мнениеот Neo M » 28 юли 2011 13:38

stannn написа:
UltraBlue написа:Разликата е че винаги можеш да избереш друг оператор за кабелна, макар и без възможност да гледаш някои мачове, но ако искаш да смениш енергийният си доставчик трябва да смениш и града ;)

Ето това в червеното е монопол. Къде ми е правото на избор на оператор когато единия е окупирал правата и ги разпространява само на собствените си абонати.

Монопол щеше да е ако тв правата бяха без пари, а имаш възможност да ги "изполваш" само при един тв оператор.

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 юли 2011 13:40

stannn написа:
UltraBlue написа:Разликата е че винаги можеш да избереш друг оператор за кабелна, макар и без възможност да гледаш някои мачове, но ако искаш да смениш енергийният си доставчик трябва да смениш и града ;)

Ето това в червеното е монопол. Къде ми е правото на избор на оператор когато единия е окупирал правата и ги разпространява само на собствените си абонати.

Предлагам първо да научиш какво означава МОНОПОЛ и тогава говори !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 13:41

Добре бе, каква е цената на средностатистически кабелен оператор, много ми е чудно? Някой може ли да ми каже- 4-5лв?; по евтино? :roll:
Последна промяна от UltraBlue на 28 юли 2011 13:41, променено общо 1 път.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: ТV + и FILM +

Мнениеот Alex » 28 юли 2011 13:41

тоя сайт е много добър и аз него ползам :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 13:41

UltraBlue написа:Монопол е когато нямаш избор, ама НИКАКЪВ избор... ти така ли мислиш че е в тази ситуация? Сам говориш за Близу, Виваком, ITV и тем подобни 8-)

Кой от всичките излъчва ТВ+ с изключение на булсат? Май никой. Ами честито. Монопола е налице. Говорим за монопол над излъчването на даден продукт, а не в избора на оператор. Явно не мислите. Да не сте на заплата в булсат, че така разпалено ги защитавате.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 13:43

stannn написа:
UltraBlue написа:Монопол е когато нямаш избор, ама НИКАКЪВ избор... ти така ли мислиш че е в тази ситуация? Сам говориш за Близу, Виваком, ITV и тем подобни 8-)

Кой от всичките излъчва ТВ+ с изключение на булсат? Май никой. Ами честито. Монопола е налице. Говорим за монопол над излъчването на даден продукт, а не в избора на оператор. Явно не мислите. Да не сте на заплата в булсат, че така разпалено ги защитавате.

Ми ТВ+ е канал на Булсатком... те плащат за да съществува-ти сега искаш да им кажеш какво да правят с него ли? Ако ти си купиш кола, поддържаш я, и аз дойда да ти кажа дай ми я, че има повече екстри от моята, какво правим? :?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 юли 2011 13:44

stannn написа:

Който си плати достатъчно на Булсатком той излъчва и мачовете.
Който плаща, той поръчва музиката.
Всичко е въпрос на преговори.

Повтарям научи какво означава думата МОНОПОЛ !
А за твоето невежество ние не сме виновни ! Явно невежеството има монопол над теб :lol:

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 28 юли 2011 13:46

stannn написа:

Е, да бе! Щом ги защитаваме, значи сме на заплата при тях! :) :) :) Виж сега, когато аз съм притежател на някакви права, то няма да ги предостъпя на никой, който не покрие изискванията ми. Търсете виновника при вашите оператори, не при БСК.

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 юли 2011 13:47

До stannn

Ще кажеш, че и БФС прави монопол като иска пари за да излъчват А група сигурно :lol: :lol: :lol:
Защо няма избор на 100 БФС-та и футболните клубове да си избират от кое БФС да са :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2011 13:49

@Neo M - 39.75 паунда, барабар с интернет и телефон:
http://www.sky.com/shop/tv/sports/ с едногодишен договор и доста екстри като безплатно включване, бокс и тъ нъ.
Не знам, вкарам ли си цифрова, няма да е на БСК.

Върни се в “Архив”