Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
peterkk
Контакти:

Re: Как може да се спре абсурдният терор на TV+???

Мнениеот peterkk » 28 юли 2011 13:23

stannn написа:Да живее монопола като за финал. И да, това е монопол. Един канал не принуждава да минаваш към притежателя му. А за правата всички знаем как се печелят конкурси в България. Който даде най много под масата, той печели.

Спортните канали са 3, което им позволява голяма гъвкавост и възможност да покрият повече интересни неща.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 13:23

stannn написа:Да живее монопола като за финал. И да, това е монопол. Един канал те принуждава да минаваш към притежателя му. А за правата всички знаем как се печелят конкурси в България. Който даде най много под масата, той печели.

Не мисля че това е монопол братле... някой беше дал много точният пример с енергийният ти доставчик ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
peterkk
Контакти:

Мнениеот peterkk » 28 юли 2011 13:23

peterkk написа:
stannn написа:Да живее монопола като за финал. И да, това е монопол. Един канал не принуждава да минаваш към притежателя му. А за правата всички знаем как се печелят конкурси в България. Който даде най много под масата, той печели.

Спортните канали са 3, което им позволява голяма гъвкавост и възможност да покрият повече интересни неща.

Правата не се купуват в България.!!

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 юли 2011 13:25

stannn написа:Да живее монопола като за финал. И да, това е монопол. Един канал те принуждава да минаваш към притежателя му. А за правата всички знаем как се печелят конкурси в България. Който даде най много под масата, той печели.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ти наистина нямаш 13 години !

Откупуването на правата не са конкурси !

Който остави НАЙ-МНОГО НА МАСАТА той взима правата !

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 юли 2011 13:28

И аз искам всичко да ми е безплатно на този свят.... обаче... тези всичките монополи за хляб, безалкохолни... кашкавали и меса.... само пари ми искат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Чудя се защо е нужно да ЯМ ? Защо трябва да давам пари на монополите ? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 13:29

UltraBlue написа:Не мисля че това е монопол братле... някой беше дал много точният пример с енергийният ти доставчик ;)

Същото е. Няма как да си избера кой да ми носи ток. Няма как да си избера и оператора защото ако избера друг освен булсат оставам без пряко предаване на мачове. Ако е канал от рода на ТВ7, проблем няма защото всички оператори го излъчват. С ТВ+ случая е друг. ТВ+ не се излъчва от всички.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 юли 2011 13:30

Някой направи сравнение със Скай. Хайде виж какви гъвкави схеми имат и пак ела. В основният пакет на БСК, който е на почти приемлива цена не влиза ТВ+. Да не говорим, че цените на Скай са смешно ниски за едно средно английско домакинство. Основният пакет, както казах на БСК не ти дава нищо! Плащаш Премиум и си ок. За какво са ми тея кипърци и гърци. Значи ли, че плащам и тях? Какви са тея договори?! Това е монополно положение и това си е. И това, че всеки кабелен оператор може да ги излъчва не е баш така, защото ако кабелният ти оператор в малкия град е част от мрежата на по-голям кабелен оператор, който не му пука за теб - кабел!
Извиват ти ръцете най-вече с плана! И със сроковете на договора. Аз по телевизията гледам мачове и новини. Да си взема пакет за да гледам един канал.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: Излъчване на БГ мачове по телевизиите

Мнениеот soad » 28 юли 2011 13:30

soad написа:В нета ще може ли да се гледа или и там не ?

Някой ще ми отговори ли ?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 13:31

stannn написа:
UltraBlue написа:Не мисля че това е монопол братле... някой беше дал много точният пример с енергийният ти доставчик ;)

Същото е. Няма как да си избера кой да ми носи ток. Няма как да си избера и оператора защото ако избера друг освен булсат оставам без пряко предаване на мачове. Ако е канал от рода на ТВ7, проблем няма защото всички оператори го излъчват. С ТВ+ случая е друг. ТВ+ не се излъчва от всички.

Разликата е че винаги можеш да избереш друг оператор за кабелна, макар и без възможност да гледаш някои мачове, но ако искаш да смениш енергийният си доставчик трябва да смениш и града ;)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 28 юли 2011 13:33

metodito написа:Някой направи сравнение със Скай. Хайде виж какви гъвкави схеми имат и пак ела. В основният пакет на БСК, който е на почти приемлива цена не влиза ТВ+. Да не говорим, че цените на Скай са смешно ниски за едно средно английско домакинство. Основният пакет, както казах на БСК не ти дава нищо! Плащаш Премиум и си ок. За какво са ми тея кипърци и гърци. Значи ли, че плащам и тях? Какви са тея договори?! Това е монополно положение и това си е. И това, че всеки кабелен оператор може да ги излъчва не е баш така, защото ако кабелният ти оператор в малкия град е част от мрежата на по-голям кабелен оператор, който не му пука за теб - кабел!
Извиват ти ръцете най-вече с плана! И със сроковете на договора. Аз по телевизията гледам мачове и новини. Да си взема пакет за да гледам един канал.
Изображение
Изображение

Цените на Скай са смешно ниски за едно английско домакинство, но сещаш ли се, че повечето мачове са PPV? Там вече започва якото "кихане"!

Върни се в “Архив”