Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Как може да се спре абсурдният терор на TV+???

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 12:58

Alexx написа:Хора ако разберете каква е схемата въобще няма да пишете, че Булсат са в правото си. Ще дам прост пример. Правата за мачовете в Англия за Висшата лига са по-скъпи от тези в България, защото в България има по-малко потенциални зрители. Булсат плащат по-малко пари от която и да е българска телевизия,защото техния канал има по-малко потенциални зрители. И стига с това, че като не ви харесва минете на булсат. Аз си имам цифров оператор, който също така ми е и интернет доставчик и го ползвам от много години и заради една телевизия да го сменя ? Плюс това моето семейство не е длъжно да се съобразвя с мен като сменяме цифровия доставчик. И стига с това,че сме били пазарна икономика и прочие. В една истинска пазарна икономика не трябва да има монополни и олигополни образования.

Еми няма да гледаш бе пич! Я ми посочи къде точно е вината на БСК че не разбрах- в това че ти си стиснат и че те мързи да си смениш оператора? Абе вие наред листе??? Искаш да пиеш мляко, ама нямаш крава и пари не искаш да даваш...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 13:00

stannn написа:
Neo M написа:Не ви ли омръзна да да правите нова тема по въпроса през ден и да ревете постоянно в тях? Никой не е длъжен да ви осигури мачовете на българските отбори на тепсия. Някой плаща за тези права и решава как да използва продукта, който е закупил. Отделно от това, вече се изброиха оператори като "Скат", които пускат канала на абонатите си срещу заплащане. Щом те са успели да се договорят за това с БСК, значи и другите могат. Ама дали на другите оператори не им се ще да скрият бройката на абонатите, които ще се възполват от услугата, защото предполагам, че това е базата, на която се плаща на БСК?
stannn, тази сателитна чиния има възможността да се върти и ако решиш да се прехвърлиш на "Виваком"/ако веднъж вече си я сложил антената/ по някаква причина, то е достатъчно да я завъртиш към спътника, от който излъчват. Просто е.

Нали се сещаш, че никой няма да ти предостави услуга с оборудване на което пише името на конкурента.

Глупости... боли ги фара какво пише на антената, стига да си плащаш. При мен нета беше от друг оператор, но не ми слагаха нови кутии, кабели и тем подобни- директно боцнаха рутера и толкова!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 юли 2011 13:01

stannn написа:
mmitko написа:Ти 13 години имаш ли ?
Прочети си изречението и го премисли... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ти помисли малко какво ти казвам. Булсат и Виваком са конкуренти. Как виждаш виваком да ти даде само картата с каналите и ти да я ползваш с чинията и приемника на Булсат. Все едно да отидеш в магазин на БМВ и да искаш да ти сложат емблема на Мерцедес.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Човека ти отговори !
Като имаш сателитна чиния просто си взимаш само устройството без чинията от Булсатком.
Както казах, за Булсатком е важно да си техен абонат, пък дали има надпис на чинията не е от значение.
Можеш да си купиш и сателитна чиния без лого.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 13:02

И колко от вас са купили оборудването?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 юли 2011 13:03

Според мен проблема на по-голямата част от недоволните е, че БСК може да се излъчва само на един (или 2) телевизора, а чрез кабеларката... кой колкото му душа иска. И така се ограничава рахатлъка в къщи. Я всеки да си признае от тези с кабелните оператори по колко телевизора имат включени и каква такса плащат за това.
най-глупавия, но същевремено и много точен пример от учебника по "Логика", който едно време се учеше беше: ИМАШ КРАВА-ПИЕШ МЛЯКО. Това е
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

toi
Контакти:

Мнениеот toi » 28 юли 2011 13:04

todorov написа:
toi написа:Само да добавя,че примерно в Англия пакета с най-атрактивните мачове като часове на излъчване и качество на отборите се държи от SKY.И никой няма право да ги излъчва.И няма "плати за да гледаш",ако не си купил пакет на SKY ! Няма как да стане - да не си абонат на SKY и да си купиш само един мач.Трябва да си абониран ако искаш за минималния пакет,за да можеш да си поръчаш примерно само един мач,който ти е интересен.
SKY има право да продаде срещи,които влизат в нейния пакет но няма интрес да излъчва.Няма безплатен обяд.На територията на Англия никой друг няма право да излъчва пакета на SKY или част от него,ако не си е платил.И няма кабеларки-мабеларки и никой не си и помисля да пуска "нелегално" мачове...имам предвид по ТВ...защото глобите са солени,не се опрощават и на практика правят безмислено подобно начинание...

Напълно съм съгласен! И в Германия е така. Само мачове от Лига Европа може да се гледат свободно, защото са купени от Sat 1, мачовете на националния са купени от обществените ARD и ZDF, които излъчват и само някои мачове от европейско или световно първенство. Всички първенства са купени от мисля,че SKY и трябва да си плащаш. В Германия дори и Бундеслигата не може да се гледа свободно по т.нар. обществени телевизии.

Ами това е истината и незнам защо още някой спори...Никой не е длъжен да осигури на някой каквото и да е,особено безплатно.Както знаем всички,СКАТ пуска определени мачове по ТВ+,значи може.Това че другите оператори не искат да плащат е проблем,за който Булсатком явно няма вина.Сърдете се на тях.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 13:04

stannn написа:И колко от вас са купили оборудването?

То ти е безплатно, просто имаш договор за 1,5 г. След този срок си е твое и си правиш каквото си искаш с него- един вид го изплащаш с таксите 8-)

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 юли 2011 13:05

ros написа:Според мен проблема на по-голямата част от недоволните е, че БСК може да се излъчва само на един (или 2) телевизора, а чрез кабеларката... кой колкото му душа иска. И така се ограничава рахатлъка в къщи. Я всеки да си признае от тези с кабелните оператори по колко телевизора имат включени и каква такса плащат за това.
най-глупавия, но същевремено и много точен пример от учебника по "Логика", който едно време се учеше беше: ИМАШ КРАВА-ПИЕШ МЛЯКО. Това е

БЪРКАШ

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 13:06

ros написа:Според мен проблема на по-голямата част от недоволните е, че БСК може да се излъчва само на един (или 2) телевизора, а чрез кабеларката... кой колкото му душа иска. И така се ограничава рахатлъка в къщи. Я всеки да си признае от тези с кабелните оператори по колко телевизора имат включени и каква такса плащат за това.

нямаш крава, плащаш си- ако нямаш пари не пиеш мляко :mrgreen:

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 13:06

UltraBlue написа:То ти е безплатно, просто имаш договор за 1,5 г. След този срок си е твое и си правиш каквото си искаш с него- един вид го изплащаш с таксите 8-)

Хипотетично след 6 месеца правата отиват в друг оператор с подобен канал който е само в неговата мрежа. Какво правиш?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Върни се в “Архив”