Английска Висша лига 2011/12

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Awesome
Контакти:

Re: Английска Висша лига 2011/12

Мнениеот Awesome » 28 юли 2011 11:37

After Aguero deal: Net transfer spend since '04 #Arsenal +£8m #MUFC -£153.52m #THFC -£236.6m #CFC -£403.68 #MCFC -£470.85m
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юли 2011 11:42

rhaegar написа:Стъридж не е крило. Ако ще го мъчат пак там, по-добре да го дадат под наем. Видя се миналия сезон в Болтън като чист нападател какво може.

Е да де, ама стиловете на Болтън и Челси се различават коренно ...
Болтън играят на контра-атаки ( предмино ) ... И нямаше проблем Стъридж да им е нещо като таран.

А нашите хора играят постепенна атака, с много разиграване и държане на топката в полето на съперника ...
При тоя стил, ако Стъридж ни е център нападател, то двамата съперникови центр. защитници ще са на гърба му почти непрексънато ... А при физиката дето я има Даниел, ще е изгорял до към 20-тата минута ...

Та в този смисъл си прав - ако не го ползват като крило ( а и той самият ако не иска ) ... По добре ще е да се продаде даже.

Но си мисля, че самият Стъридж трябва да се подготви психически да е на фланга, щото иначе ще е .................. на пейката !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юли 2011 11:53

И в Болтън имаше партньор в атака, така е.

Не е важно дали той ще се подготви психически да играе на фланга. Стъридж е абсолютно неефективен като крило-и на мен не ми трябва още един сезон да се убеждавам в това, а на него още по-малко му трябва един пропилян сезон на тази възраст. Освен това, едва ли ще е титуляр, даже и като крило, което пък съвсем не е от полза за никого.
Освен ако АВБ не избие рибата с някаква схема без крила и с двама нападатели, тогава може да има повече място за него, ама това няма да стане.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 28 юли 2011 12:01

Челси трябва да се чувстват застрашени,защото двата Манчестърски отбора като нищо ще ги пратят на третото място. Юнайтед вземе ли така нужния халф следващия месец,нещата ще станат много грозни за конкуренцията. Сити с Агуеро няма да стават по-слаби,а и там никога не са приключили с трансферите.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юли 2011 12:04

Е, той и Анелка не е за крилото, ама ...
Аз предпочитам Стъридж, че поне има техника и не е проблем да се справи един на един с бранител ...

Междудругото, Стъридж игра десен нападател срещу тия китайци от Киче вчера и се справи доста добре, даже и хубав гол си вкара и центрира на няколко пъти опасно.

Определено ще ми е интересно да го видя срещу Вила в Неделя, ако отново го пуснат на тази позиция ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юли 2011 12:05

sMotLiO написа:Челси трябва да се чувстват застрашени,защото двата Манчестърски отбора като нищо ще ги пратят на третото място. Юнайтед вземе ли така нужния халф следващия месец,нещата ще станат много грозни за конкуренцията. Сити с Агуеро няма да стават по-слаби,а и там никога не са приключили с трансферите.

Точно натам отиват нещата. Юнайтед ако вземат Снайдер (или някой друг добър халф) са на 99% шампиони, Сити в последните години само прогресират, ако стабилизират играта срещу по-слабите отбори и да не губят точки там, а срещу големите поне като домакини да излизат за победа-нищо чудно и да са втори. Там проблем е само Манчини. А и той малко или много започна да напипва нещата. С тия играчи е много трудно да не побеждават, даже и с идиот начело. Всичко от десето място надолу-и без тактика ще бъде отнасяно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 юли 2011 12:11

Без да се заяждам с фена на Юнайтед ... Не мсиля, че "червените" ще са кой знае, колко по-силни от миналия сезон !

Явно търсят градивен хлаф, който да ги отърве от еднообразния стил, който практикуваха през изминалия сезон.
Обаче тоя хлаф докато се сработи ... докато се нагоди към стила ...
А и Сър-а може да се опита да смени начина на игра, както споменах, миналата година беше ефективен, но тази аз лично силно се съмнявам ...

Мисля си, че тази година няма изявен фаворит и първенството ще е мазало поне до към коледа ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 юли 2011 12:51

Крис Самба: Пуснете ме в Арсенал

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 юли 2011 15:03

tevez написа:Крис Самба: Пуснете ме в Арсенал

линк?

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 28 юли 2011 15:15

Thsmith написа:
tevez написа:Крис Самба: Пуснете ме в Арсенал

линк?

http://www.novsport.com/news153655_1027.html

Върни се в “Архив”