Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Как може да се спре абсурдният терор на TV+???

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 12:35

stannn написа:
mmitko написа:А и кабелните ви оператори като немогат да купят правата с пари за да излъчват, могат да опитат с много пари.... тогава ще имат успех.
Не разбирам какво против имате Булсатком.

Утре виваком купува част от А група, части от всички спортни състезания, другите части се разпределят между Близо и Тотал. И Булсат нямат право да ги дават защото се излъчват само в мрежите на тези оператори. Какво правиш? 15 чинии и 1000 кабела във вас? И такса от 150 лева на месец за да покриеш всички оператори с права?

Ама БСК не спира ТВ+ за другите оператори.... просто трябва да си платят- сърди се на тях. При тоя вариант, дето си писал, някой плаща на другите и пуска всичко, респективно печели най-много!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 юли 2011 12:36

stannn написа:
mmitko написа:А и кабелните ви оператори като немогат да купят правата с пари за да излъчват, могат да опитат с много пари.... тогава ще имат успех.

Утре виваком купува част от А група, части от всички спортни състезания, другите части се разпределят между Близо и Тотал. И Булсат нямат право да ги дават защото се излъчват само в мрежите на тези оператори. Какво правиш? 15 чинии и 1000 кабела във вас? И такса от 150 лева на месец за да покриеш всички оператори с права?

Е като не ти харесва... не гледаш !

И на мен ми харесва примерно грозде от 200лв килограма... ама като цената е много висока не си го купувам просто !

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 28 юли 2011 12:37

Еми докато не пуснат при нас нет и телевизия не виждам как да мина на тях.Защото гледам преди всичко нета да ми е добър,а засега от Близуто не се оплаквам.Довечера ще,отида на гости на нашите и мача ще го гледам пак,но не е това решението на проблема.Чудя се,защо кабелните оператори,не искат да купят тези два канала и да ги излъчват легално,да вдигнат леко цените и ще са на по голяма печалба отколкото сега.А това,че били монополисти,не плюйте по Булсата.Все едно аз като правя ремонт във нас и да дойде някой да ми каже,че заради мене,не може да си наеме тия майстори,защото били най-добри.Който има пари парички,той поръчва музиката.
Последна промяна от donpacko на 28 юли 2011 12:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 28 юли 2011 12:38

donpacko написа:Еми докато не дойдатпри нас със нет и телевизия не виждам как да мина на тях.Защото гледам преди всичко нета да ми е добър,а засега от Близуто не се оплаквам.Довечера ще,отида на гости на нашите и мача ще го гледам пак,но не е това решението на проблема.Чудя се,защо кабелните оператори,не искат да купят тези два канала и да ги излъчват легално,да вдигнат леко цените и ще са на по голяма печалба отколкото сега.А това,че били монополисти,не плюйте по Булсата.Все едно аз като правя ремонт във нас и да дойде някой да ми каже,че заради мене,не може да си наеме тия майстори,защото били най-добри.Който има пари парички,той поръчва музиката.

Аз съм на нет и тв към тях- без забележки!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

mmitko
Контакти:

Мнениеот mmitko » 28 юли 2011 12:39

А и се замислете футболните клубове защо искаха да си правят собствен канал ?
За благото на народа ли ?
Като си направят канал тогава който извади пари, той ще излъчва мачовете !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 28 юли 2011 12:40

UltraBlue написа:Ама БСК не спира ТВ+ за другите оператори.... просто трябва да си платят- сърди се на тях. При тоя вариант, дето си писал, някой плаща на другите и пуска всичко, респективно печели най-много!

И аз какъв избор имам когато оператора ми не иска да плати на Булсат? Да мина при тях нали? Е не си познал. Диема се мъчиха да правят такива простотии и не им мина номера. Сега ще видим Булсат колко голям гръб имат за да устискат с подобна политика на изнудване на хората.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 28 юли 2011 12:41

mmitko написа:А и се замислете футболните клубове защо искаха да си правят собствен канал ?
За благото на народа ли ?
Като си направят канал тогава който извади пари, той ще излъчва мачовете !

Всички разбрахме, че имаш булсатком и ще си гледаш мача спокойно! Престани да нервиш останалите, които няма как да гледат мача!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 28 юли 2011 12:42

stannn написа:

Не ви ли омръзна да да правите нова тема по въпроса през ден и да ревете постоянно в тях? Никой не е длъжен да ви осигури мачовете на българските отбори на тепсия. Някой плаща за тези права и решава как да използва продукта, който е закупил. Отделно от това, вече се изброиха оператори като "Скат", които пускат канала на абонатите си срещу заплащане. Щом те са успели да се договорят за това с БСК, значи и другите могат. Ама дали на другите оператори не им се ще да скрият бройката на абонатите, които ще се възполват от услугата, защото предполагам, че това е базата, на която се плаща на БСК?
stannn, тази сателитна чиния има възможността да се върти и ако решиш да се прехвърлиш на "Виваком"/ако веднъж вече си я сложил антената/ по някаква причина, то е достатъчно да я завъртиш към спътника, от който излъчват. Просто е.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 28 юли 2011 12:42

Хора ако разберете каква е схемата въобще няма да пишете, че Булсат са в правото си. Ще дам прост пример. Правата за мачовете в Англия за Висшата лига са по-скъпи от тези в България, защото в България има по-малко потенциални зрители. Булсат плащат по-малко пари от която и да е българска телевизия,защото техния канал има по-малко потенциални зрители. И стига с това, че като не ви харесва минете на булсат. Аз си имам цифров оператор, който също така ми е и интернет доставчик и го ползвам от много години и заради една телевизия да го сменя ? Плюс това моето семейство не е длъжно да се съобразвя с мен като сменяме цифровия доставчик. И стига с това,че сме били пазарна икономика и прочие. В една истинска пазарна икономика не трябва да има монополни и олигополни образования.

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 28 юли 2011 12:43

toi написа:Само да добавя,че примерно в Англия пакета с най-атрактивните мачове като часове на излъчване и качество на отборите се държи от SKY.И никой няма право да ги излъчва.И няма "плати за да гледаш",ако не си купил пакет на SKY ! Няма как да стане - да не си абонат на SKY и да си купиш само един мач.Трябва да си абониран ако искаш за минималния пакет,за да можеш да си поръчаш примерно само един мач,който ти е интересен.
SKY има право да продаде срещи,които влизат в нейния пакет но няма интрес да излъчва.Няма безплатен обяд.На територията на Англия никой друг няма право да излъчва пакета на SKY или част от него,ако не си е платил.И няма кабеларки-мабеларки и никой не си и помисля да пуска "нелегално" мачове...имам предвид по ТВ...защото глобите са солени,не се опрощават и на практика правят безмислено подобно начинание...

Напълно съм съгласен! И в Германия е така. Само мачове от Лига Европа може да се гледат свободно, защото са купени от Sat 1, мачовете на националния са купени от обществените ARD и ZDF, които излъчват и само някои мачове от европейско или световно първенство. Всички първенства са купени от мисля,че SKY и трябва да си плащаш. В Германия дори и Бундеслигата не може да се гледа свободно по т.нар. обществени телевизии.
Последна промяна от todorov на 28 юли 2011 12:44, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”