Заседание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Заседание !

Мнениеот paceto » 02 юни 2009 02:27

Ами последните логове сочат, че ти си бърсал точно в тази тема и то няколко коментара.
Какво си пипал и най-вече защо след като е заключена ти ще кажеш :roll:
Не е станало кой знае какво, но тази тема е видяха много малко колеги, а сега вече няма как да е видят другите и ставаше дума отново за недоволството на един потребител към някои наши колеги, които са обиждали от мод акаунта си.
Още по тъпо стана сега, защото автора е с Бан, а ние в момента нямаме доказателство за какво е с Бан тъй като темата е изтрита.
Ето затова исках да се направи още един скрит раздел във вид на кошче, за да мятаме там темите, които не са за пред хората и най-вече да слагаме там коментари или теми на хора, които са с Бан, защото ако искаме да видим за какво е бил с Бан да може да го направим, а така като се трият темите нищо не става.
Не говоря само за този случай, а за всички теми, които мятаме в кошчето и после се трият.
Ако ни поискат доказателство от началството заради някое оплакване към тях заради нас, ние нямаме нищо.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 юни 2009 08:54

Дайте да не го объркваме много-Когато една тема не ти харесва или не трябва да я има не я триеш,а я заключваш и местиш в коша ;) После като има недоволни да им покажем доказателството :)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 юни 2009 09:17

Ок, разбрах грешката си ! Само не разбирам, защо след като скери я заключи не я премести, мен просто ме подразни, че 6 пъти влизам на главната страница и темата си седи, на кого му писнало от "модераторските простотий", затова я махнах, ........а и интересна ми е машината, пробвах насам-натам. :)

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 юни 2009 09:21

Скери обикновено така прави-заключва някоя тема,а не я мести,но не е проблем,тъй като аз после минавам с голямата метла и айде в коша 8-)
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 юни 2009 09:28

Е да, ама вчера не мина, и сега го отнесох от пацето, ако много му се карат началниците, да каже, че аз съм виновен !

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 02 юни 2009 09:37

Понеже темата е изтрита вече, не знам за какво става дума!
Изглежда ще трябва пак да ставам лоша!!! Затова за последно се обръщаам към Морския и Бижутера! Спазвайте модераторските задължения, защото и без това върху нас се изсипват много камъни. Не е необходимо сами да навличаме гнева на потребителите.
За последно предупреждавам, за да не се стига до наказания!
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 02 юни 2009 09:59

Да,видях,че просто няма смисъл и ще се въздържам.... :P Извинявай,Стенли :oops:
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 02 юни 2009 10:09

Ще ви дам аз едно "извинявай", вчера за какво ви писах тук!

По-важното е, че имаме още един член на екипа - Blue_Lion, който отговаря за форума на Левски.
Ще му е нужно малко време и ще помагаме с каквто можем :)

Имам и един въпрос към Мод на ЦСКА, дали има нужда сега да слагаме помощник и там или да изчакаме малко?
Мисля, че засега се справяш добре, затова не е наложително, друг обаче е въпросът за лятото, защото е нормално по-дълго време да се отсъства... та, очаквам отговор :)
Модераторите не са ви враг!

Darina
Модератор
Контакти:

Мнениеот Darina » 02 юни 2009 11:52

Картаго, честито и от мен. Само да ти кажа, защо някои теми са заключени и не са в кошчето. Имаше проблем и не можеха да се преместят. Затова сигурно модераторите са ги оставили.

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 02 юни 2009 12:08

Бижутера написа:Скери обикновено така прави-заключва някоя тема,а не я мести,но не е проблем,тъй като аз после минавам с голямата метла и айде в коша 8-)

Значи, това го правя най-вече, потребителя на темата да види, защо е заключена темата, защото после се почва "Ама кой ми заключи темата", "Къде ми е темат", и всичко от този род, а не виждам проблем да ги оставям, смисъл не съм само аз модератор, и другите могат да я изместят.
Чувствам се леко обиден :?

Blue_Lion, честито, казвай ако имаш помощ от нещо :)

Върни се в “Модератори”