Лудогорец - Локо Пд - 0:0 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

fero
Контакти:

Re: Локо Пд срещу Лудогорец в неделя от 20.00 часа в Каварна

Мнениеот fero » 28 юли 2011 02:06

Добре как ще е излезнала програмата за "А" група като днеска решават за ТВ правата и чак след това ще стане известна програмата с часове и дати.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 28 юли 2011 08:54

fero написа:Добре как ще е излезнала програмата за "А" група като днеска решават за ТВ правата и чак след това ще стане известна програмата с часове и дати.

Всичко вече е решено.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 28 юли 2011 09:48

Не знам защо се вайкат от Локо Пд ,след като през август половината Пловдив е на Южното Черноморие.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 28 юли 2011 09:51

radovasto
Докато президентите на клубове разчитат повече на постъпленията от телевизионни права, отколкото на постъпленията от билети, на никой няма да му пука кога се играят мачовете, а от това ще страдат истинските фенове.

Ето това е самата и ТЪЖНА истина пичове... Това е и отговора на въпроса "Къде е нашето ръководство?"!...
Изображение

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 28 юли 2011 10:06

plovdivram написа:radovasto
Докато президентите на клубове разчитат повече на постъпленията от телевизионни права, отколкото на постъпленията от билети, на никой няма да му пука кога се играят мачовете, а от това ще страдат истинските фенове.

Ето това е самата и ТЪЖНА истина пичове... Това е и отговора на въпроса "Къде е нашето ръководство?"!...

За съжаление е така, няма как нашето ръководство да настоява да играем в събота от 20 ч когато примерно телевизията има други планове и така да загуби приходи от излъчване на мача и няма какво да го обвиняваме , като почнем вместо 4 000 да ходим 10-15 000 на всеки мач и плащаме билет от 10лв примерно може и да имаме претенции
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 28 юли 2011 10:38

loko2004
За съжаление е така, няма как нашето ръководство да настоява да играем в събота от 20 ч когато примерно телевизията има други планове и така да загуби приходи от излъчване на мача и няма какво да го обвиняваме , като почнем вместо 4 000 да ходим 10-15 000 на всеки мач и плащаме билет от 10лв примерно може и да имаме претенции

Абе то е малко като "кокошката и яйцето" работата, 'щото пък, затова по стадионите ни да има по 2-3 000 зрители са виновни имено хората, които се занимават с футбол в БГ, като почнеш от ръководителите на най-високо ниво /БФС/ и стигнеш до "последния" президент на професионален клуб у нас!!! 'щото принципно е така ... т.е. наистина като сме по 2-3 000 на мч как да имаме притенции.... Обаче как да станем повече по стадионите като президентите на 101% от клубовете у нас гледат как да СИ "закърпят" положението с "далавери", които не остават скрити за НИКОЙ вече у нас и на хавата "мижи да те лъжа" вече все по-малко хора искат да се връзват.... Така че... при нас много неща са объркани изначално!!! Иска се ТОТАЛНА промяна... в някой страни го наричат революция, ама ние нещо не сме по тази част!!!
Изображение

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 28 юли 2011 15:28

Ванко_Ултраса написа:Отново се проявява дългата ръка на гелосания.Тоя както ни прецака подготовката в Австрия, така ни се подиграва и с мястото на срещата.В началото си признавам, че наистина много се зарадвах, че се появи още един клуб извън столицата, който ще се опъва на шопите.Но сега като гледам подлите номера на "поляците" се разочаровах.Щом още от сега почнаха с подли номера е ясно, че така ще си карат и до края.Сигурен съм, че ще купуват съдии, комисии и хора в бфс за да изпълнят плановете, които си правят.Тия няма да се спрат пред нищо...ще трошат пари на поразия.Очаквам да бъдем жестоко рязани от съдиите на лудогорец.

Добре де, необходимо ли е във всяко мнение да пишеш една камара глупости и да ставаш за смях. "Гелосания' им провалил подготовката, някак си мястото на срещата не им се нравело, топката не била достатъчно твърда, предполагам головото ви безплодие в последните контроли и то е по вина на Лудогорец. Пич говорим за един-единствен мач от първенството, а имам чувството че от него едва ли не, ви зависи целия сезон. Айде малко по-сериозно моля ти се - уважавай, за да те уважават и теб!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 28 юли 2011 19:13

dido77 написа:
Ванко_Ултраса написа:Отново се проявява дългата ръка на гелосания.Тоя както ни прецака подготовката в Австрия, така ни се подиграва и с мястото на срещата.В началото си признавам, че наистина много се зарадвах, че се появи още един клуб извън столицата, който ще се опъва на шопите.Но сега като гледам подлите номера на "поляците" се разочаровах.Щом още от сега почнаха с подли номера е ясно, че така ще си карат и до края.Сигурен съм, че ще купуват съдии, комисии и хора в бфс за да изпълнят плановете, които си правят.Тия няма да се спрат пред нищо...ще трошат пари на поразия.Очаквам да бъдем жестоко рязани от съдиите на лудогорец.

Добре де, необходимо ли е във всяко мнение да пишеш една камара глупости и да ставаш за смях. "Гелосания' им провалил подготовката, някак си мястото на срещата не им се нравело, топката не била достатъчно твърда, предполагам головото ви безплодие в последните контроли и то е по вина на Лудогорец. Пич говорим за един-единствен мач от първенството, а имам чувството че от него едва ли не, ви зависи целия сезон. Айде малко по-сериозно моля ти се - уважавай, за да те уважават и теб!

Естествено, че Кирчо манекена се е намесил е дал по-голям рушвет на румънския мениджър да играят те вместо нас със Парма.
Самият гел се изказа в едно интервю, че именно той с вързките си в бизнеса е уредил лудогорец да играе с класни съперници.Дал е повече пари и е оправил нещата да играят с пармалатите...нищо, че е трябвало да играят с нас.
За стадиона е напълно в рамките на нормалното да съм недоволен...ти ще си доволен ли, ако трябва да те бие 6 часа път и на следващия ден да си наработа?Не става само с ядене, пич, иска се и акъл.Не е толкова трудно да се разбере недоволството ни...само се иска малко да помислиш.А колкото до безплодието ще видим на терена, кой е безплодния...да не се гледаме с наведени глави след мача.Акъл от теб не искам :!:
Аз не искам точно пък ти да ме уважаваш.
Изображение

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 28 юли 2011 21:37

Ванко_Ултраса написа:
dido77 написа:

Естествено, че Кирчо манекена се е намесил е дал по-голям рушвет на румънския мениджър да играят те вместо нас със Парма.
Самият гел се изказа в едно интервю, че именно той с вързките си в бизнеса е уредил лудогорец да играе с класни съперници.Дал е повече пари и е оправил нещата да играят с пармалатите...нищо, че е трябвало да играят с нас.
За стадиона е напълно в рамките на нормалното да съм недоволен...ти ще си доволен ли, ако трябва да те бие 6 часа път и на следващия ден да си наработа?Не става само с ядене, пич, иска се и акъл.Не е толкова трудно да се разбере недоволството ни...само се иска малко да помислиш.А колкото до безплодието ще видим на терена, кой е безплодния...да не се гледаме с наведени глави след мача.Акъл от теб не искам :!:
Аз не искам точно пък ти да ме уважаваш.

Нямам и намерение да ти давам акъл, една пробита лейка колкото и да я пълниш, все ще си стои празна.
Добре е обаче, преди да пишеш нещо, да попрочетеш това онова, да се запознаеш с фактите. Не че е проблем да прехвърляш на друг вината, за пълната некомпетентност и несъстоятелност на ръководството ви, но това няма да реши проблемите.
Макар елементаризма на мисловния ти процес да е твърде очевиден, нека ти обясня нещата пич. В този мач отборът ти е гост, така че ако искаш да го подкрепяш, пропътуваш разстоянието до стадиона и го правиш. Няма никакво значение дали това ти харесва или изнася, още по-малко на някой му пука за това.Да не би на мен да ми харесва да обикалям страната когато отборът ми гостува, ако искам да го подкрепям обаче ще трябва да го направя, нали? По твоята логика, предлагам мачът от 16 кръг да се играе примерно в Сливен, още повече ако е вечерта и на следващия ден съм на работа. А къде трябва да се играе гостуването ви на Калиакра тогава?
Не разбрах и защо ще се гледаме с наведени глави.Всеки мач се решава на терена и по-добрия побеждава - не схващам защо, аз или ти трябва да сме с наведени глави.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 28 юли 2011 22:49

Наш проблем ли е, че лудогорец нямат стадион на който да започнат първенството? Като нямат стадион - Б, В, окръжни групи - за където могат да играят. Значи ние се лицензираме, а тия ще играят в каварна на майната си. То по тая логика ще сложим 2 ленти и един багер отпред и цялата А група да заяви В. Левски, и кво прайм тогава?

Просто докато БФС е слуга на разни босчета като тоя на лудогорец така ще е - слугинаж и двоен стандарт. Неска блокирали картотеките на ЦСКА - те трябваше тая година да се борят за влизане в А група ако имахме държава и нормален футболен съюз.

Жалка работа.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Локо Пловдив”