Пропагандата Лудогорец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: Пропагандата Лудогорец

Мнениеот soad » 26 юли 2011 12:08

ludogorec написа:силистренси каун , я се потапяй и мълчи циганин миризлив

Браво бе, културния! :) Няма да ти слизам на нивото. За това самочувствие и високомерно отношение говорех, или айде ще бъда по-директен - за този селски манталитет на псевдофенчетата им. :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 26 юли 2011 12:29

Струва ми се, че от мухата прави слон авторът на темата и всеки, който казва, че се дразни, презира, ненавижда и т.н. разградския отбор. Аз имам много роднини от Русе (включително майка ми), така че Лудогорец е един вид регионален съперник и ми е кофти, че Дунав ги няма никакви, а Лудогорец прогресират. Нямам обаче нищо против да се намесят сред водещите отбори. Единствената критика, която бих отправил, е, че прекалено бързо си поставят прекалено високи цели. Все се говори за място в първите 3-4 и в ЕКТ, но си мисля, че поне в първия си сезон ще са някъде в средата. Имаше даже тука една тема, в която прогнозирахме класирането в А група през предстощяия сезон, и там аз ги сложих на 9. място. Може да съм ги подценил, но все си мисля, че до първите 4 и до ЕКТ няма да стигнат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 26 юли 2011 19:28

Мене не ме вълнува къде ще играе Лудогорец,мачовете им гледам от 1995 година.Сега ми се сбъдна детската мечта да ги видя във "А" група.Аз си го казвам,че ние зависим от доброто здраве на собственика.А за тия от Силистра които злобеят,поне това което виждам,даже и след две години да сме във "В" група ще имаме вече нормален стадион където мога да си седна спокойно и да знам,че няма да падна.Хубаво е да се строят нови стадиони и зали,но когато почне някой,приемрно за нашия район се почва със РЕЗАЦИ,ТУРЦИ и не знам какво си.Е аз съм рязан,но по медицинска причина и аз ли съм ТУРЧИН ПО ВАШИТЕ ДУМИ.Бива простотия но чак,толкова вече много.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 юли 2011 20:05

nikita33 написа:В, Сливен турци?Някога изобщо ходил ли си там?цигани може да има но те в София са в пъти повече.Господин Българино.Пази Боже от такива българи като теб!!!

Пази боже "умните" като теб да стават повече. И сега сме зле, а представям си ако сте повече.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Kosio_vet
Контакти:

Мнениеот Kosio_vet » 27 юли 2011 23:20

Goshky написа:
soad написа:Лудогорец всъщност е един толкова измислен отбор, че не е истина. До преди няма и 2 години отборът беше с името "Разград 2000" и беше размазан от "Доростол" в директния мач за влизане в Б група. Уви, и те от пъкъла се набутаха с късмет от всевишния в Б група. В тази Б група те бяха меко казано подпряни, за да излязат на 1-вата позиция с точкова разлика пред останалите отбори, след отнемането на точки поради отказалите се Равда, Дунав и Балчик. С високомерното си отношение и огромното самочувствие, както в техните фенове, така и в управата им, те спечелиха моето презрение.

подкрепям с 2 ръце
дори и фенове нямаха до преди 1 година преди да ги наеме домузчиев
балона им ще се спука много скоро 8-)

Sigurno kato mini baloncheto na Sliven

Върни се в “Футбол - България”