Мнениеот Roger_Federer » 29 юли 2011 17:47
Хора, не бях влизал във форума на Гонг от повече от половин година,така че ако и пичът @Middlesbrough ме е забравил,което е доста вероятно и логично,да припомня,че съм верен фен на тима от Riverside,така че ме бройте и мен в играта с прогнози за Чемпиъншип.
Иначе не съм запознат изобщо с моментното състояние на клубовете във английската втора дивизия,но по традиция това първенство ще е интересно,а тази година се очертава и да е доста по силно от обикновено.Доста отбори май са сглобили стабилни състави,а и има имена,които изпъкват над останалите и аз самия се чудя как не са в Premiership.Сред фаворитите според мен са Бирмингам,Блекпул,Кардиф,Лестър,Лийдс,Хъл Сити,и силно се надявам,Мидълзбро,макар и напоследък на не се отдава да се върнем там,където ни е мястото.Със сигурност ни очаква интересна надпревара и силен футбол от Албиона и в двете дивизии,Чемпиъншип изглежда не по малко непредсказуем от Висшата лига.Ще е хубаво и да дават по някоя телевизия,макар че аз така или иначе ще гледам през интернет,тъй като съм на Близу,а там няма Ринг,но все пак трябва да го дават по бг тв по 1 мач,хората които имат да гледат.Другине ентусиасти през нета.