Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Re: Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)

Мнениеот julian_kondrad » 27 юли 2011 03:39

Левскар съм,повечето ми приятели са такива(може би освен кумът ми ,който е запален ЦСКА-р(ще го пребия някой ден :) )). Бях на работа и слушах мача по радиото. Искам да споделя ,това което чух :
-Литекс натискаха повече
-Литекс направиха по-значимите неща(или поне така каза коментатора)
-Литекс владееха топката и положението
-Литекс имаха пропуски през цялото време
-само за футболистите на Литекс се говореше постоянно( все едно си играеха сами)
Накрая онези си тръгнаха с победа.
Говорих с един колега и той ми каза преди мача-" тези ще играят на контра и спокойно"
Тук прочетох всякакви глупости: Литекс ,Левски,ЦСКА, Локо,Ботев, Берое и т.н........Колко сме велики ,кой, как и къде..... Истината е ,че трениори без покритие и лиценз водат елитни клубове.
В "А" група в момента няма трениор ставал шампион преди повече от 2 години(за какъв опит говорим тогава).Кой ги научи тези момчета на тактика? Елитната школа ли(НСА)?
Надявам се на 28 ние да биеме.Гонзо(ненам от кой се учи ) да е прихванал нещо.
Повече неща да слушам-"живота продължава" и " в следващия мач имаме своите шансове"
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

Bobeca
Контакти:

Мнениеот Bobeca » 27 юли 2011 05:54

Много добре играхте жалко, че не си реализирахте положенията. Смея да твърдя, че с малко повече шанс и пределна мобилизация може да ги биете в Полша. Вярно там атмосферата ще даде криле на поляците, но само като се сетя Том как ги разпиляваше по крилото и колко положения създадохте нищо не пречи по ефективните да сте вие в Полша.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 27 юли 2011 06:49

julian_kondrad написа:Левскар съм,повечето ми приятели са такива(може би освен кумът ми ,който е запален ЦСКА-р(ще го пребия някой ден :) )). Бях на работа и слушах мача по радиото. Искам да споделя ,това което чух :
-Литекс натискаха повече
-Литекс направиха по-значимите неща(или поне така каза коментатора)
-Литекс владееха топката и положението
-Литекс имаха пропуски през цялото време
-само за футболистите на Литекс се говореше постоянно( все едно си играеха сами)
Накрая онези си тръгнаха с победа.
Говорих с един колега и той ми каза преди мача-" тези ще играят на контра и спокойно"
Тук прочетох всякакви глупости: Литекс ,Левски,ЦСКА, Локо,Ботев, Берое и т.н........Колко сме велики ,кой, как и къде..... Истината е ,че трениори без покритие и лиценз водат елитни клубове.
В "А" група в момента няма трениор ставал шампион преди повече от 2 години(за какъв опит говорим тогава).Кой ги научи тези момчета на тактика? Елитната школа ли(НСА)?
Надявам се на 28 ние да биеме.Гонзо(ненам от кой се учи ) да е прихванал нещо.
Повече неща да слушам-"живота продължава" и " в следващия мач имаме своите шансове"

Абсолютно точно изказване!
Наистина започвам да вярвам в това,че или футболните президенти са абсолютни идиоти,или просто не искат да постигнат нещо значимо.Не може да хвърляш постоянно толкова много пари и да не намериш тренер,който да ти нареди футболистите,като хората.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 27 юли 2011 07:24

Къде бяха новите попълния на Литекс

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2011 08:14

Изчетох почти всички страници в темата и съм ужасен от някои мнения... от повечето. Явно на някои хора тук хич не им е лесно да живеят със себе си. Как да е.
Първо, "Градският стадион" е станал изключително приветливо съоръжение след реконструкцията, което напомня скандинавски стадион. Това тртябва да е стандарт за голяма част от софийските и провинциалните отбори. Мегаломанските соц проекти в столицата, като този в "Надежда" да речем е глупост. Да питам локомотивци: кое е по-добре според вас - да сте на приятно спретнато съоръжение за 12 000 души, където да сте ЕДНО с отбора, или да сте на "Васил Левски" и да се губите, въпреки, че сте 8-9 000 да речем. Само не казвайте, че искате да сте на стадион, където железни платнища могат да ви паднат на главата?
Тактиката на Любо бе повече от правилна - атака от първата минута, а не седене в засада и чакане на противника да сбърка, но да перифразирам Боно, просто: "Some days are WORSE than others". Много разочароваха двама от големите таланти на българското първенство - Цветанов и Миланов. Второто полувреме се изгубиха съвсем. Тодоров бе неориентиран, а Берберович така и не разбра за какво иде реч. Кодо изглежда като поредната далавера на футболните мениджъри, а за уругваеца не мога да кажа нищо понеже игра малко, но от французина определено мирише на футбол. Страхотно попълнение!
От Висла ми направиха впечатление Илич и Меликсон, но като цяло не са нищо особено поляците - просто футболът ни е зле. Том направи страхотен мач.
Ако Литекс се представят така в шампионата, както в този мач, не знам кой ще ги бие.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 27 юли 2011 08:23

metodito написа:Изчетох почти всички страници в темата и съм ужасен от някои мнения... от повечето. Явно на някои хора тук хич не им е лесно да живеят със себе си. Как да е.
Първо, "Градският стадион" е станал изключително приветливо съоръжение след реконструкцията, което напомня скандинавски стадион. Това тртябва да е стандарт за голяма част от софийските и провинциалните отбори. Мегаломанските соц проекти в столицата, като този в "Надежда" да речем е глупост. Да питам локомотивци: кое е по-добре според вас - да сте на приятно спретнато съоръжение за 12 000 души, където да сте ЕДНО с отбора, или да сте на "Васил Левски" и да се губите, въпреки, че сте 8-9 000 да речем. Само не казвайте, че искате да сте на стадион, където железни платнища могат да ви паднат на главата?
Тактиката на Любо бе повече от правилна - атака от първата минута, а не седене в засада и чакане на противника да сбърка, но да перифразирам Боно, просто: "Some days are WORSE than others". Много разочароваха двама от големите таланти на българското първенство - Цветанов и Миланов. Второто полувреме се изгубиха съвсем. Тодоров бе неориентиран, а Берберович така и не разбра за какво иде реч. Кодо изглежда като поредната далавера на футболните мениджъри, а за уругваеца не мога да кажа нищо понеже игра малко, но от французина определено мирише на футбол. Страхотно попълнение!
От Висла ми направиха впечатление Илич и Меликсон, но като цяло не са нищо особено поляците - просто футболът ни е зле. Том направи страхотен мач.
Ако Литекс се представят така в шампионата, както в този мач, не знам кой ще ги бие.

Ами ще ти отговоря-просто няма да се представят така-ще го видиш още в събота за суперкупата-няма да могат да ходят-нашите отбори в такива мачове хвърлят всичката химия,която могат и след това им трябва 1 месец да влязат в час...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2011 08:25

olfix написа:Ами ще ти отговоря-просто няма да се представят така-ще го видиш още в събота за суперкупата-няма да могат да ходят-нашите отбори в такива мачове хвърлят всичката химия,която могат и след това им трябва 1 месец да влязат в час...

Суперкупата е мач без значение и според мен ще е грешка от страна на Пенев, ако пусне титулярите си в този мач.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 27 юли 2011 08:47

Отново няма да има български отбор в групите на Шампионската лига, след като Литекс няма да стигнат дори до play-off-ите.
Въпреки че тая някакви надежди за реванша, мисля че Висла ще спечелят с чиста победа (2-0 или 3-0).

ЖАЛКО Е, МНОГО Е ЖАЛКО!!!
Литекс играха по-добре, имаха повече положения и удари във вратата (12 срещу 2) и Литекс ...... загубиха.
Както каза Любо Пенев, на тези положения футболистите от Ловеч трябваше да вкарат 5 гола и мача да свърши 5-2.
Тъпо е, защото предните години, поне според мен, нямахме силен отбор, който може да пробие за разлика от Литекс тази година.
Просто Висла са силен отбор и чакаха своя шанс за изява през целия мач. Първият им гол беше случаен, втория обаче дойде след като Литекс се отпуснаха за момент и спряха да ги атакуват постоянно. Те това и чакаха и прошка нямаше.

Оставам с надежди за реванша, въпреки че в Полша ще играем срещу много различен отбор!!!
LIVERPOOL RULZZ

unobg
Контакти:

Мнениеот unobg » 27 юли 2011 09:03

Къде е Джерманович? Как може да пуснеш десен бек вместо атакуващ халф при положение, че губиш.
Къде е Барт?
Ей, ама не случваме на треньори...
А Целия Ловеч му е насъбрал на този вразкар П.Николов
Всички са го разкрили и връзката му с Дихонов, но Пацо продължава да си рита титуляр...
Любо какъв тренер си? Играел, които покаже по-добра форма?! Ми тоя нещастник от 2 години не знае къде се намира, защо играе?
Какво правеше другото връзкарче Гошко-момчето лошко, на терена до 80 мин? Заради тоя първото полувреме резултата бе 1:1 вместо 3:1 . А като гледах как се подхилкваше на Йеле и Тоди, нищо хубаво не го чака!!! Второто полувреме си разкарва фланелката и почти не пипна топката. Направо си играхме с 10 човека.
Срам ме е защото нито селекция направиха, нито сме европейски отбор, но пък се изтъпанчваха пред медиите да говорят за групи. А Всичко се прави ей така... на дребно, ако мине номера без да дадем и един лев... Гришата не знам какво очаква, другите страни ни изпревариха отдавна във всичко. Нормално висла с три пъти по-голям бюджет има играчи като Ламей и Меликсон. Нашия бюджет за толкова години не мръдна, има си някакъв таван и това е... еми няма да стане така.
Да завърша с пожелания за успех на останалите отбори. ЦСКА и Левски са много по-добри от нас и като играчи, но там проблемите са изцяло от некадърно ръководство. Единствената ми надежда е школата...но като гледам как поразпращат младежите по разните селски тимчета :cry:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 юли 2011 09:04

Тактически отборите са ни много слаби. Точно поради слаба тактическа подготовка паднаха и двата гола, а в края на мача можеше да падне и трети след като играч на поляците бе оставен 1 на 1 да се надиграва със защитник. От толкова ъглови удари не видях нищо по-различно от изсипване на топката. Без заучени комбинации, разстроена защита и много брак в атака. За България въпреки това са ок. Но за Европа, не става само с ядене. Дано не се окажа лош пророк, но щом шампиона показа такава тактическа немощ, какво остава за другите...

Върни се в “Литекс”