Мача е на Тюрк телеком арена от 21:00 а датата на мача е 28 Jul 2011
Галатасарай-Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TEDIMAR99
- Контакти:
Галатасарай-Ливърпул
Мача е на Тюрк телеком арена от 21:00 а датата на мача е 28 Jul 2011
Последна промяна от TEDIMAR99 на 27 юли 2011 00:32, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
- ace_ventura
- Контакти:
Re: Галатасарай-Ливърпул
мача е на тюрк телеком арена в истанбул!
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.
И на Тюрк телеком арена и на Анфийлд Ливърпул ще победи. : ТР 3:1 за Ливърпул
Хайде Нафта!
- TPAKTOP
- Контакти:
Ливърпуууууул до година пак ела...
чака ме те с интерес
турците да отнесееееш!!!
чака ме те с интерес
турците да отнесееееш!!!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Ливърпул 4:0 .... 

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
- RedMagic
- Контакти:
TEDIMAR, виж сега, темите от сега нататък ще ги правя аз. Така се разбрахме с fearbless и MaCuMo... Имам и снимките за мачовете, и всичко, защо бързаш да правиш тема ? Сега аз няма да направя нова тема, ще постна каквото трябва тук, но за напред да знаеш ! 

[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
- RedMagic
- Контакти:
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/281/3581281u.png[/wrapimg]
На 28 юли 2011 г. на стадион Тюрк Телеком Арена от 21:00 ч. ще се изиграе приятелска среща между отборите на Галатасарай и Ливърпул ! "Мърсисайдци" бяха неприятно изненадани от Хъл в последната си контрола, като "тигрите" помрачиха дебютите на Стюърт Даунинг, Джордан Хендерсън и Александър Дони с победа 3:0 ! Преди това обаче Ливърпул победи в двете си контроли на турнето си в Азия, първата срещу Гуангдонг с 4:3, а втората срещу сборен тим на Малайзия с 6:3 ! Прави впечатление, че защитата на отбора не е в толкова добро състояние, след като допусна 9 гола за 3 мача ! И въпреки това очаквам срещу Галатасарай да играят повече ключови играчи и да успеем да бием с лекота !
ПРОГНОЗА : Галатасарай 1-4 Ливърпул You'll never walk alone !
На 28 юли 2011 г. на стадион Тюрк Телеком Арена от 21:00 ч. ще се изиграе приятелска среща между отборите на Галатасарай и Ливърпул ! "Мърсисайдци" бяха неприятно изненадани от Хъл в последната си контрола, като "тигрите" помрачиха дебютите на Стюърт Даунинг, Джордан Хендерсън и Александър Дони с победа 3:0 ! Преди това обаче Ливърпул победи в двете си контроли на турнето си в Азия, първата срещу Гуангдонг с 4:3, а втората срещу сборен тим на Малайзия с 6:3 ! Прави впечатление, че защитата на отбора не е в толкова добро състояние, след като допусна 9 гола за 3 мача ! И въпреки това очаквам срещу Галатасарай да играят повече ключови играчи и да успеем да бием с лекота !
ПРОГНОЗА : Галатасарай 1-4 Ливърпул You'll never walk alone !
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
Ами то и Хъл трябавше да бием с лекота, миналата година и Брага трябваше да бием с лекота и кои ли още не, от долната половина на таблицата ама реалноста се оказва друга... А никой не иска да си свали очилата и да види болезнената истина... новите собственици не дават пари и затова се купуват разни младежи който вие посрещате с огромен възторг като че ли идва едва ли не Меси. Бил вкарал 20 гола ама понеже е на 15 или на 17 години - хайде под наем. А играчите който стават за А отбора отиват в други тимове ( спр. Ашли Иънг който по едно време бе сигурно ново попълнение) Ако не си развържат кесията сега няма за кога... очаква ни поредна година ходене по мъките,а след това влизат в сила правилата за финансов феарплей и сбогом селекция!
За 3 мача - 9 (девет!!!) гола от азиатски смешковци и унижението от Хъл -това е нелепо как може да очаквате лесна победа главата не ми го побира.
Аз се надявам да паднем от Галатасарай, с оглед на реалноста няма да е голяма изненада! Дано тогава "червената лампичка" светне и се купят качествени футболисти, стига с тия "големи таланти" който се оказват неизползваеми пубери
За 3 мача - 9 (девет!!!) гола от азиатски смешковци и унижението от Хъл -това е нелепо как може да очаквате лесна победа главата не ми го побира.
Аз се надявам да паднем от Галатасарай, с оглед на реалноста няма да е голяма изненада! Дано тогава "червената лампичка" светне и се купят качествени футболисти, стига с тия "големи таланти" който се оказват неизползваеми пубери
-
- Контакти:
Отказвам се да прогнозирам контроли. Както може да паднем с 5-0, така и да бием с 0-5...
an4o_321 написа:Ами то и Хъл трябавше да бием с лекота, миналата година и Брага трябваше да бием с лекота и кои ли още не, от долната половина на таблицата ама реалноста се оказва друга... А никой не иска да си свали очилата и да види болезнената истина... новите собственици не дават пари и затова се купуват разни младежи който вие посрещате с огромен възторг като че ли идва едва ли не Меси. Бил вкарал 20 гола ама понеже е на 15 или на 17 години - хайде под наем. А играчите който стават за А отбора отиват в други тимове ( спр. Ашли Иънг който по едно време бе сигурно ново попълнение) Ако не си развържат кесията сега няма за кога... очаква ни поредна година ходене по мъките,а след това влизат в сила правилата за финансов феарплей и сбогом селекция!
И аз се надявам ти никога повече да не пишеш, но явно няма да го бъде. Собствениците не били давали пари - как не те е срам да го кажеш това пред всички...