Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Излъчване на БГ мачове по телевизиите
Аз съм на Булсатком и се радвам как се грижат абонатите им да са доволни. Всичко най-интересно се стремят то да бъде излъчвано. Парите които ми искат за такса си заслужават. А за вас явно гроздето е кисело 

Доктор Хаус написа:ТВ+ отново е номер 1 и това го доказваме всеки ден!
Ако искате да гледате мачове у дома,станете абонати на Булсатком!Сега е лято,може и на вън на заведение,но идва зима,дали ще е същото!
4/5 пъти на заведение,ето че и паричките са профукани за поне половин година за месечните вноски!
Псувайте Булсат,пък търсете иначе приятели,които са абонати на най-добрия оператор,където да гледате кое? ТВ+ !!!
Булсатком не е единствения доставчик, който легално си излъчва ТВ+ !!!
- controller
- Контакти:
И ако някой твръди ,че в България има спортни телевизии (визирам НоваСпорт и Ринг) наречето го ИДИОТ ! Тия две телевизии са всичко друго , но не и спортни - просто излъчват булшитс .

- Roger_Federer
- Контакти:
Нищо,че ще ги дават по тая скапана частна телевизия,ще гледаме през интернет.
Re: Честито! Европейските мачове по TV+!
PFC Litex написа:За да спорите по-малко за едно и също всяка година то прочетете тази статия от миналата година, в нея е описано кои закони се нарушават
http://theplamen.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html
Сега да попитам тези които ме пращат при БКС само заради 2-3 мача.
Моят оператор ми предлага Sky Sports, Sky (Италия), Sky (Германия), 4 Ал Джазири + още 20 спортни канала.
Също така ми предлага 30 HD канала, като в тях отново има Sky HD, някаква руска спортна която е HD.
Цифровата ТВ е 140 канала, то ест двойно повече канали от колкото предлагат БСК
и всичко това за 20 лева на месеца, та да зарежа всичко това заради някакъв ТВ+ ли?
Два мача ще намеря начин как да ги гледам, но БСК ще имат много поздрави от мен.
Между другото БСК предлага 6 HD канала, та задавали ли сте си въпроса защо са толкова малко?
Тесен специалист ще излезеш ти!
Що бъркаш цифрова телевизия през аналогов вход и сателитна телевизия през HDMI. За 106лв еднократно получаваш над 1700 канала като 112 от тях са в HD качество. Ще гледаш всички арабски, италиански, немски, австрийски и т.н. програми. Когато твоя оператор се бръкне няколко милиона на година за да гледаш БГ отбори в ЕКТ, да гледаш всички големи тенис турнири в HD качество ... ела пиши пак!
БСК като си уважава клиентите и прави каквото може. Няма един лев чужд капитал и няма един чужденец на работа във фирмата. Изгражда колективни системи за БЕЗ ПАРИ, сключва корпоративни договори с всички заведения и плаща на всяка мизерна телевизия стотинки за всеки един абонат. Ебем ти Ал Джазирата нали ще гледам Левски, Уймбълдън и Кличко ...
Много поздрави на твоя оператор с 1 000 000 канали и 30 HD-та....
В крайна сметка аз не разбирам къде е проблема!?
От 2-3 години дойде ли август се отваря една тема за кой щял да излъчва ,а това обикновено е ТВ+ и всякакви ядосани на света и на себе си хора, започват да пишат глупости,да плюят и така и не може да се разбере какво критикуват.
Изнудвали ги били.Ами не гледайте,то не е задължително.Ревльовци!
Все едно някой да каже че магазина го изнудва да пие бира.Искаш да пиеш-отиваш,купуваш си и пиеш.Ако не идеш и не си купиш ,значи не ти се пие толкова.Ама това да седнеш във вас и да вземеш да псуваш,колко много ти се пие бира ,пък трябва да идеш до магазина....е това е ....малоумна работа!
Аз разбирам изнудване ,но цената да е висока.А тя не е.Е кво искате тогава.Значи си харесвате това което имате до момента като телевизия,устройва ви това е.Кво сте се разревали тука.И не за първи път при това....Аман вече...

Изнудвали ги били.Ами не гледайте,то не е задължително.Ревльовци!
Все едно някой да каже че магазина го изнудва да пие бира.Искаш да пиеш-отиваш,купуваш си и пиеш.Ако не идеш и не си купиш ,значи не ти се пие толкова.Ама това да седнеш във вас и да вземеш да псуваш,колко много ти се пие бира ,пък трябва да идеш до магазина....е това е ....малоумна работа!
Аз разбирам изнудване ,но цената да е висока.А тя не е.Е кво искате тогава.Значи си харесвате това което имате до момента като телевизия,устройва ви това е.Кво сте се разревали тука.И не за първи път при това....Аман вече...
- отборът на Пловдив
- Контакти:
В крайна сметка ТВ7, официално взе ли мачовете от първенството?
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
PFC Litex написа:За да спорите по-малко за едно и също всяка година то прочетете тази статия от миналата година, в нея е описано кои закони се нарушават
Моят оператор ми предлага Sky Sports, Sky (Италия), Sky (Германия), 4 Ал Джазири + още 20 спортни канала.
Също така ми предлага 30 HD канала, като в тях отново има Sky HD, някаква руска спортна която е HD.
и всичко това за 20 лева на месеца, та да зарежа всичко това заради някакъв ТВ+ ли?
Два мача ще намеря начин как да ги гледам, но БСК ще имат много поздрави от мен.
Между другото БСК предлага 6 HD канала, та задавали ли сте си въпроса защо са толкова малко?
Ееей,от къде го изкара тоя оператор бе.Евала.Я кажи.Какъв скай гледаш?Скай спорт или просто скай?
Roger_Federer написа:Нищо,че ще ги дават по тая скапана частна телевизия,ще гледаме през интернет.
+1.В почти всяка ситуация има поне 2 изхода(или повече от един зависи кой как го тълкува).

sl321 написа:PFC Litex написа:За да спорите по-малко за едно и също всяка година то прочетете тази статия от миналата година, в нея е описано кои закони се нарушават
Ееей,от къде го изкара тоя оператор бе.Евала.Я кажи.Какъв скай гледаш?Скай спорт или просто скай?
Т.Н. концерт на баба Шер.