ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА-Литекс
Зад нападателя имаме Костов. Трябва да не ни пуснат на стадиона за да не бием Литекс. Ще ги видим колко са силни тая вечер.
[center]
[/center]

Мисля че това е нашата година победа с 2-0
има ли вече организирана екскурзия от София 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Мачлето ще се играе сериозно , най-вече да се види как е отбора в истински мач .
Разбира се една купа никога не е излишна , 2:0 за ЦСКА изглежда добре .
Разбира се една купа никога не е излишна , 2:0 за ЦСКА изглежда добре .

realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...
Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .
Дори и без новите пак ще ги биеме Литекс. Имаме достатъчно футболисти, които да покажат, че дори с осакатен състав пак сме най-добрите.
- CSKAEOTBORA
- Контакти:
2-та най-добри български отбора излизат един с/у друг. Аз се надявам ЦСКА да победи, но както Радуканов така и Пенев си знае работата. Все пак мисля, че 3:1 е приемлив резултат.
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!
Един на нула да е ама за нас. Това ми стига. И от там вече да ги почваме в А група.
[center]
[/center]

- Roger_Federer
- Контакти:
[offtopic]
Виж си подписа и се осъзнай бе,хлапе.Мислиш ли,че някой ти взима насериозно мнението тук?[/offtopic]
pechelish написа:CSKAEOTBORA написа:2-та най-добри български отбора излизат един с/у друг. Аз се надявам ЦСКА да победи, но както Радуканов така и Пенев си знае работата. Все пак мисля, че 3:1 е приемлив резултат.
Колкото и да ги пускаш тези комплексарски мнения пак ще сте 3ти тоя сезон и пак ще сте зад Левски и Литекс по клубен коефицент.Просто не сте направили нищо последните години ,за да мислите ,че сте сред 2та най-добри български отбори.Иначе очаквам рутинна победа за Литекс в мача.
Виж си подписа и се осъзнай бе,хлапе.Мислиш ли,че някой ти взима насериозно мнението тук?[/offtopic]
BLUE CHAMPIONS написа:CSKAEOTBORA написа:2-та най-добри български отбора след безспорния лидер Левски излизат един с/у друг. Аз се надявам ЦСКА да победи, но както Радуканов така и Пенев си знае работата. Все пак мисля, че 3:1 е приемлив резултат.
pechelish написа:CSKAEOTBORA написа:2-та най-добри български отбора излизат един с/у друг. Аз се надявам ЦСКА да победи, но както Радуканов така и Пенев си знае работата. Все пак мисля, че 3:1 е приемлив резултат.
Колкото и да ги пускаш тези комплексарски мнения пак ще сте 3ти тоя сезон и пак ще сте зад Левски и Литекс по клубен коефицент.Просто не сте направили нищо последните години ,за да мислите ,че сте сред 2та най-добри български отбори.Иначе очаквам рутинна победа за Литекс в мача.
Вие нямате ли мач за суперкалъфката

Верно е че нищо не сме направили. Само бихме във Виена, Москва и на Герена. Да не говорим, че разнебитихме и Литекс за купата. Верно не е много ама пак си е нещо в сравнение с победите на някой други отбори.
[center]
[/center]

- POPCORN
- Контакти:
Е поне няма да паднем за пореден път от някакви идиоти!А утре Левски ще претърпи крах
Безпорният носител на точки

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,