Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот rump_shaker » 25 юли 2011 19:10

botev_1912 написа:
кое е смешното ли?
Смешното е че искаш голям стадион ей така без да се обосновеш! Искаш да е голям за да събере селяните дето се сещат за Ботев само на мачовете срещу Левски и Цска, или същите са привърженици на въпросните отбори ама не знаят къде се намира Армията или Герена. Според мен правим стадион за нас си, а не за селяндурите които ще дойдат само на евромачовете - ти как мислиш?

Ако се притесняваш че на въпросните мачове няма да можеш да влезнеш - купи си сезонна карта ;)

п.с. Само да те питам какво не му харесваш примерно на Лазур който е само с 1000 места по-малко от евентуалния капацитет на нашия стадион според слуховете естествено.

В добавка, ще кажа че поддръжката на всяко едно място на стадиона си има цена. Колкото повече места толкова повече разходи. Не е нормално да имаме 20 или 25 хиляден стадион при средна посещаемост 7-8 хиляди ;). Ще има само няколко мача в годината които да посетени от повече от 10-12 хиляди човека, така че е безмислено голям стадион. А след време, аз съм сигурен че голямата къща ще бъде направена и там ще посрещаме мачовете с голям заряд където има наплив на публика.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 26 юли 2011 17:43

17 000 места са напълно достатъчни!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 26 юли 2011 18:11

Кога ще видим проекта?
Последна промяна от FCH на 26 юли 2011 18:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 26 юли 2011 20:58

Ей пичове, кога ще покажат проекта. Много ми е интересно, какво ще направите. От все сърце ви желая догодина А група. Отбори като Дунав, Ботев, Спартак ВН и Нафтекс заслужават А група, а не отборчета като каварна, севлиево и там подобни.

Има ли насрочена дата за показване на проекта за стадиона ви?
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 26 юли 2011 21:25

Kerer написа:Ей пичове, кога ще покажат проекта. Много ми е интересно, какво ще направите. От все сърце ви желая догодина А група. Отбори като Дунав, Ботев, Спартак ВН и Нафтекс заслужават А група, а не отборчета като каварна, севлиево и там подобни.

Надявам се следващата седмица да бъде официално показан.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 26 юли 2011 21:56

Kerer написа:Ей пичове, кога ще покажат проекта. Много ми е интересно, какво ще направите. От все сърце ви желая догодина А група. Отбори като Дунав, Ботев, Спартак ВН и Нафтекс заслужават А група, а не отборчета като каварна, севлиево и там подобни.

Ръководството ни последната една година действа на принципа "Когато е сигурно - тогава". Когато видях плановете за стадиона, попитах дали няма да ги пуснат, и ми бе отговорено - "Когато Общината ги одобри". Явно е, че не желаят хората да покажат някакво 3D, което после да бъде отречено, забранено, обсъдено и охулено (случаят с 3D-то на ЦСКА е последния такъв).

Преди часове в Независимия се появи информация, че четвъртъка се чака някакъв подпис и най-вероятно петък или следващия понеделник проекта ще е внесен в Общината. Най-вероятно след това ще бъде представен и самия проект...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 26 юли 2011 23:04

Просто се интересувам като фен, дори и да не съм от Ботев, всеки нов стадион е важен за всички ни!!!

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 26 юли 2011 23:18

FCH написа:Просто се интересувам като фен, дори и да не съм от Ботев, всеки нов стадион е важен за всички ни!!!

Ми приеми ,че ще е по-малък от сегашният и няма да има толкова места за гостуващата публика :) не ,че ти си тръгнал да ходиш по стадионите де ,закво като имаш ТВ.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

koce23
Контакти:

Мнениеот koce23 » 01 авг 2011 20:19

Ексклузивно: Ботев Пловдив представя проект за 18-хиляден стадион тази седмица

Най-късно до края на тази седмица ръководството на пловдивския Ботев ще представи на специална пресконференция проекта за реконструирането на стадион „Христо Ботев”, научи Novsport.com от свои сигурни източници в града под тепетата.

Според слуховете, шефовете на „канарчетата” възнамеряват да превърнат „Колежа”, както е известно съоръжението сред „жълто-черните” фенове, в едно от най-модерните в България.

До скоро край Бирената фабрика, се носеха слухове за капацитет от 16 000 седящи места на реконструирания стадион.

Очевидно обаче, ръководните фигури в клуба са преценили, че те биха били недостатъчни да посрещнат интереса на пловдивчани към срещите на Ботев, изхождайки от амбициите на ръководството за завръщане в елита и факта, че отборът се радва на посещаемост, на която биха завидели повечето от отборите в А група.

Затова и шефовете на пловдивчани са решили да представят проект, включващ 18 000 седящи места, съобщиха близки до клуба за нашата медия.

Припомняме, че на последния мач на Ботев в Югоизточната „В’ група на ст. „Христо Ботев” се стекоха повече от 15 000 зрители, за да проследят двубоя на любимците си с бургаския Нефтохимик.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 01 авг 2011 20:24

В момента 21 000 ли е капацитетът?

Върни се в “Ботев”