Audi Cup 2011: Байерн Мюнхен - Милан
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Audi Cup 2011: Байерн Мюнхен - Милан
След първото полувреме 1:1.Една грешка на Байерн в защитата и Ибрахимович вкара Кроос направи 1:1.Но Милан пипнаха топката само тогава гледам мача и на 20 минути Милан пипват топката точно 3 пъти и то като Абиати бие аут.Байерн пропуснаха доста положения голове можеха да вкарат Кроос Мюлер Робен и Петерсен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- milan199440barca
- Контакти:
Neron написа:След първото полувреме 1:1.Една грешка на Байерн в защитата и Ибрахимович вкара Кроос направи 1:1.Но Милан пипнаха топката само тогава гледам мача и на 20 минути Милан пипват топката точно 3 пъти и то като Абиати бие аут.Байерн пропуснаха доста положения голове можеха да вкарат Кроос Мюлер Робен и Петерсен.
Нормално, Байерн са по-напред с подготовката. Първенството в Германия почва след 10-на дни, в Милан нямаше кой да задържи топката в средата на терена. Отделно Касано отсъстваше и не пипна топката 45 мин. Това е първи сериозен мач на Милан. При 1-0, Касано изпусна сам срещу Нойер, но да, Байерн игра по-добре първото полувреме.
Последна промяна от milan199440barca на 27 юли 2011 19:11, променено общо 1 път.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
- Neron
- Контакти:
По равностойно второ полувреме и заслужено 1:1.От всичко намазва противника евентуално на Милан или Байерн за финала?Между другото кой ще е на финала Барселона или Интернационал.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- milan199440barca
- Контакти:
Neron написа:По равностойно второ полувреме и заслужено 1:1.От всичко намазва противника евентуално на Милан или Байерн за финала?Между другото кой ще е на финала Барселона или Интернационал.
Барселона.
Тиаго Силва и Робиньо си вкараха дузпите, което е добре за самочувствието им. Иначе мача... няма нужда от коментар. Чакаме Интер и Суперкупата. Все пак в някои ситуации Тайво и Емануелсон се представиха доста добре. Отсъствието на Пирло ще се отрази много сериозно, ако не му бъде намерен заместник (Гансо). Вижда се, че с Касано и Палоски атаката на Милан е слаба. Но това е мач, от който не могат да се правят изводи.
Последна промяна от milan199440barca на 26 юли 2011 23:52, променено общо 1 път.
Не играхме нищо този мач,но карай,в началото на подготовката сме.Друг е въпросът,че след утрешния мач с Интернасионал,нямаме друга контрола до мача за Суперкупата с Интер...Ако играем така и там,нищо добро не ни чака.Несериозно отношение и към дузпите,не може Палоски да ти бие дузпа,при положение,че той е гледал Байерн само по тв.Като почнаха дузпите,бях сигурен,че ще паднем.Както и да е,не искам Милан да изглежда по този начин и се надявам до 6 август всичко да си дойде на мястото.Браво за гола на Ибра.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- milan199440barca
- Контакти:
acmilan написа:Не играхме нищо този мач,но карай,в началото на подготовката сме.Друг е въпросът,че след утрешния мач с Интернасионал,нямаме друга контрола до мача за Суперкупата с Интер...Ако играем така и там,нищо добро не ни чака.Несериозно отношение и към дузпите,не може Палоски да ти бие дузпа,при положение,че той е гледал Байерн само по тв.Като почнаха дузпите,бях сигурен,че ще паднем.Както и да е,не искам Милан да изглежда по този начин и се надявам до 6 август всичко да си дойде на мястото.Браво за гола на Ибра.
Байерн бяха по-мотивирани и заслужаваха да спечелят. Жалко, че не стигнахме до мач с Барселона ( имах готова тема
- Neron
- Контакти:
Милан ще се оправи сигурен съм има бъдеще пък и все пак са ми любими от Италия.Само да питам дузпите които пропуснаха играчите на Милан Нойер ли ги хвана или не уцелиха вратата че не съм бил на компа?
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- milan199440barca
- Контакти:
Neron написа:Милан ще се оправи сигурен съм има бъдеще пък и все пак са ми любими от Италия.Само да питам дузпите които пропуснаха играчите на Милан Нойер ли ги хвана или не уцелиха вратата че не съм бил на компа?
Ами Палоски изпусна само. На мен ми се видя, че би над вратата, но не съм много сигурен, защото режисьорът избираше доста странни ъгли на камерата за всяка дузпа. Петата вероятно е била за Пато, но до нея не се стигна. Странен мач и старнни дузпи. Audi ще си вземе своето.
milan199440barca написа:acmilan написа:Не играхме нищо този мач,но карай,в началото на подготовката сме.Друг е въпросът,че след утрешния мач с Интернасионал,нямаме друга контрола до мача за Суперкупата с Интер...Ако играем така и там,нищо добро не ни чака.Несериозно отношение и към дузпите,не може Палоски да ти бие дузпа,при положение,че той е гледал Байерн само по тв.Като почнаха дузпите,бях сигурен,че ще паднем.Както и да е,не искам Милан да изглежда по този начин и се надявам до 6 август всичко да си дойде на мястото.Браво за гола на Ибра.
Байерн бяха по-мотивирани и заслужаваха да спечелят. Жалко, че не стигнахме до мач с Барселона ( имах готова тема) Дузпа може всеки да изпусне. Мен лично ме притеснява играта на Касано.
Да,съгласен съм,че Байерн бяха по-добри и мотивирани,което не говори добре за нашия отбор към днешна дата.Прав си,че всеки може да изпусне дузпа,но в случая виновен е Алегри,защото има Ван Бомел,Пато,Амброзини ако щеш,а дава на Палоски,който съм сигурен,че ще отиде някъде под наем,за 50 % от правата му или като част от сделка до края на сезона.А и както наскоро един приятел много точно ми каза-заплати се вземат и в месеци,когато се играят контроли,феновете те гледат и в контролите,така че всеки мач трябва да се играе за победа.Що се отнася до Касано,той си е такъв,може да ти направи страхотна асистенция,с която да реши мача,но като реши да гледа мача като зрител,нищо не може да го извади от летаргията.Хубавото от мача е,че се потвърди крещящата нужда от нов опорен и нов атакуващ халф,надявам се такива да бъдат привлечени.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- milan199440barca
- Контакти:
acmilan написа:Да,съгласен съм,че Байерн бяха по-добри и мотивирани,което не говори добре за нашия отбор към днешна дата.Прав си,че всеки може да изпусне дузпа,но в случая виновен е Алегри,защото има Ван Бомел,Пато,Амброзини ако щеш,а дава на Палоски,който съм сигурен,че ще отиде някъде под наем,за 50 % от правата му или като част от сделка до края на сезона.А и както наскоро един приятел много точно ми каза-заплати се вземат и в месеци,когато се играят контроли,феновете те гледат и в контролите,така че всеки мач трябва да се играе за победа.Що се отнася до Касано,той си е такъв,може да ти направи страхотна асистенция,с която да реши мача,но като реши да гледа мача като зрител,нищо не може да го извади от летаргията.Хубавото от мача е,че се потвърди крещящата нужда от нов опорен и нов атакуващ халф,надявам се такива да бъдат привлечени.
Без да ангажирам никого с мнението си, но този турнир ми прилича на онзи, който Левски правеха в Албена. Общо-взето, Милан имат само една контрола с Малмьо, освен традиционните участия - за трофея на Берлускони и TIM.