Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот george_speed75 » 26 юли 2011 16:32

THE G.A.M.E написа:
bigbonusprize написа:Сектор В нали щяха да го затварят. Гледам и за там пуснали билети...

Стига бре, че аз от там предпочитам ( и гледам мачовете, когато отида на "Герена" ) ... А и малко странно ми прозвуча информацията, че сектора ще се затвори за ремонт, при положение, че решаващите евробитки на Левски събират над 20 хиляди ...
А без тоя сектор, май няма и 15 да се съберат... :roll:

Ако в действителност мислят в един момент тази есен да го затварят сектора, що не ангажираха "Васил Левски" ?

Е чаkай де !В сектор ще отворен са за квалификациите и после ще го затворят.А пък в групите ще бъдем на Васил Левски
Последна промяна от george_speed75 на 26 юли 2011 16:42, променено общо 1 път.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юли 2011 16:37

george_speed75 написа:В сектор ще отворен са за квалификациите и после ще го затворят.А пък в групите ще бъдем на Васил Левски

Ако е така, добре е замислено ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 26 юли 2011 16:39

THE G.A.M.E написа:
george_speed75 написа:В сектор ще отворен са за квалификациите и после ще го затворят.А пък в групите ще бъдем на Васил Левски

Aз такова нещо не съм чул досега ,но дано да е вярно! По принцип на Герена създаваме уникална атмосфера ,но само с 2 сектора няма да стане.
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 26 юли 2011 16:43

turbogena написа:
THE G.A.M.E написа:

Aз такова нещо не съм чул досега ,но дано да е вярно! По принцип на Герена създаваме уникална атмосфера ,но само с 2 сектора няма да стане.

Това го четох някъде из форума на Левски.Би трябвало там момчетата да са по запознати.
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 26 юли 2011 21:00

Мениджърът на Левски Георги Иванов-Гонзо почти сигурно ще остави на пейката за старта на сезона холандския нападател Шюрд Арш. Пристигналият за над 250 000 евро играч, който трябваше да замени головата машина Гара Дембеле, разочарова с изявите си в Линдабрун, където отбеляза едва един гол и добави една асистенция в първата контрола на австрийска земя, а след това дори не записа удар в очертанията на противниковата врата в следващите пет срещи.

Арш се бори много, но не успява да се адаптира достатъчно добре в схемата на игра, а освен това в последната контрола след излизането му срещу Ашдод Иван Цветков и Дарко Тасевски заиграха доста по-добре и "сините" смениха облика си в атака. Тогава македонският национал влезе на мястото на новата синя деветка. Цветков пък е голмайстор на столичани в предсезоната подготовка с три попадения от общо 10 гола, но в последните четири мача не успя да се разпише нито веднъж.

Пристигналият от Пирин играч разполага с отлична техника и е доста по-безкомпромисен пред противниковата врата дори в тренировките, където не пропуска да се разписва, докато 27-годишният бивш нападател на Цволе имаше затруднения дори в тренировъчните занимания да праща топката в мрежата.

Така вкаралият 113 гола във втора дивизия на Холандия ще започне мача със Спартак Търнава от пейката, докато разписвалият се почти толкова (б.а.111 гола за първенство) в кариерата си с отборите на холандските Хееренвеен, Вендам, Цволе, Спарта Ротердам, Сивасспорт (Турция), Хазар Ленкоран (Азербайджан) и Пирин ще дебютира на "Герена" на върха на синята атака още от първата минута.

За какво дадоха 250 хил ? Да лъска пейката ли :roll: Направо нямам думи ако го направи Гонзо....

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 26 юли 2011 21:22

Кви думи нямаш!? Играе този, който е най-подготвен и ще ни свърши работа.

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 26 юли 2011 21:38

konvoec написа:Кви думи нямаш!? Играе този, който е най-подготвен и ще ни свърши работа.

Ми като броиш толкова много пари не е ли логично това да е класен играч,рекламиран като заместник на Гарата ? И в следващия момент не ставал... Все пак има време до мача ще видим кой ще играе

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юли 2011 22:38

magga написа:
konvoec написа:Кви думи нямаш!? Играе този, който е най-подготвен и ще ни свърши работа.

Ми като броиш толкова много пари не е ли логично това да е класен играч,рекламиран като заместник на Гарата ? И в следващия момент не ставал... Все пак има време до мача ще видим кой ще играе

Можеш ли да посочиш футболен отбор, в който всички нови футболисти са се наложили в титулярния състав?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 26 юли 2011 22:44

Tommi написа:
magga написа:

Можеш ли да посочиш футболен отбор, в който всички нови футболисти са се наложили в титулярния състав?

Абе Гонзо да си подава оставката. Веднага. На секундата. Селекцията е ебати провала. Подготовката провал. Всичко е провал. Никой не е казал официално дали Арш ще е титуляр в Четвъртък, още не сме видели и една минута в официален мач, обаче щом магга казва, значи всичко е провал.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 26 юли 2011 22:53

DrAvalanche написа:
Tommi написа:
magga написа:

Абе Гонзо да си подава оставката. Веднага. На секундата. Селекцията е ебати провала. Подготовката провал. Всичко е провал. Никой не е казал официално дали Арш ще е титуляр в Четвъртък, още не сме видели и една минута в официален мач, обаче щом магга казва, значи всичко е провал.

Тоя пък :lol: Да съм казал нещо за селекция,подготовка и тн ? Ти май четеш само каквото ти харесва :lol: Да съм казал,че Арш е провал ? Просто се чудя ако е истина защо не му се даде шанс да започне титуляр? Нали Гонзо каза,че се представя добре или и това не го помниш ?

Върни се в “Левски”