Литекс - Висла Краков 1:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mfca
Контакти:

Re: Литекс - Висла Краков - 26.07 / 20:30

Мнениеот mfca » 26 юли 2011 22:37

BLUE CHAMPIONS написа:
Thsmith написа:
---
пп какво значение има дали феновете на другите отбори подкрепят или не някой чужд отбор във форума ? Дали някой пише само висла или само търнава или стиска палци пред ТВ с какво ще промени нещо?

Много точно казано колега :!: :)

Еми не знам как ще се почувстваш (си се чувствал) когато любимият ти отбор получава неприятен гол в най-неподходящия момент започнат да злорадстват? Не съм фен на Литекс и общо взето не съм ултрас на никой отбор, но няма как да не подкрепиш своите отбори в ЕКТ! Да не говорим да се радваш на техния неуспех!
“Прост народ - слаба държава”

barama
Контакти:

Мнениеот barama » 26 юли 2011 22:38

Няма да мога да спя тази вечер ,много ме е яд,въпреки че съм фен на друг отбор. Мнохо се изнервям когато отбор без никакви футболни достойнства печели.Отбор пълен с едри дебили ,които само блъскат и ритат без никаква мисъл в главите. Литекс ще бие втория мач 1000 % ,а ако си намерят един сносен централен нападател няма да имат спирачка.Евроидиотите да не се обаждат , че достатъчно са ни излагали

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 26 юли 2011 22:38

Господата ЦСКА-рчета да не се правят на невинни госпожички...Другиден ако не победим(пепел ми на езика),ще бъдат такива подигравки от сорта на "евроидиоти" и т.н....Браво на Литекс за играта през първото полувреме,но докато продължават с купените титли си заслужават съдбата ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 юли 2011 22:38

BLUE CHAMPIONS написа:
Thsmith написа:
---
пп какво значение има дали феновете на другите отбори подкрепят или не някой чужд отбор във форума ? Дали някой пише само висла или само търнава или стиска палци пред ТВ с какво ще промени нещо?

Много точно казано колега :!: :)

Не става въпрос за подкрепа, а за спамене! Я си представете че търнава вкара...ако някой извика гоооооооол приятно ли ще ви е :?:

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 26 юли 2011 22:38

tprodanov написа:
delqnski47 написа:
tprodanov написа:Няма нищо по-жалко от идеята, че щом един отбор е български, то и феновете на останалите отбори трябва да го подкрепят. Омразата срещу най-добрия български отбор е достатъчно голяма, за да очаква някой любов от него.
И тук може би трябва да обвиним феновете на Ман Юнайтед, че не са англичани, щото развяваха българските знамена след ония случай? Псевдофенчета, псевдопатриотчета, жалка история.

Нали като падне БГ отбор от друг в Европа само губим бе!!
Вие се надявате Литекс да не влезне в ШЛ нали?Защото ако влезне и вече няма да сте единствените,които са били там!Жалка работа!!
Разбирам ЦСКА да играе и да не сте с него,ама не...

Какво губим? Днес паднаха, като гледам нищо не съм загубил? Иначе ми е все тая дали ще влезнат. Но някой да ми вменява задължението да съм за някой друг отбор е просто неадекватно. Дали е Цска или Литекс или Горно Стърчипишково - все тая. Не виждам никаква разлика между български отбор и небългарски - това са частни фирми, с частни капитали, представят само и единствено себе си, а не България. Нещо за феновене на Ман Юнайтед няма ли да споменеш? И те ли губят, и те ли са жалки?

В Русия съм, в Русия съм!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 26 юли 2011 22:38

ебаси коментара

за втори път - не ме е срам от българската загуба, а от българските фенове - като теб

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 юли 2011 22:39

Браво за добрата игра на Литекс, но както повечето казват не става само с игра, трябват и голове. Успех на реванша, няма да ви е много лесно там. Така като гледах мача защитниците им са доста здрави физически, особено тоя Чавес, леле :shock:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 26 юли 2011 22:39

Знаете ли колеги кое наи- много боли че ГГ знае кога да си купи първенството и ползва наготово точките за поставен отбор (точки спечелени от Левски и ЦСКА).Наи- много ме е яд за, да си бият в европа да си спечелят точките и да ги използват,не да се кичат с....поне Левски или ЦСКА щяха да направят нещо.И нещо друго някои може ли да си спомни миналата какво беше (пак нищо, но и медиина забрана за отразяване на провала,помнете ми думата тази година е пак така).Да им е честита КУПЕНАТА титла ама в Европа си слаб Господин ГГ!!!!!!!!

maximus2
Контакти:

Мнениеот maximus2 » 26 юли 2011 22:39

Случи се очакваното! Яд ме е само заради коефициента ни в Европа, щото заради селянията ще страдаме догодина...всъщност това си ни е общо национален проблем. Ние попринцип си страдаме заради селянията като цяло, не само във футбола!

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 26 юли 2011 22:40

metodito написа:Отпаднат ли от Висла се прибират в Ловеч и дотам. ;)
Миналата година на същия етап се спънаха.

Ок щом казваш! А с Дебрецен после не играха ли :?:

Върни се в “Литекс”