Има ли място ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- paskaleevich
- Контакти:
Има ли място ?
Има ли място според Вас Н. Михайлов в нац. отбора. Според мен този некадърник няма място даже и в някой селски отбор. Цесекар съм , но провяли много брутално Левски срещу Вердер. А кара Ферари за 200 000 евра
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
- Red_champions
Re: Има ли място ?
paskaleevich написа:Има ли място според Вас Н. Михайлов в нац. отбора. Според мен този некадърник няма място даже и в някой селски отбор. Цесекар съм , но провяли много брутално Левски срещу Вердер. А кара Ферари за 200 000 евра
Май си прав

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Не май, а да. Нека се докаже де...
paskaleevich написа:Има ли място според Вас Н. Михайлов в нац. отбора. Според мен този некадърник няма място даже и в някой селски отбор. Цесекар съм , но провяли много брутално Левски срещу Вердер. А кара Ферари за 200 000 евра
То това е поради факта,че е син на Боби Михайлов и затова е с такава кола което не е много наша работа ! Все пак нямам представа как играе в Холандия,но не мисля,че все още има място при "Лъвовете",защото не се е доказал ! Първо това да направи,после да се изживява като звезда ! А иначе като говорим за България,няма значение от кой отбор си

-
- Контакти:
да взема баща си и да бягат далече от БГ
- DrAvalanche
- Контакти:
ne sam evroidiot написа:да взема баща си и да бягат далече от БГ
Мащехата обаче да остави тук

Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- paskaleevich
- Контакти:

Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.
- smash_the_reds
Няма място в националния ,във футбола и като цяло на планетата!!!

smash_the_reds написа:paskaleevich написа:Има ли място според Вас Н. Михайлов в нац. отбора. Според мен този некадърник няма място даже и в някой селски отбор. Цесекар съм , но провяли много брутално Левски срещу Вердер. А кара Ферари за 200 000 евра
Няма място в националния ,във футбола и като цяло на планетата!!!
+1
Мислите ли че ако не беше син на Боби щяха да му дават тези шансове? има данни, но не е доказал с нищо че става за вратар!
Божо Митрев по-заслужава или някое друго нормално момче
Божо Митрев по-заслужава или някое друго нормално момче