Хубчев: Подготовката върви по план

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Хубчев: Подготовката върви по план

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 26 юли 2011 21:52

bulgaro написа:...

Булгаро, мен така и така ме обливаш нонстоп, та да взема да ти го кажа, пък си го изкарай на мен, вместо на другите.

Мнението ти за Хубчев, отбора и бъдещето си е лично твое, имаш право на него и да си го разпространяваш и защитаваш както намериш за добре.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 26 юли 2011 23:09

Да се върнем на темата за Хубчев ,и аз гледам по същият начин на него както @bulgaro ,значи с едно доуточнение - боря се вътрешно със себе си да му дам този кредит на доверие ,за който споменавате.
Да помълчим в заключена тема "Хубчев" до зимата а?
Тогава да съдим ,бесим и възхваляваме!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

bate goiko
Контакти:

Мнениеот bate goiko » 27 юли 2011 12:21

Абе хора опомнете се! Кредити на доверие и ала-бала. За първи път от 10-12 години имаме свестен тренер(като изключим Пичоне) То не бяха Тенчовци, Мариновци, Лаптопи, Джоровци и тем подобни разбирачи. Как да не те кефи сегашния , въпреки, че не се е доказал в тренерската професия, трябва да се отчете факта, че е натрупал доста опит в Германия а и видяхте какво направи с Поморие. Ако случайно тръгнем кофти в първенството никога няма да търся вината в Хубчев.

Незнам по какъв график тече подготовката, но ако старите не се стегнат и Сър Алекс да е тренер пак тая. Визирам Манчев и Тимонов + Кривия, защото тях поне ги знаем какво могат.

Върни се в “Ботев”