Даниел Георгиев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Даниел Георгиев

Мнениеот ogrizko » 01 юни 2009 17:26

Само на мен ли така ми се струва, или момчето наистина много израстна в последно време... или поне това, което аз виждам напоследък и главно в мача вчера със Славия. Момчето стравно добре игра и в нападение, и в защита.... не губи единоборствата, задържа много добре топката без да се паникьосва... отне доста топки благодарение на бързината си, както и се включи успешно в доста атаки. Помогна много според мен да бъдем господари на терена. Лично на мен винаги ми е допадал, но лошото беше това, че някакси много крехък беше.... но сега го виждам точно така, както ми се искаше да бъде - борбен, стабилен... може би израстването му се дължи на Алекс, Милен, Борносузов и т.н. играчи, които доста вероятно са му помогнали със съветите си. Спомням си в първите му мачове за Черно море колко се лъжеше и правеше финтове и бягаше страшно бързо... но за сметка на това винаги изяждаше по някой здрав ритник и го контузваха. Докато сега не се хвърля толкова да прави финтове, не бяга на 100%, но пак е доста по-бърз от противника :) Не се троши толкова лесно и т.н. Ама просто се питам дали само аз го виждам това, или и други са забелязали подобна тенденция в играта му? А може би хеттрика срещу Бела му е помогнал да си повярва повече :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Даниел Георгиев

Мнениеот Ticha » 01 юни 2009 17:32

В последните няколко мача само започна да играе. Иначе преди това хич го нямаше. Дано наистина да е израстнал и следващия сезон да играе така както в последните няколко мача. А и при евентуалното завръщане на Жоро Илиев и навлизането в оптимална форма на Милен Петков и Борносузов, наличието на Алекс и Данчо Юруков, плюс евентуалното привличане на още някой, конкуренцията в халфовата линия ще го задължава да играе на ниво, ако иска да попада сред стартовите 11.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 01 юни 2009 17:49

Определено израсна.Винаги съм го харесвал,никога не съм му викал!Единственото което му липсва/ше/ е липсата на сърце.Просто момчето е от типа ,,меки" играчи.Не знам под чие давление,но напоследък в битките влиза като истински боец и сякаш започна да се справя много добре.Просто си промени поведението на терена,за което не малка заслуга имаме и ние-публиката.В личен план постоянно го нахъсвам с викове за битка и сякаш се получава.Мисля си че технически отстъпва само на АЛЕКС и има много сериозен потенциал.Надявам се да израства все повече и моментите в които ни радва да се множат.Но определено е със по-слаба психика.Не могат всички да са еднакви,но той поне се опитва да се променя към по-добро и си мисля че до две-три години ще е футболист от типа на тези които правят разликата.Аз поне му вярвам!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 юни 2009 17:58

Даниела :mrgreen: :) :) Никога не съм я харесвал :evil:
Пак си прави някакви некординирани движения заедно с Мишо Лазаров са за гонене!!!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 юни 2009 20:38

Oпределено има напредък,в играта му и не съм съгласен с Морския.Дани Георгиев,има добро бъдеще в отбора,ако продължи в същия дух.Има още хляб,в него както се казва.
Само Черно море.

MOREE
Контакти:

Мнениеот MOREE » 01 юни 2009 21:46

НЕЗНАМ КАКВО СИ НЕДОВОЛЕН ОТ МИШО ОТНЕМА ВСЯКА ТОПКА И Е МНОГО ДОБЪР В ЧИСТЕНЕТО НА ТОПКАТА.ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ.
САМО П.Ф.К.ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 юни 2009 21:56

MOREE написа:НЕЗНАМ КАКВО СИ НЕДОВОЛЕН ОТ МИШО ОТНЕМА ВСЯКА ТОПКА И Е МНОГО ДОБЪР В ЧИСТЕНЕТО НА ТОПКАТА.ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ.

:roll: Не го споделям-та той няма почти едно правиолно отиграване-пасовете му ужасни,центриранията под всякаква критика , отделно,че е ужансо е нетсабилен..Мое мнение както и за Даниел(а) смятам така ;)

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 01 юни 2009 22:05

MORSKI написа:
MOREE написа:НЕЗНАМ КАКВО СИ НЕДОВОЛЕН ОТ МИШО ОТНЕМА ВСЯКА ТОПКА И Е МНОГО ДОБЪР В ЧИСТЕНЕТО НА ТОПКАТА.ТОВА Е МОЕ МНЕНИЕ.

:roll: Не го споделям-та той няма почти едно правиолно отиграване-пасовете му ужасни,центриранията под всякаква критика , отделно,че е ужансо е нетсабилен..Мое мнение както и за Даниел(а) смятам така ;)

Специално за Лазаров точно това се говорихме с един авер че ако ти подвикват постоянно трибуните,че си некадърен няма как да дадеш 100% от себе си ако повярва повече в себе си и не обръщаш внимание какво му викат ще видим добри неща от него мое мнение.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 юни 2009 23:06

Според мен това е голяма глупост.... в смисъл, един-двама фена подвикнат нещо за някой от футболистите, и после всички останали фенове веднага и те почват да викат същото. И всичките накрая мислят едно и също. Само дето аз не слушам другите фенове какви ги плямпат.... това за Мишо Лазаров ги дрънкат само, защото дошъл от Спартак ли какво било. И въпреки че явно играе на нетипичен за него пост, след като постоянно търсим десен защитник, се справя добре и е част от тази стабилна защита, с която се радваме в момента. Освен това е и висок играч и може да се разчита и на него при центриранията. Незаслужено освиркван, обиждан и т.н. Последния мач наистина направи 2-3 смешни паса, ама на всеки може да се случи. Същата работа и с Даниел Георгиев... нормално е след като няколко пъти го потрошиха, защото е много бърз и техничен, да се пази да не го контузят отново... и наистина му липсваше достатъчно борбеност и т.н. Но сега като израства и показва тази борбеност, желание..... пак феновете продължават да му викат балерина и не знам какво още. То направо да се чудя и що за фенове има понякога :shock: Вместо да подкрепят играчите и отбора.... ама то щото да гледаш отстрани и да викаш по играчите е лесно, сигурно половината си мислят, че като влезнат ще са по-добри.. ама дръжки, ще избягат 50 метра и това ще им бъде :) Абе, както и да е.... всеки си знае най-добре за себе си.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 02 юни 2009 08:15

От цялата ни халфова линия е със сигурност най-слабия играч и най-несигурното звено.Изсратнал?Да,спря да губи всяка топка и да търчи като муха без глава 90 минути,неадекватен,слаб и лигав.Както и да го гледаме догодина е резерва.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”