Стоичков удари на камък за стадион Пловдив
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стоичков удари на камък за стадион Пловдив
Когато коментирате капацитета на евентуалният бъдещ стадион, то трябва да вземете под внимание и евентуалното бъдеще. Сега може и да е, но може и да не е достатъчен 25 000 стадион, но след време може да се окаже малък. Тогава обаче /като гледам проекта/ едва ли ще има възможност да се разшири. Какво би било решението в една такава ситуация? Затова, когато се предвижда строежа на мащабно съоръжение от подобен тип, то се мисли в перспектива и спорене от типа малка/голяма посещаемост е неуместно.
Ще си държат стадиона да се руши там в Пловдив вместо да го дадат за временно ползване на най-добрия български футболист и най-преуспелия българин. 

Хайде Нафта!
Разбирам да имат 20 000 НОВ И МОДЕРЕН стадион и да претендират,че им трябва по-голям,ама на голите си задници,да нямат нито един стадион по стандартите на УЕФА и да имат претенции и да ми приказват,че този за 25 000 не им трябвал
ей това не мога да го разбера

Последна промяна от CTAHKO на 26 юли 2011 17:53, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
чета чета чета майна пълно с математици статистици психолози и кви ли не още.стадион Пловдив просто трябва да се реновира и си остава най красивия и голям в България днес гледах и анкета по тоя повод някъде и там мнението на хората е същото в огромен процент мнозинство.някак странно звучи че държавата щяла да доплати до 500милиона от дадени от инвеститорите 160 а няма как да задели 20
та защо ни е 25 хиляден стадион като тия смятат да бутнат нещо което го няма просто на друго място
съвсем скоро самите пловдивски клубове щат нещат трябва да построят подобни стадиони ако искат да играят голям футбол.тогава кво ще ги правим стадион до стадион и до стадиона пак стадион и всичките еднакво ненужни ако говорим за национала майна
колкото и да не искате ще си го вземем дали днес дали утре ама един ден ще се объркат да ги пуснат при нас и после връщане няма

Ей, пловдивчани! Стягайте се на есен да гласувате за качествен кмет, че с още един недъгав като тоя ще затънете...Може ли да искат да построят хубав, модерен, качествен стадион и някакви да се противят.Може да не ги устройва всичко и да променят някой неща, но чак пък толкоз..
Софиянци да не се пенят толкова, че и те са дошли от други краища на България...Не ми говорете, че сте кореняци от 15 поколение, че пра дядо ви е бил основателя на Сердика!Айде, моля ви се, през 1890 населението на София ме съмнява да е било над 40 000!
Софиянци да не се пенят толкова, че и те са дошли от други краища на България...Не ми говорете, че сте кореняци от 15 поколение, че пра дядо ви е бил основателя на Сердика!Айде, моля ви се, през 1890 населението на София ме съмнява да е било над 40 000!
[center]1914[/center]
CTAHKO написа:Разбирам да имат 20 000 НОВ И МОДЕРЕН стадион и да претендират,че им трябва по-голям,ама на голите си задници,да нямат нито един стадион по стандартите на УЕФА и да имат претенции и да ми приказват,че този за 25 000 не им трябвал![]()
![]()
![]()
![]()
Много неща не разбираш и може би няма да разбереш! Затова по- добре не съди другите ами си изложи твоите доводи- харесва ли ти проекта или не.
- Simo Smurfa
- Контакти:
Преди половин час бях на разходка на Гребната.Минах покрай стадиона и обиколих го качих се даже по стълбите за 2-ят етаж въпреки че е доста рисковано при положение,че половината стъпала издават някакъв доста странен и неприятен шум.И честно казано това съоражение не знам как може да придобие европейски вид.Прекалено остарял ми изглежда този стадион,реконструкцията му ми изглежда прекалено закъсняла и като цяло наистина не виждам по какъв начин може да се реновира,че да добие европейски вид.После когато си тръгвах се замислих че дори изоставен с изпочупени прозорци и в ужасно състояние аз обичам този стадион и ако някой ден го няма ще ми е малко тъпо когато ходя на Гребната,но може би идеята за нов стадион наистина е по-добра.Иначе за Мол-овете не ги одобрявам ама все пак трябва да се печели и да се избиват инвестиции-даже предлагам да ги свържат с топла връзка с вече съществуващия мол 

На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!
Neo M написа:CTAHKO написа:Разбирам да имат 20 000 НОВ И МОДЕРЕН стадион и да претендират,че им трябва по-голям,ама на голите си задници,да нямат нито един стадион по стандартите на УЕФА и да имат претенции и да ми приказват,че този за 25 000 не им трябвал![]()
![]()
![]()
![]()
Много неща не разбираш и може би няма да разбереш! Затова по- добре не съди другите ами си изложи твоите доводи- харесва ли ти проекта или не.
Проекта ми харесва,какво ще е изпълнението и крайния резулта...това вече е друг въпрос,на който мога да си кажа мнението като го видя в завършен вид.Винаги е по-добре НОВ и МОДЕРЕН 25 000 стадион от колкото 50 000 порутен и НЕИЗПОЛЗВАЕМ стадион

Последна промяна от CTAHKO на 26 юли 2011 18:07, променено общо 3 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- жълт ламтурник
Taz написа:Нормално е 2млн. души да имат възможността да гледан и подкрепят България пред това 300 и кусур хил. с околните села да имат тази възможност
П.П. По-добре комплексиран шоп, от комплексирана майна
И то едно гледане.. едно подкрепяне.Особено на мача с Грузия се скъсахте от подкрепа

Върни се в “Футбол - България”