Стоичков удари на камък за стадион Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Neo M
Контакти:

Re: Стоичков удари на камък за стадион Пловдив

Мнениеот Neo M » 26 юли 2011 17:42

Когато коментирате капацитета на евентуалният бъдещ стадион, то трябва да вземете под внимание и евентуалното бъдеще. Сега може и да е, но може и да не е достатъчен 25 000 стадион, но след време може да се окаже малък. Тогава обаче /като гледам проекта/ едва ли ще има възможност да се разшири. Какво би било решението в една такава ситуация? Затова, когато се предвижда строежа на мащабно съоръжение от подобен тип, то се мисли в перспектива и спорене от типа малка/голяма посещаемост е неуместно.

Потребителски аватар
smo
Контакти:

Мнениеот smo » 26 юли 2011 17:47

Ще си държат стадиона да се руши там в Пловдив вместо да го дадат за временно ползване на най-добрия български футболист и най-преуспелия българин. :)
Хайде Нафта!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 юли 2011 17:52

Разбирам да имат 20 000 НОВ И МОДЕРЕН стадион и да претендират,че им трябва по-голям,ама на голите си задници,да нямат нито един стадион по стандартите на УЕФА и да имат претенции и да ми приказват,че този за 25 000 не им трябвал :roll: :roll: :roll: ей това не мога да го разбера :!: :!: :!:
Последна промяна от CTAHKO на 26 юли 2011 17:53, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 26 юли 2011 17:53

чета чета чета майна пълно с математици статистици психолози и кви ли не още.стадион Пловдив просто трябва да се реновира и си остава най красивия и голям в България днес гледах и анкета по тоя повод някъде и там мнението на хората е същото в огромен процент мнозинство.някак странно звучи че държавата щяла да доплати до 500милиона от дадени от инвеститорите 160 а няма как да задели 20 :?: та защо ни е 25 хиляден стадион като тия смятат да бутнат нещо което го няма просто на друго място :?: съвсем скоро самите пловдивски клубове щат нещат трябва да построят подобни стадиони ако искат да играят голям футбол.тогава кво ще ги правим стадион до стадион и до стадиона пак стадион и всичките еднакво ненужни ако говорим за национала майна :) колкото и да не искате ще си го вземем дали днес дали утре ама един ден ще се объркат да ги пуснат при нас и после връщане няма :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 26 юли 2011 17:55

Ей, пловдивчани! Стягайте се на есен да гласувате за качествен кмет, че с още един недъгав като тоя ще затънете...Може ли да искат да построят хубав, модерен, качествен стадион и някакви да се противят.Може да не ги устройва всичко и да променят някой неща, но чак пък толкоз..
Софиянци да не се пенят толкова, че и те са дошли от други краища на България...Не ми говорете, че сте кореняци от 15 поколение, че пра дядо ви е бил основателя на Сердика!Айде, моля ви се, през 1890 населението на София ме съмнява да е било над 40 000!
[center]1914[/center]

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 юли 2011 18:00

CTAHKO написа:Разбирам да имат 20 000 НОВ И МОДЕРЕН стадион и да претендират,че им трябва по-голям,ама на голите си задници,да нямат нито един стадион по стандартите на УЕФА и да имат претенции и да ми приказват,че този за 25 000 не им трябвал :roll: :roll: :roll: ей това не мога да го разбера :!: :!: :!:

Много неща не разбираш и може би няма да разбереш! Затова по- добре не съди другите ами си изложи твоите доводи- харесва ли ти проекта или не.

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Мнениеот Simo Smurfa » 26 юли 2011 18:01

Преди половин час бях на разходка на Гребната.Минах покрай стадиона и обиколих го качих се даже по стълбите за 2-ят етаж въпреки че е доста рисковано при положение,че половината стъпала издават някакъв доста странен и неприятен шум.И честно казано това съоражение не знам как може да придобие европейски вид.Прекалено остарял ми изглежда този стадион,реконструкцията му ми изглежда прекалено закъсняла и като цяло наистина не виждам по какъв начин може да се реновира,че да добие европейски вид.После когато си тръгвах се замислих че дори изоставен с изпочупени прозорци и в ужасно състояние аз обичам този стадион и ако някой ден го няма ще ми е малко тъпо когато ходя на Гребната,но може би идеята за нов стадион наистина е по-добра.Иначе за Мол-овете не ги одобрявам ама все пак трябва да се печели и да се избиват инвестиции-даже предлагам да ги свържат с топла връзка с вече съществуващия мол ;)
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 юли 2011 18:05

Neo M написа:
CTAHKO написа:Разбирам да имат 20 000 НОВ И МОДЕРЕН стадион и да претендират,че им трябва по-голям,ама на голите си задници,да нямат нито един стадион по стандартите на УЕФА и да имат претенции и да ми приказват,че този за 25 000 не им трябвал :roll: :roll: :roll: ей това не мога да го разбера :!: :!: :!:

Много неща не разбираш и може би няма да разбереш! Затова по- добре не съди другите ами си изложи твоите доводи- харесва ли ти проекта или не.

Проекта ми харесва,какво ще е изпълнението и крайния резулта...това вече е друг въпрос,на който мога да си кажа мнението като го видя в завършен вид.Винаги е по-добре НОВ и МОДЕРЕН 25 000 стадион от колкото 50 000 порутен и НЕИЗПОЛЗВАЕМ стадион ;) ;) ;)
Последна промяна от CTAHKO на 26 юли 2011 18:07, променено общо 3 пъти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 26 юли 2011 18:05

Taz написа:Нормално е 2млн. души да имат възможността да гледан и подкрепят България пред това 300 и кусур хил. с околните села да имат тази възможност ;)

П.П. По-добре комплексиран шоп, от комплексирана майна :)

И то едно гледане.. едно подкрепяне.Особено на мача с Грузия се скъсахте от подкрепа :twisted:

Върни се в “Футбол - България”