Шльонск - Локо София - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: шльонск-локомотив сф прогнози!!!
Първият мач беше там нали?
Re: шльонск-локомотив сф прогнози!!!
Never_Mind написа:Red_Pride написа:как няма да са 2000 като целия остров е бъкан с поляци бачкаториWith the migration that has followed Poland's accession to the EU, the Polish-born population in the whole of the UK is estimated to have risen to 515,000 in the year to March 2010.[13] Unofficial estimates have put the number of Poles living in the UK higher, at up to one million.[24][25][26]
Много си прав, само в Лондон и покрайнините има над 1млн. гастърбайтери от Полша , а на Острова отдавна са над 2 млн. Все пак пожелавам успех на Локото, те го заслужават !
Лондон е 7 млн град, как си представяш поляците да са 1/7 от целия Лондон => на всеки ъгъл трябва да има полска реч.

- Sofia 1929
- Контакти:
Re: Шльонск - Локо София 28.7.2011 ЛЕ 3ти предв.кръг
Надвам се на равен с голове, макар да знам че ще бъде трудно. Играчите трябва да разберат, че в този мач няма какво да губят. От позиция на аутсайдер е по-удобно.
Колко ще бъдат поляците ще видим на реванша. Според мен под 500.
Колко ще бъдат поляците ще видим на реванша. Според мен под 500.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Ако Локото играят на максимума на възможностите си, ще отстранят поляците. А там ще врътнат един Х, 1:1.
Само Левски!
- ***cska***
- Контакти:
Оптимистично: 0 - 0
Реално: 3 - 0
Пожелание: Локо да продължи.УСПЕХ!
Реално: 3 - 0
Пожелание: Локо да продължи.УСПЕХ!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
Локомотив София трябва да хвърли извънредни усилия в опазване и обезвредяване на плеймейкъра на поляците Себастиан Мила,защото в противен случай ще берат ядове.Сигурен съм,че Диян Петков е акцентирал на това.Радвам се,че вместо Мешич дръвчето ще почне П.Йорданов,който сам обърна мача с македонците.Успех на Локо и късмет,че ще им трябва 

Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
-
Една надъхана, спокойна и сигурна игра отзад, а в атака Локо трябва да успее да се възползва от някои от статичните положения, които неминуемо ще има, или от някоя от контрите си ... И съм сигурен, че ще измъкнат доста приличен резултат !
Прогноза: 2 : 1 за домакините или 1 : 1
Прогноза: 2 : 1 за домакините или 1 : 1

Един равен с гол на чужд терен , на реванша победа и продължавате напред. 

Пожелавам ви успех и добър резултат,макар,че ще ви е много трудно.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
Мачът е равен, не виждам какво ги величаем тея поляци. Няма да ни е леко, щото всеки играе здраво.
Поляците са лостигнали нищожни неща за цялата си история. Завършили са втори в първенство, където 5-6 отбора са с равни сили. Литекс надигра категорично, но изпусна Висла, точно щото им се насажда - как щом ти идва шампион от по-западна държава, той задължително е по-силен от теб, макар и да си българският шампион. С хъс, себераздаване и мъжка игра, смятам, че няма да загубим мач с тия льольовци - Шльонкс - ебати името, честно
Поляците са лостигнали нищожни неща за цялата си история. Завършили са втори в първенство, където 5-6 отбора са с равни сили. Литекс надигра категорично, но изпусна Висла, точно щото им се насажда - как щом ти идва шампион от по-западна държава, той задължително е по-силен от теб, макар и да си българският шампион. С хъс, себераздаване и мъжка игра, смятам, че няма да загубим мач с тия льольовци - Шльонкс - ебати името, честно