Стоичков удари на камък за стадион Пловдив

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Стоичков удари на камък за стадион Пловдив

Мнениеот Pichichi » 26 юли 2011 15:27

Струва ми се че има някакво объркване в доста от феновете . Испанците нямат пари за тези проекти , те просто казват ще ви построиме това ако ни дадете толкова пари !!!
Оставам с впечатление че доста хора си мислят че испанците подсигуряват и финасирането което не е вярно . В реда на горното тези презентации не са нищо повече от презентациите на новите стадиони във Варна,Бургас и проекта на титанци за стадион . Разликата е че сега е замесено името на Стоичков и испанска строителна фирма . Ако се реши да се изпълни някой от тези проекти с финансиране от бюджета , то тези стадиони няма да са на испанците на Стоичков или на Боко , те ще са на всички българи , защото сме садили достатъчно картофи и сме изкарали кинти за тях . :lol:

Потребителски аватар
redex
Контакти:

Мнениеот redex » 26 юли 2011 15:31

скапана ние държавата щото ние сме скапани.щом няма да има рушвети се почва един вой до небето.за мен трябва в плавдив да има 50000 х места изцяло покрит.В София 60000 изцяло покрит и във Варна 25-35000 също с всички екстри.който ги направи ако ще и 30 мола да построи около тях все ми е тая

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 юли 2011 15:32

Pichichi написа:Струва ми се че има някакво объркване в доста от феновете . Испанците нямат пари за тези проекти , те просто казват ще ви построиме това ако ни дадете толкова пари !!!
Оставам с впечатление че доста хора си мислят че испанците подсигуряват и финасирането което не е вярно . В реда на горното тези презентации не са нищо повече от презентациите на новите стадиони във Варна,Бургас и проекта на титанци за стадион . Разликата е че сега е замесено името на Стоичков и испанска строителна фирма . Ако се реши да се изпълни някой от тези проекти с финансиране от бюджета , то тези стадиони няма да са на испанците на Стоичков или на Боко , те ще са на всички българи , защото сме садили достатъчно картофи и сме изкарали кинти за тях . :lol:

Аз пък от публикациите разбрах, че не държавата ще дава пари, а ще се търсят инвеститори.

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 26 юли 2011 15:33

Представителят на Темида подпука носителя на “Златната Топка за 1994 г. с ред въпроси, на повечето от които отговорите бяха неадекватни.

:lol: :lol:
Само феновете са важни!

johny

Мнениеот johny » 26 юли 2011 15:36

Pichichi написа:Струва ми се че има някакво объркване в доста от феновете . Испанците нямат пари за тези проекти , те просто казват ще ви построиме това ако ни дадете толкова пари !!!

СТИГА СРА БЕ,ДЕЙ*А ПОДЛОГАТА.ПРОЧЕТИ КАКВО ПРЕДЛАГАТ ХОРАТА И ПИШЕТЕ
http://gong.bg/view_article.php?article_id=215781
Местната власт в лицето на кмета Славчо Атанасов и заместника му Георги Титюков се защитиха с аргумента, че друга подобна инвестиция /158 млн. евро/ никой не е предлагал. Думите им бяха потвърдени и от бившия градоначалник Спас Гърневски.

ЕТО КАКВО ПРИЗНАВА ДОРИ И ПЕДОФИЛА.НЕКА НЯКОЙ ИНВЕСТИРА НАЙ ПОСЛЕ В ТОЯ ГРАД СЕРИОЗНИ ПАРИ,НЕКА ЖИВНЕМ МАЛКО,ЗАЩОТО ВЕЧЕ ОТ НАКАДЪРНИ УПРАВНИЦИ СТАНАХЕМ НАИСТИНА ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 26 юли 2011 15:40

Тия пък мрънкат защо стадиона ще е 25 хил :lol:
Ботев играе пред 4-5хил., Локо пред 2-3 хил. , колко да е 100 хил ли?

При това Пловдив се развива негативно демографски, за разлика от София и Варна ;)
Последна промяна от Taz на 26 юли 2011 15:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 26 юли 2011 15:41

"Аз пък от публикациите разбрах, че не държавата ще дава пари, а ще се търсят инвеститори."
===============================
И аз така разбрах , и това е целта . Но ако не се намерят инвеститори и се реши да е от бюджета ще има още повече скандали !!!

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 26 юли 2011 15:44

Pichichi написа:"Аз пък от публикациите разбрах, че не държавата ще дава пари, а ще се търсят инвеститори."
===============================
И аз така разбрах , и това е целта . Но ако не се намерят инвеститори и се реши да е от бюджета ще има още повече скандали !!!

Не виждам начин бюджета на България да може да се натовари с такъв разход в близко бъдеще за спортна инфраструктура. Без значение кой управлява държавата и какви популистки идеи могат да му дойдат на ум.

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 26 юли 2011 15:45

Taz написа:Тия пък мрънкат защо стадиона ще е 25 хил :lol:
Ботев играе пред 4-5хил., Локо пред 2-3 хил. , колко да е 100 хил ли?

При това Пловдив се развива негативно демографски, за разлика от София и Варна ;)

Що пък да не е 45хил. ?
Развивали сме се били негативно демографски... колко? наполовина ли е е паднал града?

Може да имаме мераци спортни и културни събития да се провеждат пред не толкова умряла публика и мястото да е стратегически по-удобно за живеещите в България.

Върни се в “Футбол - България”