ЦСКА (София) - Литекс (Ловеч) - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА-Литекс
Алжирският национален страж е много близо до "Армията"
Бившият вратар на ЦСКА и Славия Райс Мболи по всяка вероятност ще се завърне на "Армията". Стражът, който в момента е собственост на Криля Советов може да бъде привлечен под наем, като вероятността за това е доста голяма.
Вратарят вече бил приел всички условия на ЦСКА, като остава само двата клуба да се разберат. Ако това се случи, алжирският национал ще може да играе още в първия мач от новото първенство за армейците - срещу Локо София.
Бившият вратар на ЦСКА и Славия Райс Мболи по всяка вероятност ще се завърне на "Армията". Стражът, който в момента е собственост на Криля Советов може да бъде привлечен под наем, като вероятността за това е доста голяма.
Вратарят вече бил приел всички условия на ЦСКА, като остава само двата клуба да се разберат. Ако това се случи, алжирският национал ще може да играе още в първия мач от новото първенство за армейците - срещу Локо София.
le4kov e sprql transferite na CSKA - nqmame pravo da prodavame - nqmame pravo da kopuvame - bez novite za Super kupata na BG
Кирилица!
Кирилица!
-
- Контакти:
Победа за Литекс !!! Мача е или 1-2 в редовното или 0-0 и дузпи !
- Udoji90
- Контакти:
[offtopic]Не е ли по-коректно да се каже Литекс - ЦСКА? Малко е объркващо, тъй като шампионът е символичният домакин в мача за Суперкупата.[/offtopic]
Иначе съм напълно съгласен със състава, който stannn и pih02 са предложили на предишната страница - в момента точно тези изглеждат като сигурни титуляри.
Иначе съм напълно съгласен със състава, който stannn и pih02 са предложили на предишната страница - в момента точно тези изглеждат като сигурни титуляри.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- krum_futbolista
- Контакти:
Udoji90 написа:[offtopic]Не е ли по-коректно да се каже Литекс - ЦСКА? Малко е объркващо, тъй като шампионът е символичният домакин в мача за Суперкупата.[/offtopic]
Да ама ако не ги картотекират новите отпада Зику

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

Айде момчета да напълним стадиона в Бургас 

- bekono
- Контакти:
С новите, или без тях победата ще е в червено. Като единствения проблемен пост, ако не се картотекират новите е зад нападателя, където действаше Маркиньос. Все пак се надявам всичко да е наред.
Прогноза: 3-1 за ЦСКА!
Прогноза: 3-1 за ЦСКА!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Много ми е интересно колко билета ще купят феновете на Литекс! 

- Udoji90
- Контакти:
krum_futbolista написа:Udoji90 написа:[offtopic]Не е ли по-коректно да се каже Литекс - ЦСКА? Малко е объркващо, тъй като шампионът е символичният домакин в мача за Суперкупата.[/offtopic]
Да ама ако не ги картотекират новите отпада Зику
Да, обаче ще може да играе Маркиньос.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...