Големите трансфери това лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Re: Големите трансфери това лято

Мнениеот SuperSpurs » 26 юли 2011 13:54

Пазара странно е затихнал след ранните трансфери на Ливърпул и Ман.Ю. Вероятно се чакат 1-2 големи сделки и ще тръгне лавината. Нищо чудно да се повтори историята с безумно надутите цени в последния момент...панически покупки.
Tottenham Hotspur и Левски София - Can't smile without you

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 юли 2011 13:56

SuperSpurs написа:Пазара странно е затихнал след ранните трансфери на Ливърпул и Ман.Ю. Вероятно се чакат 1-2 големи сделки и ще тръгне лавината. Нищо чудно да се повтори историята с безумно надутите цени в последния момент...панически покупки.

Е те затова продавачите протакат, а купувачите просто нямат избор...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 26 юли 2011 13:59

Съгласен съм, но смятам, че така и двете страни са губещи. Като вземеш повече пари от продажбата на един футболист след това трябва да дадеш повече за да го заместиш с друг. Да не говорим, че нито ще проведе нормална подготовка, нито ще се адаптира към клуб, съотборници и т.н. Още помня този тип трансфер на Бербо в Юнайтед. Надявам се Модрич колкото се може по-бързо да бъде продаден извън Англия за да може да му се намери заместник.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 юли 2011 14:06

SuperSpurs написа:Съгласен съм, но смятам, че така и двете страни са губещи. Като вземеш повече пари от продажбата на един футболист след това трябва да дадеш повече за да го заместиш с друг. Да не говорим, че нито ще проведе нормална подготовка, нито ще се адаптира към клуб, съотборници и т.н. Още помня този тип трансфер на Бербо в Юнайтед. Надявам се Модрич колкото се може по-бързо да бъде продаден извън Англия за да може да му се намери заместник.

Прав си, но повечето отбори неясно защо не мислят така! Те мислят по следният начин: той отива в нов отбор, какво но дреме на нас, че въпросният футболист ще бъде с провалена подготовка и че няма да има верме за адаптация преди началото на новият сезон,след като ще играе за друг отбор! Даже това е по-добре за отбора продавач, ако купувача е пряк конкурент в местното първенство или участват в един и същи турнир от ЕКТ... ;) + опитите да изцоцат повече кинти в последният момент на трансферният прозорец.

Seryosly
Контакти:

Мнениеот Seryosly » 26 юли 2011 14:31

Трансферите са като доминото , един като започне след това един по-един започват да падат и другите .
Следващия голям трансфер ще даде началото и на останалите .
Силно се говори ,че Фъргюнсън се е отказал от Снайдер ,но има цял месец все още за покупки .
Интересно е и какво е ще направят отборите от Калчото , Ювентус и Интер, Рома също предизвиква интерес след трансферите на Ламела , Къркич и Стекеленбург .
В Германия се чака Байерн Мюнхен да избухне с някой трансфер .

В Англия нещата също са много интересни около почти всички клубове. Ще вземат ли Сити Агуеро и какво ще ги прави Манчини толкова нападатели .
Какво ще направи Венгер за да може Арсенал да не изостава от останалите .
Пасторе почти сигурно става играч на Челси и ще е интересно дали ''сините'' ще посегнат към Лука Модрич след подобен трансфер. Ситуацията с Лукаку и Скот Паркър също заслужава внимание .
Бъдещето на Анелка и Дрогба все още не е ясно .
В Ливърпул сякаш имат какво да правят на трансферния пазар особено след резила им срещу Хъл Сити .
Тотнъм за сега е тих макар ,че Реднап обяви ,че му трябва нападател и защитник .

Потребителски аватар
SuperSpurs
Контакти:

Мнениеот SuperSpurs » 26 юли 2011 14:41

Seryosly написа:Трансферите са като доминото , един като започне след това един по-един започват да падат и другите .
Следващия голям трансфер ще даде началото и на останалите .
Силно се говори ,че Фъргюнсън се е отказал от Снайдер ,но има цял месец все още за покупки .
Интересно е и какво е ще направят отборите от Калчото , Ювентус и Интер, Рома също предизвиква интерес след трансферите на Ламела , Къркич и Стекеленбург .
В Германия се чака Байерн Мюнхен да избухне с някой трансфер .

В Англия нещата също са много интересни около почти всички клубове. Ще вземат ли Сити Агуеро и какво ще ги прави Манчини толкова нападатели .
Какво ще направи Венгер за да може Арсенал да не изостава от останалите .
Пасторе почти сигурно става играч на Челси и ще е интересно дали ''сините'' ще посегнат към Лука Модрич след подобен трансфер. Ситуацията с Лукаку и Скот Паркър също заслужава внимание .
Бъдещето на Анелка и Дрогба все още не е ясно .
В Ливърпул сякаш имат какво да правят на трансферния пазар особено след резила им срещу Хъл Сити .
Тотнъм за сега е тих макар ,че Реднап обяви ,че му трябва нападател и защитник .

При Тотнъм нещата са ясни - първо трябва да се освободят от 6-7 футболисти за да се закупят нови. Играчи като Кийн, Павлюченко, Крауч, Бентли, Джинъс, Хътън, Басонг, Дос Сантош, Паласиос, Нютън само запълват и квотата от 25 футболисти и бюджета за заплати. Та въпроса е принципен а не толкова липса на финанси....все пак Януари бяха предложили 35 млн.паунда за Агуеро...взеха и 30-40 млн. от ШЛ...та не е като да няма средства.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 юли 2011 15:10

Seryosly написа:Пасторе почти сигурно става играч на Челси

Toва много ме заинтригува. От къде е това инфо? Пасторе е отличен играч, но неговият футбол не е подходящ за ВЛ. Там ще му счупят краката от ритане. Модрич е далеч по-подходящ за сините от Лондон, поне според мен.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 26 юли 2011 15:21

megan fox написа:

Toва много ме заинтригува. От къде е това инфо? Пасторе е отличен играч, но неговият футбол не е подходящ за ВЛ. Там ще му счупят краката от ритане. Модрич е далеч по-подходящ за сините от Лондон, поне според мен.

:o :o Няма Тотнъм да го продават.Хари на всичко е решен ,за да го остави поне за още година-две.Дори му даде и капитанската лента,а и Челси не са извадили истинските пари.Отиде ли си Модрич не знам.Има друго далеч по-големи идиоти които трябва да си ходят и най-важното трябва да се закупува нов нападател :twisted: :twisted: :twisted:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Seryosly
Контакти:

Мнениеот Seryosly » 26 юли 2011 16:16

megan fox написа:

Информацията е от щаба на Палермо според който тима е ''най-вероятния'' следващ клуб на Пасторе. Все пак това не е потвърдено след като ПСЖ също проявяват интерес към младия ''гаучос'' . Футбола на Острова ще направи Пасторе далеч по-издражлив . Тима на Вияш-Боаш има силната нужда от силен играч с фантазия в центъра и Хавиер е един от вариантите им.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 юли 2011 17:23

Seryosly написа:
megan fox написа:

Информацията е от щаба на Палермо според който тима е ''най-вероятния'' следващ клуб на Пасторе. Все пак това не е потвърдено след като ПСЖ също проявяват интерес към младия ''гаучос'' . Футбола на Острова ще направи Пасторе далеч по-издражлив . Тима на Вияш-Боаш има силната нужда от силен играч с фантазия в центъра и Хавиер е един от вариантите им.

Доколкото знам Палермо твърдо искат 50 милиона евро за играча си и нямат намерение да отстъпят от тази цена, така че това вади ПСЖ от сметките, поне според мен. А колкото до това, което казват от Палермо... само до преди месец бяха сигурни, че Пасторе ще играе в Барса... ;) Собственика на Палермо обича да прави гръмки изказвания относно Пасторе и кои отбори го искат и "преговарят" за него, само и само да държи цената на играча си висока и да създава илюзията, че е много желан на всяка цена от кой ли не, за да успее да изкопчи така желаните 50 милиона евро. Освен ако Абрамович не е полудял напълно или арабите в Сити/Малага не изкарат такава крупна сума Пасторе ще си остане в Италия и през следващият сезон.

Върни се в “Футбол - Свят”