ЧЕРНО МОРЕ - ЕВРОПА ИДВАМЕ !

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - ЕВРОПА ИДВАМЕ !

Мнениеот needaweed » 01 юни 2009 11:04

Браво, ама ТИМ да вземат да задвижат стадиона, че е е...и резила- третият да няма къде да играе.Ако пък догодина и 1-вото място....
Винаги, навсякъде !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 юни 2009 20:45

needaweed написа:Браво, ама ТИМ да вземат да задвижат стадиона, че е е...и резила- третият да няма къде да играе.Ако пък догодина и 1-вото място....

Наистина е резил,приятелю.Най-слабото място на отбора ни е...стадиона. :P Няма къде да играем в Европа.Не е нормално.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 юни 2009 17:46

Честито, Черно море! Принципно съм фен на ЦСКА, но варненци винаги са били един от най-симпатичните ми отбори в първенството. Направихте страхотен сезон и много се радвам, че успяхте да се преборите за третото място! Не ви се сърдя, че ни бихте-вие показахте, че играете постоянно и знаете как да използвате пълноценно играчи, които в ЦСКА останаха недооценени(Жоро Илиев, Дани Георгиев, Пиргов, Юруков, Манолов и др.). Направихте много силна серия през тази година и постигнахте някои запомнящи се резултати-равенства с Литекс, Левски, победа срещу Локо Сф, победа и равен срещу ЦСКА, по 2 победи срещу корави отбори като Славия, Пирин и Сливен. Искрено ви желая успех в Европа! През миналия сезон ние не участвахме в евротурнирите(по вина на един омразен субект, чието име няма да споменавам),но много се радвах на вашето силно представяне. Страшно ме беше яд, че изпуснахте Щутгарт в последните минути, но вярвам, че сега вашият отбор е дори по-силен и ще се представи на ниво в Лига Европа!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 02 юни 2009 18:33

Все повече хора започнаха да харесват Черно море.Отбор който играе честно,не влиза в уговорки и играе само за себе си.На всичкото отгоре го прави по един приятен за окото начин.Вярно е че имаме и грозни мачове,но се надявам това да са грешки на растежа.Хареса ми тактиката ли да кажа,стратегията ли,на Кольо Спасов!Смачкваме противника,вкарваме му 2-3 гола и играем за публиката.Как да не харесва човек такъв отбор.Отбор,който може да си позволи да смачка противниците си!И след като са на колене,започват едни пасове с едно докосване,едни петички,едни пасчета в коридорчета.И всичко това на скорост!Красота!А морето определено има изпълнители за този тип игра.Правилно подредени,добре научени и най-важното!МОТИВИРАНИ до краен предел всеки мач!Дано успеем да уцелим отново правилните играчи,които са ни нужни и успеем и в Европа!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Черно море”