Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

5kov,5rov
Контакти:

Re: Трансферите в ЦСКА-лято 2011

Мнениеот 5kov,5rov » 26 юли 2011 12:47

Udoji90 написа:Аз по принцип имам доверие на Радуканов. Много негови решения за титулярите в дадени мачове ми се струваха погрешни, но въпросните играчи напълно ме опровергаха с играта си на терена, което засили вярата ми в уменията на треньора. Със сигурност знае какво върши и е хубаво, че при него играем комбинативно, офанзивно и приятно за окото, но офанзивната тактика не изключва изискването, че за всяка позиция, ВКЛЮЧИТЕЛНО В ОТБРАНА, трябва да има по двама играчи.

Ами нормално е всички фенове да имат вяра на Радуканов, все пак с този отбор взе Купата и бихме на Герена. Наистина се доказа много бързо и се вижда, че има огромно желание и хъс за работа. Трябва обаче да се отбележи, че ако класата и възможностите на даден играч са нещо субективно, то бройката на играчите не е. Вярвам в Радуканов и настина се надявам, че го е измислил, защото с 3ма за 2 поста нещата изглеждат несигурни и определено се притеснявам. Сценарии от типа Тодор Янчев в защита определено не ми се струват лицеприятни. Също така не мога да разбера защо е отпратил Кабрера, най-малкото става за резервен играч и определено е сигурен в отиграванията си, да не говорим, че е висок - нещо, което ни липсва отзад.

Нямам търпение да дойде мача с Литекс, искам да видя как ще изглежда отбора и да се разсеят притесненията ми :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 юли 2011 13:43

Райс,връщай се в ЦСКА,че си еб*ло майката с Караджата!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 27 юли 2011 10:50

""Мболи отново ще играе в ЦСКА. Всички детайли вече са уточнени. На 2 август се завръща в София и се присъединява към ЦСКА. Не мога да коментирам сумата по трансфера. Ръководствата на двата клуба са се разбрали. Димитър Борисов уточни нещата с колегата си от руския клуб Виктор Борисович Развеев. През новия сезон Мболи ще играе като преотстъпен в ЦСКА, а след това те ще могат да го откупят от Криля Советов", заяви Димитров."

8-)

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 27 юли 2011 10:52

skarab написа:""Мболи отново ще играе в ЦСКА. Всички детайли вече са уточнени. На 2 август се завръща в София и се присъединява към ЦСКА. Не мога да коментирам сумата по трансфера. Ръководствата на двата клуба са се разбрали. Димитър Борисов уточни нещата с колегата си от руския клуб Виктор Борисович Развеев. През новия сезон Мболи ще играе като преотстъпен в ЦСКА, а след това те ще могат да го откупят от Криля Советов", заяви Димитров."

8-)

Къде го прочете това?
[center]ИзображениеИзображение[/center]

peliforewer
Контакти:

Дай на простия човек власт и му гледай сейра

Мнениеот peliforewer » 27 юли 2011 15:32

Българският футболен съюз изпрати преди малко в кипърската федерация жълтата карта на Маркиньос, научи БЛИЦ. Както е известно, вчера вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков обяви, че тъй като трансферите на ЦСКА са блокирани, продажбата на бразилеца в Анортозис е замразена. От Борисовата градина контрираха, че футболният съюз няма законово основание.

"След направената справка се оказа, че ние сме напълно изрядни. Всичко е наред. Просто се вдигна много шум за нищо", заявиха от ЦСКА.

"В случая направихме компромис, ако може така да се изразя. По-добре да не спъваме Маркиньос за Анортозис. Ние обаче сме категорични, че ЦСКА няма да използва новите си футболисти, докато не изчисти задълженията си. Тук съм повече от убедителен!", отсече пред БЛИЦ вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков.

"В първия кръг от първенството, който е след една седмица, ЦСКА ще бъде без Зику, Мораес и останалите нови попълнения, ако, подчертавам, ако не плати задълженията си. Стори ли го, всичко ще е наред. В противен случай няма да има картотеки за въпросните играчи", добави Лечков.

"В БФС първо да се запознаят с футболните закони, за да не се излагат. Никой не може да спре нито изходящите, нито входящите ни трансфери", контрираха от своя страна "червените".
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 27 юли 2011 17:00

Лечков пробва един евтин номер.Клубът Сливен дължи около 900 хиляди лева на кредитори,а от своя страна има да взема 350 хиляди лева от ЦСКА.Заради големия дълг на Сливен съдия-изпълнителя е наложил запор на всички вземания на клуба,включително на тези 350 хиляди от ЦСКА.Ако ЦСКА платят директно на Лечков той веднага ще закрие ФК Сливен и дълга от 900 хиляди лева няма как да се събере.Като плаща на съдия-изпълнителя ЦСКА от една страна спазва закона,а от друга поне част от задълженията на Сливен ще бъдат погасени.Просто няма как да му мине номера,а ако от БФС забранят трансферите на ЦСКА ги чакат сериозни неприятности в съда.

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 27 юли 2011 17:37

темата е за трансфери, за дългове и разплашания има друга тема, дори няколко!
по темата- голям удар с М'Боли, дано е на още по-добро ниво от предния си престой при нас! мисля една страхотна селекция тази година- дано даде резултат и спечелим титлата най-сетне! също и един пробив в ЛЕ ще е добре дошъл! искрено се надявам новите да се аклиматизират бързо и да вдигнат много нивото от пролетта!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 01 авг 2011 22:58

Словенски централен защитник ще пристигне в ЦСКА и ще мине няколкодневни проби в състава на Милен Радуканов. Това е 25-годишният Денис Халилович, който е с босненски корени, но има словенски паспорт. Халилович е впечатлил Радуканов с визитката, която притежава, но въпреки това ще мине кратки проби, за да бъдат затвърдени първоначалните впечатления. Халилович ще дебютира с червената фланелка още в контролата срещу Атромитос, която ще се играе във вторник в Правец.

Денис Халилович е роден на 2 март 1986 година в Словения, но има босненски корени. По-голяма част от кариерата си играе в словенската първа лига, като минава през отборите на Рудар, Целие и Драва Птуй. В елита на бившата югорепублика Халилович изиграва 62 мача с 6 отбелязани гола. През 2009 година футболистът е продаден в руския Сатурн, където изиграва 9 мача с 2 гола. Играта му е забелязана от холандския Вилем II и миналия сезон Халилович играе под наем в Ередивизията. Там изиграва 16 мача за Вилем, в които отбелязва 1 гол. След изпадането на холандците от елита обаче Халилович се пробва в Жилина, но там не се стига до договорка с ръководството и това отворя вратите за трансфер в ЦСКА.

В началото на годината един от най-класните футболисти на Босна и Херцеговина Марко Топич препоръчва Халилович на националния селекционер, но до повиквателна не се стига. Топич и Халилович са съотборници в Сатурн Москва.

Тази новина е обнадеждаваща. Имаме нужда от още 1 централен бранител, защото сега сме само с трима за 2 позиции, като двамата титуляри са ниски, а резервният е по-добър като десен бек. Нямаше да е зле и да се потърси още 1 опорен халф, но малко ме съмнява, че ще вземем такъв.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 01 авг 2011 23:26

Тази новина е добра, но не мога да разбера на Гонг за какво им беше да пращат всички теми в трансфери и да убиват дискусията по този начин. По-добре умрелите теми да ги сливат, ама като излезе такава новина колкото по към края е подготовката толкова по-малко се обсъжда.

Върни се в “Архив”