Udoji90 написа:Аз по принцип имам доверие на Радуканов. Много негови решения за титулярите в дадени мачове ми се струваха погрешни, но въпросните играчи напълно ме опровергаха с играта си на терена, което засили вярата ми в уменията на треньора. Със сигурност знае какво върши и е хубаво, че при него играем комбинативно, офанзивно и приятно за окото, но офанзивната тактика не изключва изискването, че за всяка позиция, ВКЛЮЧИТЕЛНО В ОТБРАНА, трябва да има по двама играчи.
Ами нормално е всички фенове да имат вяра на Радуканов, все пак с този отбор взе Купата и бихме на Герена. Наистина се доказа много бързо и се вижда, че има огромно желание и хъс за работа. Трябва обаче да се отбележи, че ако класата и възможностите на даден играч са нещо субективно, то бройката на играчите не е. Вярвам в Радуканов и настина се надявам, че го е измислил, защото с 3ма за 2 поста нещата изглеждат несигурни и определено се притеснявам. Сценарии от типа Тодор Янчев в защита определено не ми се струват лицеприятни. Също така не мога да разбера защо е отпратил Кабрера, най-малкото става за резервен играч и определено е сигурен в отиграванията си, да не говорим, че е висок - нещо, което ни липсва отзад.
Нямам търпение да дойде мача с Литекс, искам да видя как ще изглежда отбора и да се разсеят притесненията ми