Отбора на Бургас е Черноморец ( винаги е бил )
А Нафтекс е отбора на Порточанов (Махнасе Порточанов ,махасе Нефтохимик)
Морски - Само да попитам Кой футболен отбор е най големия враг
на Черно Море
При победа на Нафтекс в баража,Несебър ще играе в А група!!!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: При победа на Нафтекс в баража,Несебър ще играе в А група!!!
MORSKI, жалко, че си фен на най-великия отбор. Мисленете обаче не ти се отдава. Гледай си ТИМаджийското отборче и за бургаския футбол спри да разсъждаваш, че толкова много глупости на едно място не съм чел.
niki_96 написа:Отбора на Бургас е Черноморец ( винаги е бил )
на Черно Море
Спартак,защо питаш много ми е интересно-не можеш ли и сам да си отговориш????
Последна промяна от MORSKI на 01 юни 2009 20:43, променено общо 1 път.
ultra_shark написа:MORSKI, жалко, че си фен на най-великия отбор. Мисленете обаче не ти се отдава. Гледай си ТИМаджийското отборче и за бургаския футбол спри да разсъждаваш, че толкова много глупости на едно място не съм чел.
ХхаХа самия израз ТИМаджийско отборче доказва,че не не мен,а на теб не ти се отдава да разсъждаваш..
Глупсоти може би за теб ,но за мен това е истината като страничен наблюдател....
Много лошо,ако си мислиш,че винаги и само ти си прав и,че мнението на друг потребител,който не разсъждава като теб е глупост

Докажи ми,че вие сте отбора на Бургас,но с фатки и може да си променя мнението-друго са бръщолевения от твоя страна и опити да се направиш на остроумен....
Засега аз виждам един отбор,който няма фенове или,ако има са твърде малко...Историята му е меко казано зпалетена и странна-уж е налседник на автентичния Черноморец,а всъщност не е така понеже той продължава да съществува,а за да го има този отбор прекрати участиеот си споменатия отбор от Айтос, зае стадиона на кръвния си враг....
Бе изобщо все неща,които далеч не ме карат да смятам,че Черноморец е отборът на Бургас.....А за силните периоди на Нафтекс вече казах в по-предния си пост

Последна промяна от MORSKI на 01 юни 2009 20:49, променено общо 1 път.
MORSKI написа:niki_96 написа:Отбора на Бургас е Черноморец ( винаги е бил )
на Черно Море
Добре ! А след Спартак

niki_96 написа:MORSKI написа:niki_96 написа:Отбора на Бургас е Черноморец ( винаги е бил )
на Черно Море
Добре ! А след Спартак
двата софийски"гранда"

-
- Контакти:
MORSKI написа:ultra_shark написа:MORSKI, жалко, че си фен на най-великия отбор. Мисленете обаче не ти се отдава. Гледай си ТИМаджийското отборче и за бургаския футбол спри да разсъждаваш, че толкова много глупости на едно място не съм чел.
ХхаХа самия израз ТИМаджийско отборче доказва,че не не мен,а на теб не ти се отдава да разсъждаваш..
Глупсоти може би за теб ,но за мен това е истината като страничен наблюдател....
Много лошо,ако си мислиш,че винаги и само ти си прав и,че мнението на друг потребител,който не разсъждава като теб е глупост![]()
![]()
![]()
Докажи ми,че вие сте отбора на Бургас,но с фатки и може да си променя мнението-друго са бръщолевения от твоя страна и опити да се направиш на остроумен....
Засега аз виждам един отбор,който няма фенове или,ако има са твърде малко...Историята му е меко казано зпалетена и странна-уж е налседник на автентичния Черноморец,а всъщност не е така понеже той продължава да съществува,а за да го има този отбор прекрати участиеот си споменатия отбор от Айтос, зае стадиона на кръвния си враг....
Бе изобщо все неща,които далеч не ме карат да смятам,че Черноморец е отборът на Бургас.....А за силните периоди на Нафтекс вече казах в по-предния си пост
Повечето фенове на зеления отбор са бивши наши(както искаш го разбирай)... Докато те бяха силен и стойностен отбор ние бяхме по селските групи, Б групите. Точно за това доста хора се отдръпнаха... и само да ти кажа доста пъти сме идвали на Тича. Гледка - 50 пенсионера и 10 наркомана общо на целия стадион. 35+ сезона в А група, докато първото влизане на заводското отборче въобще в елита става през 90+. Черноморец нямали фенове... какъв виц

Защо да е виц,като ви гледам сега снимки на публиката-стадиона ви е полу-празен!!Да не говорим за това,че срещу Цска едвам събрахте 5 хиляди-не ме разбирай погрешнно ,но това да си от едиин отбор и после да се преместиш в кръвния враг аз не го наричам фенство.Аз ще съм с моя отор и във "В"-ще ме обли ,но ще съм с него..Никога няма да стана от Спартак-бях и за Черно Море когато бях лапе,а нашите не се знаеше дали изобщо ще има кой да им стане собственик...Тогава Спартак играехе в Европа-радвах се за успехите им като отбор от Варна,но нищо повече!!!Няма как да стана за Спартак,а и никога не съм бил за тях
Никой не ви е винмовен,че сте били в селските дивизии
Иначе затова говорех,че нямате фенове...
В "Б" група никога сме нямали 50 човека не говори безумици-наистина бяхме малко,но това си имаше обяснение-доста от нашите фенове са като мен така наречените малчугани
Тоест са все набори около 85-93 година....Но си имаме и доста пенсионери и хора на по 40,30 години...
Това ли е единствения ви довод да сте отбор на Бургас-да ти кажа честно не ме убеди особенно
Нлаи ти казвам гледал съм ви амчове в "А" група не съм много очарован от броя фенове-докато Нафтата за "Б" имат доволна бройка

Никой не ви е винмовен,че сте били в селските дивизии

Иначе затова говорех,че нямате фенове...
В "Б" група никога сме нямали 50 човека не говори безумици-наистина бяхме малко,но това си имаше обяснение-доста от нашите фенове са като мен така наречените малчугани

Тоест са все набори около 85-93 година....Но си имаме и доста пенсионери и хора на по 40,30 години...
Това ли е единствения ви довод да сте отбор на Бургас-да ти кажа честно не ме убеди особенно

Нлаи ти казвам гледал съм ви амчове в "А" група не съм много очарован от броя фенове-докато Нафтата за "Б" имат доволна бройка

-
- Контакти:
Не разбрахте ли, че византийска уста не може да спре да приказва простотии, дори и като прави фелацио.
Морски Аз съм от Ботев и знам враговете на Ботев
А ти на Черно Море не (поне ги отсвири)
Черно море нищо не дели със Левски и ЦСКА (и не е деляло)
А ти на Черно Море не (поне ги отсвири)
Черно море нищо не дели със Левски и ЦСКА (и не е деляло)
Върни се в “Футбол - България”