Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот venomcho » 26 юли 2011 02:18

styopa написа:Тези новите попълнения ме навеждат на мисълта,че са попълнения за втория отбор.Досегашния втори отбор може би има планове да бъде интегриран при мъжете.Иначе няма логика да събираме таланти,а за другите да няма планове за тях.

Нормално е Краля да издърпа и тази година няколко младежа в първия отбор, само че миналата година като ги оголи младежките формации натрупаха загуби и се лишиха от класирания, та явно така ги подсигурява...

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 юли 2011 10:25

ако дадем акуилани и н'гог,вземаме перейра и скот дан.и още нещо-лукас май иска да си ходи,което е прекрасна новина за мен лично!най-после дано се избавим от това недоразумение,наричащо се бразилец!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 26 юли 2011 10:31

john barnes написа:ако дадем акуилани и н'гог,вземаме перейра и скот дан.и още нещо-лукас май иска да си ходи,което е прекрасна новина за мен лично!най-после дано се избавим от това недоразумение,наричащо се бразилец!!!

Лукас да си ходи :o Та той подписа нов договор с клуба март или април месец. ;)

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 26 юли 2011 10:35

По принцип няма проблем, ако и да е подписал нов договор, тамън ще влязат пандурки в клубната касичка, но пък поста на дефанзивен халф би останал вакантен - няма кандидатура за момента. Дали евентуална продажба на Лукчо би отворила вратите за Стивън Дефур, за който имаше слухчията, че щял да подписва с нек'ви Москвичи ?!? ;)
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 26 юли 2011 11:07

Mighty Reds написа:По принцип няма проблем, ако и да е подписал нов договор, тамън ще влязат пандурки в клубната касичка, но пък поста на дефанзивен халф би останал вакантен - няма кандидатура за момента. Дали евентуална продажба на Лукчо би отворила вратите за Стивън Дефур, за който имаше слухчията, че щял да подписва с нек'ви Москвичи ?!? ;)

ами ако продадем Лукас то трябва да изкопчим от него поне 10 млн паунда , защото статистиката му е много добра и има доста до изтичането на договора му, но от друга страна ако Спиро отиде под наем в Улвс( доста усилено се твърдеше такова нещо преди 4-5 дена но явно е пропаднало щом няма напредък) оставаме само с Адам като дефанзивен халф и при една негова контузия май само стиви може да играе там, но така ще е неефективен
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 26 юли 2011 11:09

Ее, недейте така, играта на Лукаш се подобри страшно много през последните 1-2 сезона.Напълно си заслужава титулярното място според мен ;) Освен това не разполагаме с кой знае колко дефанзивни халфове и мисля, че ще е много добре да вземем Диара, ако след сагата с левия бек и централния защитник имаме останал някой лев за трансфери :)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 юли 2011 12:00

john barnes написа:и още нещо-лукас май иска да си ходи,което е прекрасна новина за мен лично!най-после дано се избавим от това недоразумение,наричащо се бразилец!!!

Няма такова нещо.Просто някой "журналист" се е направил на интересен в блога си.Там се казва,че може би Лукас няма да има толкова мачове колкото миналия сезон и може би ще иска трансфер от сега.Това поне на мен ми звучи доста нелепо.

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 26 юли 2011 12:13

До колкото намерих инфо и аз по темата Лукас, новината произлиза от Сън...Абсурдно е, точно когато успя да се пребори за място в отбора и да накара критиците си да го хвалят, да напусне.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 26 юли 2011 12:20

liv_fc написа:До колкото намерих инфо и аз по темата Лукас, новината произлиза от Сън...Абсурдно е, точно когато успя да се пребори за място в отбора и да накара критиците си да го хвалят, да напусне.

Да,така е.Отделно преди няколко седмици си преподписа договора.Отделно от трансферите до сега така и не е взет човек,който реално да го конкурира(т.е. ако е здрав почти сигурно,че ще е на терена).

Върни се в “Ливърпул”