megan fox написа:BLUE CHAMPIONS написа:Неправилно ли ми е подаден сигнала от тази сутрин 09.47ч. защото до този момент няма реакция?
А защо не помислиш, че не всеки твой сигнал задължително трябва да бъде последван от санкция?

Санкциите не са по твое усмотрение, а на модовете! Това, че ти мислиш, че даден потребител е нарушил правилата не означава, че той наистина ги е нарушил, независимо дали ти харесва или не! С други думи не е важно твоето мнение!
И не на последно място модовете не са длъжни да дават обяснения за постъпките си, а публичното обсъждане на техните действия (или в случая бездействия) е забранено от правилата и се наказва!
П.П. Извинявам се за офтопика, ама аман от ощипани госпожици, които пискат и искат наказания за най-малкото нещо...
А ти беше кой? Въпроса беше към мод, но като имаш нужда, ще ти дам малко внимание.
Та, направи ли си поне труда да провериш сигнала ми?!?
И как реши, че с подаването на сигнали се иска БАН за потребителя???
Като чета темите, не искам да чета простотии, затова подавам сигнали.
Ако аз напиша някъде divertido patético de Barcelona, какво ще предпочетеш, да започнеш да ме псуваш или да подадеш сигнал???, аз предпочитам да подам сигнал, а ти слабо ме интересуваш!!!
Има ли нещо неясно?!, защото още обеснения на еди кой си не мисля да давам...
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]