Алтернативата на Бойко е...и какво тя е направила за спорта в последните 17 години
ББ каза искате зала-ето зала,каза искате пари да си оправите стадионите-ето ви пари,кое обещание не е е изпълнил
Та коя е алтернативата
Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- milen.hristov
- Контакти:
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Нови 5ооо билети пускат за Арена София
milen.hristov написа:727150 написа:Как не се сетих и аз да го хуля,да изкарам някой лев,а аз само градивно критикувам комунистическата му партийка/в която между впрочем в провинцията в местните организации партийните членове са се хванали гуша за гуша преди предстоящите избори/.В тези вълчи времена дори и Дякона Васил Левски трудно би сформирал партия на национално ниво,защото от него ще се иска хем да управлява правилно и честно държавата,хем да нахрани партийните членове,нещо което в съвременните условия дори той-Васил Левски едва ли ще може да постигне
Прав си,ако знае какви хора покрай читавите се опитаха да бъдат пробутани зюа общински съветници в провинцията.Добре,че си останаха само с опита
Да бе да. Върви по места, поразпитай /но не в клуба на ГЕРБ/ и тогава говори. Само факта, че ще подкрепят Кирил Йорданов във Варна, трябва да ти говори достатъчно.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

няма лоша реклама,има безплатна такава в момента това правим за Бат Бойко
Когато парите говорят и прокурора мълчи
milen.hristov написа:Алтернативата на Бойко е...и какво тя е направила за спорта в последните 17 години
ББ каза искате зала-ето зала,каза искате пари да си оправите стадионите-ето ви пари,кое обещание не е е изпълнил
Та коя е алтернативата
Искате магистрала -ето ви магистрала,досега е построил 12 км,обаче имаш чувството че са 1200 км.Много ме изкефи обаче един коментар в нета по повод изказването на Бойко - Магистрала Люлин е отворена,вече може да правите любов с нея.Коментарът беше следният-А,така ли,вече дупки ли се появиха по нея.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Абе смешници, за такива като вас не трябва да има нищо безплатно, тури вход 20 лева и да видим колко от вас недоволните щяха да бъдат в залата, като гледах днес на репортажите какви шушумиги имаше там...съм сигурен, че щяхте да ревете колко ви е скъпа.
TheClub написа:Ама точно това си говорих и с баща ми, ББ ще се намеси и ще е месията .. Жалка работа - България
аз съм източника на тази новина, смисъл аз я диктувах на колегата

Бях на въпросното събитие и Бойко точно така направи- изкомандва Нейков изведнъж

Друг въпрос е, че може и да не е предизборно, а липса на кадърност = нещо често срещано при Б.Б.
gushtera написа:Абе смешници, за такива като вас не трябва да има нищо безплатно, тури вход 20 лева и да видим колко от вас недоволните щяха да бъдат в залата, като гледах днес на репортажите какви шушумиги имаше там...съм сигурен, че щяхте да ревете колко ви е скъпа.
Ами аз съм една такава недоволна смешна шушумига,защото ако билетите бяха с пари щях да си закупя такъв.По този повод искам да ви споделя едно мое преживяване на ЕВРО 2004 в Португалия.След последния мач срещу Италия ,туроператорите ни бяха подготвили прощална вечер в Понтеведра Испания,тъй като почти цялата агитка на БГ спеше в Испания за 2-рия и 3-тия мач.Бяхме поканени на испанска фиеста,което си беше един обикновен нашенски събор с виенско колело,захарен памук,стрелбище,балони играчки и т.н..Най-важното обаче от обичая ,който се провежда в деня на лятното слънцестоене/21-22.06/за испанците беше да си вземат от безплатната риба.Е,НЯМА ТАКАВА ОПАШКА,200-300М,ДОРИ ЗАВАЛЯ ДЪЖД С ОБИЛНА ГРАДУШКА,ОБАЧЕ НИКОЙ НЕ МРЪДНА ОТ МЯСТОТО СИ,само сеирджиите българи гледахме отстрани и се смеехме.7 ГОДИНИ ГО РАЗКАЗВАМ ТОЗИ СЛУЧАЙ,днес отново го видяхме на наша почва и се убедихме че безплатен обяд няма.Между другото испанската фиеста завърши с един типичен бг обичай-запалиха гуми и започнаха да прескачат огъня за да гонят злите духове ,змии и гущери.Това се прави на Сирни Заговезни в цяла България,а специално в Югозапада наричат обичая-Урата Копата.

Последна промяна от 727150 на 26 юли 2011 20:44, променено общо 1 път.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
milen.hristov написа:Алтернативата на Бойко е...и какво тя е направила за спорта в последните 17 години
Та коя е алтернативата
Ами 1 ще ти кажа - незнам какво е направил за спорта ама сичките ми познати са зле с парите и повечето нямат работа. Хора с по над 20 години стаж в счетоводството немогат да си намерят работа от 2 години и половина например. Хората се чудят какво да ядат. Или ние правим магистрали и зали за сметка на нормалното съществуване на хората?

И не ми говорете за платени драскачи.

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
mormona написа:milen.hristov написа:Алтернативата на Бойко е...и какво тя е направила за спорта в последните 17 години
Та коя е алтернативата
Ами 1 ще ти кажа - незнам какво е направил за спорта ама сичките ми познати са зле с парите и повечето нямат работа. Хора с по над 20 години стаж в счетоводството немогат да си намерят работа от 2 години и половина например. Хората се чудят какво да ядат. Или ние правим магистрали и зали за сметка на нормалното съществуване на хората?Маика ми е работила с него и мога да Ви кажа що за човек е и си слагам главата , че това е манипулирано. Пускаме 5000 и вечерта АЗ ще им пусна още 5000... Мога да ви кажа и защо залата се казва Арена Армеец примерно, това го знам от човек работил по залата. И изобщо има толкова неща дето незнаете... за господин Борисов.
И не ми говорете за платени драскачи.![]()
Аууу... колко си навътре в нещата.. аре излез и застани с името си, и майка ти и тя.. и кажете всички злоупотреби, за които знаете.. Ама не, нали!.. "га ядохме кифтетата..., ни ривахме" .. СМЕШНИК.. Аре дай пресконференция в стил Яне Янев.. Нямало работа.. така е.. който учил учил..., който е умен и квалифициран.. винаги ще си намери работа.. да вярно сега може ад не най-хубавата.. ще почнеш в някой кол център за хилядарка.. като отмине кризата ще си работиш по професията или т.н.. ама за тая работа, ум, езици, интелигентост трябва...
Колкото до ПР-а.. не се знае..никога не трябва да се изключва, че ни правят на глупаци.. но въпреки всичко, това е добре за тези ще ходят да се бутат.. и според мене трябваше да е платено, не със зверски цени.. но едни 15 лева.. щеше да отсее работата..И въпреки всичко обаче, българина иска да си мрънка.. що нямало билети.. а имало.. ама било ПР..еби му майката стига мрънкахте бе..Българите сме мрънкачи и мангали.. да мангали сме.. затова и ни е мангаласка държавата.., не заради циганьорите..
Тъпата мутра е бита карта останали са един файтон малоумници който му играят по свирката