Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Сезон 2011-2012, Лятна подготовка, контроли и трансфери
Aкo котка не ми мине път се каня да гледам контролата с Черно море в сряда. За отбора се информирам от вас. Предполагам, че тимът няма нищо общо с онзи от пролетта. Имам предвид мотивация, борбеност и настроение за игра. То е ясно, че ще се запознаваме с новите играчи, но и аз "страдам" малко за Браганца. Сигурен съм, че Херо е преценил приоритетите и ще изгради един симпатичен тим. Това ще ме върне и закове на стадиона.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Ако и аз не съм ангажиран в сряда ще дойда да погледам контролата срещу еклерите 

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

момчета в петък ще съм в бургас и да ви питам в колко часа и на кой стадион ще е мача ви с нашия отбор

Goshky написа:момчета в петък ще съм в бургас и да ви питам в колко часа и на кой стадион ще е мача ви с нашия отбор![]()
Мача ще се играе на Лазур , а за час не мога да ти кажа , може би 19 часа

[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- Bartolomej
- Контакти:
22-годишният халф с алжирски паспорт Жужу ще подпише договор с Черноморец. Той бе одобрен от треньора на акулите Димитър Димитров. Същото ще стори и румънецът Новак Йонуц. В същото време акулите успяха да се освободят от високите заплати на двама играчи. От вчера Рикардо Андре и Хайме Браганца не са състезатели на бургазлии. Двамата разтрогнаха с клуба по взаимно съгласие.
В момента клубът търси купувачи на още трима легионери, доведени в тима от бившия треньор Красимир Балъков - Енис Хайри, Муса Койта, Лис Мутис и Дос Сантос.
айде стига вече транфери , започвайте да мачкате

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Bartolomej написа:22-годишният халф с алжирски паспорт Жужу ще подпише договор с Черноморец. Той бе одобрен от треньора на акулите Димитър Димитров. Същото ще стори и румънецът Новак Йонуц. В същото време акулите успяха да се освободят от високите заплати на двама играчи. От вчера Рикардо Андре и Хайме Браганца не са състезатели на бургазлии. Двамата разтрогнаха с клуба по взаимно съгласие.
В момента клубът търси купувачи на още трима легионери, доведени в тима от бившия треньор Красимир Балъков - Енис Хайри, Муса Койта, Лис Мутис и Дос Сантос.
айде стига вече транфери , започвайте да мачкате
Жалко за Браганса, но не е искал да подписва при нови условия. За сметка на това идва друг тип крило - много по-бърз и по-млад. Вярно не е кой знае какво при преси, но прави страхотни контри - поне това е впечатлението от 2 мача и няколко тренировки. Предполагам ще е титуляр срещу Варна. Малко прави впечатление на келешче на външен вид, но Митко поне в това отношение не прощава.
Йонуц направи няколко странни грешки в контролите, но на поста му си тръгна основен играч и ще трябва да има алтернативи.
Не искам да се заяждам,но Черноморец с тези черни работници дето ги мъкнат ще се борят най-много с Монтана и Миньор за 10-12 място.
Старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров спира с експериментите в мачовете от предсезонната подготовка.
Утре в контролата с „Черно море” Херо ще започне със състав, който ще бъде титулярният и за официалните изпитания в първенството на „А” група. Морското дерби с проверовъчен характер започва от 19.00 часа на стадион „Лазур”.
52-годишният бургаски треньор няма да изневери на любимата си тактическа подредба 4-4-1-1. Димитров по традиция ще заложи на по-опитни футболисти.
Безспорен №1 по „щат” под рамката е Стоян Колев. На десния бек ще действа Пламен Крумов, а като двойка централни защитници – Траян Дянков и Николай Николов. Ролята на ляв защитник ще бъде поверена на французина Жереми Фо-Поре. В дясната част на невралгичната средна зона ще се труди Борислав Балджийски, а в лявата – бразилецът Рикардо Азис. Като опорни полузащитници ще се подвизават новият капитан Радостин Кишишев и ганаецът Майкъл Тевия. Пред халфовете с повече свобода в предни позиции ще маневрира Георги Андонов, а на върха на атаката ще бъде забит Венцислав Христов. Шестима от изброените в предполагаемия стартов състав са нови имена от лятната селекция на черноморци. На почивката се очаква стратегът Димитров да направи най-много три смени на постовете, в които има колебания за титулярния си избор заради равностойността на изпълнителите.
Почти сигурно Кишишев, който на 30 юли ще навърши 37 години, ще отстъпи мястото си на португалеца Рикардо Андре. Най-вероятно на терена от началото на второто полувреме ще се появи и румънецът новак Йонуц. Четвърт час преди края шанс може да получат още 5-6 футболисти.
Радващото е, че Херо няма кадрови затруднения от здравословен характер, след като в тима няма контузени играчи.
Контролата утре с „Черно море” от 19.00 на „Лазур” е предпоследна от програмата на „акулите” за лятно обиграване. Финалната проверка ще се играе на същото място и в същия начален час на 30 юли /събота/ срещу „Сливен”.
Официалният старт на черноморци в „А” група е с домакинство в 1-вия кръг срещу „Калиакра” на 6 август.
http://www.besove.com
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
Браво колега , много добър анализ !!! Лично аз очаквах малко повечко българчета в отбора , макар че не съм , чак такъв фен на родните футболистчета , светът отдавна е мултинационален . А и ако чужденците са класни, защо не ?
Както и да е, успех на Акулите !!!! Жалко , че няма да мога да дойда днес да им се порадвам , но сезона в Сл. бряг си е в разгара и трябва да се бачка , имаме да наваксваме заради късния старт .
А една победа над еклерите , дори и в контрола ще ми подейства като мехлем за изстрадалат ми футболна душа . Но за мача със Сливен ще ги гледам .
Както и да е, успех на Акулите !!!! Жалко , че няма да мога да дойда днес да им се порадвам , но сезона в Сл. бряг си е в разгара и трябва да се бачка , имаме да наваксваме заради късния старт .
А една победа над еклерите , дори и в контрола ще ми подейства като мехлем за изстрадалат ми футболна душа . Но за мача със Сливен ще ги гледам .
- Bartolomej
- Контакти:
от cena62 на 26 Юли 2011 18:08
Почти сигурно Кишишев, който на 30 юли ще навърши 37 години, ще отстъпи мястото си на португалеца Рикардо Андре.
нали казаха , че е освободен Андре

▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒