Невиждана истерия за билети за откриването на новата зала

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Нови 5ооо билети пускат за Арена София

Мнениеот ros » 25 юли 2011 21:05

Ето ви Бойков ПР... Такава гавра с феновете никой не си е позволявал до сега. Никой не може да ме убеди в противното. Още от преди 2 седмици се знаеше , че има около поне 10 000 желаещи и сега изведнъж... "Ето ви 5 000 от мен".
Много ниско пада ББ с тази си изява, жалко за спорта ни :(
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 25 юли 2011 21:08

ros написа:Ето ви Бойков ПР... Такава гавра с феновете никой не си е позволявал до сега. Никой не може да ме убеди в противното. Още от преди 2 седмици се знаеше , че има около поне 10 000 желаещи и сега изведнъж... "Ето ви 5 000 от мен".

+1 Няма какво да добавя :|

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 25 юли 2011 21:26

сигурно ли е,това за новите билети
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 юли 2011 21:29

mitni4arq написа:сигурно ли е,това за новите билети

Дадоха Бойко по Канал 1 как командва Свилен Нейков ... "и недоволните - при Бойко"

Друг е въпроса кога ще ги дадат и пак такъв цирк ли ще е
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 25 юли 2011 21:34

Ама точно това си говорих и с баща ми, ББ ще се намеси и ще е месията .. Жалка работа - България :(

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 25 юли 2011 21:38

голям цирк, така като е безплатно всеки се натиска, можеха да сложат цени от 3 и 5 лв. и нямаше да има такава истерия, а приходите да бъдат дарени за построяване на детски спортни плошадки, или дарени за някаква друга кауза.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 25 юли 2011 21:40

ros написа:Ето ви Бойков ПР... Такава гавра с феновете никой не си е позволявал до сега. Никой не може да ме убеди в противното. Още от преди 2 седмици се знаеше , че има около поне 10 000 желаещи и сега изведнъж... "Ето ви 5 000 от мен".

Нищо ново и нищо неочаквано,можеха да се разберат предварително,но ако няма камери,няма как да бъде взето решение.И Боко,и оная смешка Цецко са доста жалки,но майната им,спирам да се ядосвам.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 юли 2011 21:42

Щом величеството е казало, така ще стане. Не знам защо, но с всеки изминал ден управление на ББ, България ми заприличва все повече на държава с азиатски постсоциалистически феодализъм от типа на Азербайджан, Казахстан и Узбекистан, но без нефта.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 25 юли 2011 21:47

Като дават 5000 - що толкова малко не ги ли е срам?
Като дават 10 000 - тоя па Бойко кво си прави ПР сега не го ли е срам?

няма угодия за вас..

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 юли 2011 21:48

Не,не,не докато съм жив няма да мога да разшифровам уникално неповоримият български МОЗЪК :shock: :shock: :shock: Цял ден се реве по форуми и сайтове,как нямало билети,как политиците били така и така.Сега се отпускат още 5000 хил. билета и хората пак са недоволни,ей богу,що за нация сме...

Всеки божи ден,трябва да си го натяквам,че всичко лошо което ни се случва е абсолютно заслужено !

Върни се в “Волейбол”