Ще разследват ТОМЕТО ??

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Re: Ще разследват ТОМЕТО ??

Мнениеот miti4nia » 01 юни 2009 18:04

томе ние сме с теб.ти си журналист-император,ех ако до всяко едно,добро същество застане поне още едно,тогава...........

Потребителски аватар
ALEX_D_GREAT
Контакти:

Мнениеот ALEX_D_GREAT » 01 юни 2009 18:04

petolu4ko написа:
Pro-European написа:Г-н Русев,

надявам се че няма да успеят да Ви уплашат!
Подкрепявам Ви за всяка дума, която казахте, дори беше малко!

НЕДОПУСТИМО Е БЪЛГАРСКИ ДЕЦА ДА СЕ ВЛАЧАТ И БЛЪСКАТ КАТО ЖИВОТНИ, А ПОЛИЦИЯ И АГЕНЦИЯ ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО ДА ГЛЕДАТ!
НЕДОПУСТИМО Е ДЕТЕ ДА ВИКА ЗА ПОМОЩ, А ДА СЕ ДОПУСКА ПРОТИВ ВОЛЯТА МУ ДА БЪДЕ ВЛАЧЕНО ДО КОЛА НА ...ЧУЖДО ПОСОЛСТВО !!!
Има ли държава България !?

http://analysis.actualno.com/news_242831.html

Надявам се в 17.30 да бъдете още по-категоричен!
НЯМА ДА ЧУЕМ ИСТИНАТА АКО САМИ НЕ Я КАЖЕМ!

Ма така ще бъде г-н Русев, докато Кабинета и депутатите крадат еврофондове и после плащат откраднатото с данъците ни и с цялота си наглост обясняват какъв "успех" е ЕК да ни позволи да си похарчим данъците възтановявайки откраднатото от тях. Някой да каза къде отидоха парите от пенсионния фонд, някой да попита къде са парите на родителите ни?????
Някой да излезе и да попита КЪДЕ СА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ направили пътни карти на сърбия и македония, където ежедневно се изливат тонове помия срещу България и Българщината??????????? а сълзите на стотиците хиляди българи прокудени от домовете си?????
Така ще бъде - ше влачат децата ни по разни коли, ше изнасилват жените ни, защото г-н Русев нашата реакция е да си замълчим, да се одупим та белким и на нас ни праснат по един ***, ей така профилактично.....

Айде да не обобщаваш , а? Не всеки се обръща да му праснат един профилактично. Томислав обръща ли се? Аз обръщам ли се? Хората с които правихме вериги пред парламента обръщат ли се? иЛИ тия с които вчера съм пял химна пред полското посолство?
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 01 юни 2009 18:09

ALEX_D_GREAT написа:
aloha^guy написа:Не знам дали го е страх , но постъпи правилно като се извини ;) че после не ми се мисли - като нищо ще го свалят за "клевети" :o :o

Нормално е да го е страх от комунистическата държавна машина. Та те могат да го изкарат престъпник за 24 часа. Но пък завоалирано пак им повтори това от вчера. много добре направено. разчуства ме направо. С теб сме , левскарче. Против комунизма и цензурата и еничарството и всички лайна които набъркаха властимащите.

Това имах предвид ! Явно говорим на един език - не знам какво толкова каза и то в дни на "предизборна агитация" ,че всички са скочили срещу него и да искат записи ! Това е нелепо... ! :oops: :oops:
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

mmaryan
Контакти:

Мнениеот mmaryan » 01 юни 2009 18:24

качете ако може предаването или поне какво казва водещия

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 01 юни 2009 18:25

Някъде от където може да се свали въпросния коментар ?

Потребителски аватар
de.bil
Контакти:

Мнениеот de.bil » 01 юни 2009 18:41

MORSKI написа:
de.bil написа:Да тиквеници са полицаите,като Томислав.
;) :o

На теб никнейма ти доказва що за човек си!!!!
Ако половината хора в тази държава бяха каот Томислав нещата нямаше да са такива!!!!!!

Дебил съм найстина.Благодаря ти ,че си го забелязал! Само един завършен дебил може да не е с народните маси в такъв исторически важен момент.Найстина съм впечатлен от порива за справедливост и родолюбие на Томето.Да не говорим за това,че е готов на институциите да се опълчи и да жертва спокойствието си.
Само дето това и аз мога да го правя ,като имам здрав гръб не е толкова геройчно.Истерията си му е качество,което се цени от когото трябва.Не бих искал все пак да го видя в положението на обикновен човек изправен сам срещу държавната машина,защото както при повечето нормални хора би бил най-вероятно жалка гледка.
А за народните маси-успех в бъдищете ви творчески планове(като статисти разбира се) :)

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 01 юни 2009 18:42

Г-н Русев , ни сме с вас !!!
Изображение

CarTmaN
Контакти:

Мнениеот CarTmaN » 01 юни 2009 18:48

de.bil написа:
MORSKI написа:
de.bil написа:Да тиквеници са полицаите,като Томислав.
;) :o

На теб никнейма ти доказва що за човек си!!!!
Ако половината хора в тази държава бяха каот Томислав нещата нямаше да са такива!!!!!!

Дебил съм найстина.Благодаря ти ,че си го забелязал! Само един завършен дебил може да не е с народните маси в такъв исторически важен момент.Найстина съм впечатлен от порива за справедливост и родолюбие на Томето.Да не говорим за това,че е готов на институциите да се опълчи и да жертва спокойствието си.
Само дето това и аз мога да го правя ,като имам здрав гръб не е толкова геройчно.Истерията си му е качество,което се цени от когото трябва.Не бих искал все пак да го видя в положението на обикновен човек изправен сам срещу държавната машина,защото както при повечето нормални хора би бил най-вероятно жалка гледка.
А за народните маси-успех в бъдищете ви творчески планове(като статисти разбира се) :)

Създаваш впечатление на интелигентен човек, ама това "Й" го разваля...

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 01 юни 2009 19:05

http://gong.bg/view_article.php?article_id=79097

Прав си е Томислав!Доста силен коментар!

Потребителски аватар
kenzo
Контакти:

Мнениеот kenzo » 01 юни 2009 19:29

miti4nia написа:томе ние сме с теб.ти си журналист-император,ех ако до всяко едно,добро същество застане поне още едно,тогава...........

ТОМЕ ВЕЛИК СИ !!!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”