antonio написа:vasiliev, критиката ти не е правилна, ти атакуваш Любо Пенев, а в следващите редове започва да изреждаш футболистите, които били слаби, и общо взето без Данчо и Тошко ги изреди всичките.Говориш, че Машадо не бил за ЦСКА, ама забравяш че именно Любо го изхвърли, тоест именно Любо изпълнява желанието ти. Как Любо Пенев при такива футболисти да смачка Левски, Литекс и Черно Море. Проявете малко търпение, Любо може и да не е най-добрия тактик, но поне е млад, интелигентен е и е червен до душа. много по-добър вариант за треньор, отколкото Кокала. При нас има много по-голяма перспектива за развитие, отколкото пред говедата. и още нещо, не нападайте "Титаните". Дайте им малко време, какво искате - да излязат и като първите селяци - тип Коце Маца, тип Батков, тип Венци Стефанов да почнат да ръсят бисери за съдии и темподобни селски изхвърляния. Хората се държат европейски, обещават, че ще работят усърдно и здраво, е нека им дадем шанс и не почваме да плачеме защо не отговорили на Батков и не знам си какво още.
Антонио,мерси за коментара ти.Донякъде си прав,че не е редно Титаните,както ги наричаш ти,да подражават на мустакатия си колега със селски провокации,но не е редно да стоят безучастни.Вижда се ,че са много по-интелегентни,но неопитни,и могат да отговорят на провокациите по цивилизован начин.Критиката ми към Любо е насочена към факта,че дълго държеше Машадо на терена,друг е въпроса,че най-накрая се усети и го махна.Ами Здравко Лазаров,имаме прекрасен футболист,който седи на скамейката.Видя се ,че младоците разочароват за сега,не съм ли прав?!И не съм изброявал почти всички играчи,че не са за отбора,а само няколко имена,които са овевидни.Сърцето ми червено и за това споделям тези неща ,които за мен не са редни.