Примера Дивисион (сезон 2011/2012)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Примера Дивисион (сезон 2011/2012)
Чудя се как Реал или Барса не са взели Антоан Гризман
Диего е загадка, писах преди 3/4 дни че има слух за това че ще идва в Атлети .
Аз лично се надявам да станат нещата . Показал е страхотни неща в Бундеслигата в Юве
си беше провал . Относно Освалдо най-много се надявам да не го взимаме точно него .
Не е лош футболист но това е играч който в 2/3 от времето няма да може да се ползва поради контузии .
1/3 от времето ще играе , а другите 2/3 ще лекува контузии и ще влиза във форма след контузия и това
за 20 млн. Е , дано не го вземем. За тия пари и на Мауро Зарате от Лацио съм по-навит макар и той да не струва такива пари .
Аз лично се надявам да станат нещата . Показал е страхотни неща в Бундеслигата в Юве
си беше провал . Относно Освалдо най-много се надявам да не го взимаме точно него .
Не е лош футболист но това е играч който в 2/3 от времето няма да може да се ползва поради контузии .
1/3 от времето ще играе , а другите 2/3 ще лекува контузии и ще влиза във форма след контузия и това
за 20 млн. Е , дано не го вземем. За тия пари и на Мауро Зарате от Лацио съм по-навит макар и той да не струва такива пари .
- Middlesbrough
- Контакти:
Капел се сбогува през сълзи със Севиля
Офтопик:
Капел има бъдеще в проекта Спортинг 2011
- Middlesbrough
- Контакти:
Дано Алексис да оправдае очакванията към него...
Много бърза да целувам емблемата ни... още няма нито един мач с отбора и вече да се обяснява в любов... последният играч дошъл от Италия и направил същото си тръгна само след 1 сезон при нас и бе пълен провал! Дано чилиеца да се различава от босненскитешведи...
Много бърза да целувам емблемата ни... още няма нито един мач с отбора и вече да се обяснява в любов... последният играч дошъл от Италия и направил същото си тръгна само след 1 сезон при нас и бе пълен провал! Дано чилиеца да се различава от босненскитешведи...

Barcelona - Mes que un club
Барса си има нова резерва Честито
- Frankie Lampard
- Контакти:
federer90 написа:Барса си има нова резерва Честито
federer90 написа:Барса си има нова резерва Честито
И защо да е резерва. Пролетта, Вийя беше в слаба форма (около два месеца нямаше вкаран гол), но Гуардиола го пускаше постоянно титуляр, просто защото нямаше никакви алтернативи на резервната скамейка. Сега със Санчес, подобен проблем няма да има