Шльонск - Локо София - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Koй ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 29 юли 2011 14:41

Шльонск
21
26%
равен
32
40%
Локомотив София
28
35%

Общо гласове: 81

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Re: ТВ+ ще дава и Локо СФ.За пореден път доказа,че е №1!

Мнениеот olfix » 25 юли 2011 20:34

Не мога да разбера защо се сърдите на хората от БСК???При положение ,че има 3 национални телевизии и нито една от тях не иска да се бръкне за зрителите си,а предпочитат да дават разни бози,то според мен трябва само да сме им благодарни на тв +,че все пак ще можем да го гледаме.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 юли 2011 20:34

Отивате при ТВ оператора ви и искате ТВ+,те звънят в Булсат и ви казват колко да доплатите за тази тв,лесно е нали.

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 25 юли 2011 20:35

acmilan написа:
Доктор Хаус написа:Ако сте забелязали,вече започна втора Бундеслига и предаваме мачове пряко.Скоро започват Бундеслигата и Примера Дивизион и отново ще можете да ги гледате по ТВ+.Правим опити да излъчваме и френски мачове,поддържаме контакти с TF1.Напомням,че квалификацията Швейцария-България също ще я излъчва ТВ+.И това само футбола......

Със Серия А как стоят нещата,надявам се,че отново ще предавате най-интересното за сериозна част от феновете на футбола първенство ;)

Със Серия А, нещата стоят най-трудно,както всяка година.Доколкото знам,единствено там няма все още излязла програма за предстоящия сезон.Там всичко става ясно в последната седмица прединачалото на шампионата всеки път!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 юли 2011 20:40

milen.hristov написа:Отивате при ТВ оператора ви и искате ТВ+,те звънят в Булсат и ви казват колко да доплатите за тази тв,лесно е нали.

Последния път от Близо ми казаха,че няма начин ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 25 юли 2011 20:42

Taz написа:Браво много правилна политика на Булсат за привличане на повече абонати, докато скапаните ефирни телевизиики спят, те предават всички видове спортове, а и наистина коментарите и студията преди мачовете им са много по-добри от на другите ;)

Ще ми обясниш ли как с даването на определен брой футболни мача и Wimbledon по тази телевизията въртят всички видове спорт. Да беше казал Евроспорт където дават над 30 вида спорт,че да са точни нещата. Нали авторът на темата знае,че българите не тачим евтините варианти за реклама. :)

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 25 юли 2011 20:43

modor написа:
milen.hristov написа:Отивате при ТВ оператора ви и искате ТВ+,те звънят в Булсат и ви казват колко да доплатите за тази тв,лесно е нали.

На Близооо никога няма да дадем сигнал..Там сме като Левски-ЦСКА,Барса-Реал М.Те ще са винаги на далекооо от нас!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 юли 2011 20:44

Доктор Хаус написа:
modor написа:

На Близооо никога няма да дадем сигнал..Там сме като Левски-ЦСКА,Барса-Реал М.Те ще са винаги на далекооо от нас!

Ти да не държиш ТВ+???
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 25 юли 2011 20:47

Federer91 написа:
Taz написа:Браво много правилна политика на Булсат за привличане на повече абонати, докато скапаните ефирни телевизиики спят, те предават всички видове спортове, а и наистина коментарите и студията преди мачовете им са много по-добри от на другите ;)

Ще ми обясниш ли как с даването на определен брой футболни мача и Wimbledon по тази телевизията въртят всички видове спорт. Да беше казал Евроспорт където дават над 30 вида спорт,че да са точни нещата. Нали авторът на темата знае,че българите не тачим евтините варианти за реклама. :)

Освен футбол дават НБА,НХЛ,тенис,бокс,Ф1 тренировки...
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 25 юли 2011 20:50

Ти да не държиш ТВ+???

Не,но когато не съм на смяна в болнично заведение,съм на работа там.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 25 юли 2011 20:51

Federer91 написа:Ще ми обясниш ли как с даването на определен брой футболни мача и Wimbledon по тази телевизията въртят всички видове спорт. Да беше казал Евроспорт където дават над 30 вида спорт,че да са точни нещата. Нали авторът на темата знае,че българите не тачим евтините варианти за реклама. :)

Язък за никът ти, как може да не знаеш къде се излъчват АПТ турнирите, не само Уймбълдън?
А те хората си излъчват и НБА, НХЛ, ГТ2, ГТ3, свободните тренировки от ф1... по никоя друга БГ телвизия не излъчват толкова много спорт!
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Локо София”