Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

bgenurov
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот bgenurov » 25 юли 2011 18:59

в четвъртък ще дават ли мача

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юли 2011 19:12

bgenurov написа:в четвъртък ще дават ли мача

Да,по ТВ+ :!:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юли 2011 19:12

Мениджърът на Левски Георги Иванов-Гонзо е избрал кой да бъде щатен изпълнител от бялата точка през сезон 2011/2012 година. Това ще бъде капитанът Христо Йовов, който има над 115 гола в "А" група. Бижутера се възстанови от травма и ще изведе "сините" с капитанската лента срещу Спартак (Търнава) в четвъртък на стадион "Георги Аспарухов" в първи мач от третия предварителен кръг на Лига Европа. При положение, че украинският съдия Серхий Бойко, който ще ръководи първата официална среща на 26-кратните шампиони за сезона, даде дузпа за Левски, зад топката ще застане Йовов. Той бе и единственият футболист в лагера на столичани по време на лагера в Линдабрун, който често пробваше удари от бялата точка след тренировка.

Така 33-годишният Йовов заменя головата машина Гара Дембеле, който през последния сезон биеше дузпите на "сините". Преминалият във Фрайбург голмайстор отбеляза седем от седем изпълнени с Левски дузпи в официални мачове. Шест от тях бяха в "А" група (Локомотив София, Видима-Раковски (2), Миньор, Локомотив (Пловдив) и Черно море), където стана голмайстор с 26 гола, а един път се разписа и при дузпите, решили четвъртфинала за Купата на България срещу шампиона Литекс в полза на "оранжевите".

Единствената пропусната дузпа на Гара със синия екип бе в контролата срещу чешкия шампион Виктория Пилзен през зимата в Кипър, когато тимът игра в жълто, а стражът парира удара на Дембеле и това се оказа решаващо за крайния резултат 1:2 за първенците на Чехия.

Освен Йовов готови да застанат зад бялата точка на разположение са Владимир Гаджев и Иван Цветков, които нямат слаба психика и не се притесняват да се изправят очи в очи с противниковите вратари. Преди Гара Жоазиньо бе дузпаджията на Левски, след като Георги Иванов-Гонзо пропусна първите две на сезон 2008//2009 година, които костваха уволнението на Велислав Вуцов.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 юли 2011 19:25

magga написа:
DrAvalanche написа:
По твоята логика треньора никой не трябва да го бръсне, защото само раздава потници и реди конуси на тренировката. Е, някой по-големи чешити като тоя САФ и дъвчат дъвка по време на мач.

Ти специално го разбирай както си искаш аз казвам,че на първо място е отбора,после играчите и чак тогава е треньора и всички останали.... На първо място като фен отивам да гледам отбора Левски,в който играят тези момчета,които пък ги води Гонзо,а не отивам да видя Гонзо,който е в Левски и има някакви си футболисти

Малко си се пообъркал, защото Левски е клуб, чиито представителен мъжки отбор е съставен от играчите, водени и треньора.

Аз лично никога не съм делил отбор, играчи, треньори. За мен всички те са част от Левски и това което искам е да ги виждам, че се раздават, и дават всичко от себе си в името на клуба.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 юли 2011 19:55

Левскари, подготвил съм една игра с прогнози за целият полусезон на Левски. :)
Мисля, че ще ви хареса, оставят да се дооформят детайлите и утре ще я пусна.

Само се чудя, дали играта да е само за фенове на Левски, или прогнози да дават и други ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юли 2011 19:58

THE G.A.M.E написа:Левскари, подготвил съм една игра с прогнози за целият полусезон на Левски. :)

Само се чудя, дали играта да е само за фенове на Левски, или прогнози да дават и други ? :roll:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 юли 2011 20:02

Точно това ме притеснява ...
Прогнозите на някои от НЕлевскарите да не са провокативни и да стане мазало в темата ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юли 2011 20:05

Aми нали има такава игра,където даваме прогнозите си още от миналия сезон и сега продължихме от Лига Европа,твойта с какво е по-различна.
Издай нещо :!:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 25 юли 2011 20:07

THE G.A.M.E написа:Левскари, подготвил съм една игра с прогнози за целият полусезон на Левски. :)
Мисля, че ще ви хареса, оставят да се дооформят детайлите и утре ще я пусна.

Има такава игра във форума ни само за левскари е
[offtopic][/offtopic]

Върни се в “Левски”