Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Венелин
Контакти:

Re: Йордан Милиев - Ларс Рисп

Мнениеот Венелин » 25 юли 2011 12:48

На мястото на ИИИ който и да влезе, все ще е по-добре!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 25 юли 2011 12:53

ultralevski написа:Бягай с тоя Данчо Очите. Грийн - Рисп!

какво му е лошото на Милиев?? Тва е един от най-добрите ЦЗ в България....
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 юли 2011 13:01

"След,като Иво Иванов се контузи на последната контрола в Австрия днес стана ясно,че шансовете му да играе на 28.07.2011 са минимални.Така пред Гонзо остава избора Милиев-Рисп. Според вас ще се сработят ли бързо двамата ЦЗ и чака ли ни добро в четвъртък....."
При положение,че Рисп е много по-класен и от Милиев,и от Иванов,как мислиш,дали ще се сработят?

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот magga » 25 юли 2011 13:13

Thsmith написа:
magga написа:Аз пък като ида на стадиона и не викам Гонзо,Гонзо ,а Левски Левски :roll: НО ме дразни това,че сте се вързали за Гонзо все едно е Господ правел това или онова много важно още колко други са правели трансфери ?Айде стига с тоя Гонзо,защото ми писна или се отделете и си направете ФК Гонзо или си се радвайте на Левски и спорете за ОТБОРА , а не за един човек,който след 10 години ще се помни като оня който тичаше по гащи след мача

А като целия стадион вика Гонзо, Гонзо и кога на Гонзо паднете мълчиш и гледаш умно тип Мъри ли? А защо сме се хванали за Гонзо... нарича се лоялност, нарича се признателност... защото оценяваме това което е правил и продължава да прави за Левски. Защото не е известен със симулативна игра, с клатене на крака и имитиране на работа или с комисионните си...Чаткаш?

Ти много знаеш Гонзо дали взима комисионни или не :lol: Аз на стадиона мога да правя каквото си искам,нали ? Явно тебе Мъри ти е бръкнал много дълбоко и доста неприятно :roll: И аз съм лоялен към Левски ... Сега Гонзо е там ок ,другата година ще е Вуцов ок подкрепям си отбора,а не треньора,защото титла и да се спечели не я печели Гонзо,нали ? Играчети играят и бият или падат,те са виновни за нашите емоции,а не треньорите :!: Ама явно ти това не го чаткаш

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 25 юли 2011 13:32

o magga, в грешка си голяма. :) Естествено, че и треньора е виновен за успехите и емоциите. :) Мъри защо го боготворим, по твоята логика тогава?!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Chelsea Forever
Контакти:

Мнениеот Chelsea Forever » 25 юли 2011 13:48

Ако според теб Данчо не става кажи нещо за Иво Иванов

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 юли 2011 15:57

bigbonusprize написа:o magga, в грешка си голяма. :) Естествено, че и треньора е виновен за успехите и емоциите. :) Мъри защо го боготворим, по твоята логика тогава?!

Защото такава ни е психиката,вместо да боготворим Бижутера за оня гол,Домовчийски и Бабангида,че са вкарвали ние викаме браво на треньорите ... Само аз ли забелязвам,че негативите ги обира Йовов и още 2-3,а като имаме успех който и да ни е треньор е Бог :roll: Аз като гледам мачове на Челси на стадиона има плакати за Тери,Лампард,Дрогба ,НО не и за треньорите,защото във футбола са важни играчите и отбора пък треньор може да е всеки с тапия за това :) Да не забравяме,че на терена се раздават играчите ,а не ръководството,на тях пляскаме и заради тях сме на стадиона, не заради Гонзо,Батков или който и да е друг

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 25 юли 2011 17:25

magga написа:
bigbonusprize написа:o magga, в грешка си голяма. :) Естествено, че и треньора е виновен за успехите и емоциите. :) Мъри защо го боготворим, по твоята логика тогава?!

Защото такава ни е психиката,вместо да боготворим Бижутера за оня гол,Домовчийски и Бабангида,че са вкарвали ние викаме браво на треньорите ... Само аз ли забелязвам,че негативите ги обира Йовов и още 2-3,а като имаме успех който и да ни е треньор е Бог :roll: Аз като гледам мачове на Челси на стадиона има плакати за Тери,Лампард,Дрогба ,НО не и за треньорите,защото във футбола са важни играчите и отбора пък треньор може да е всеки с тапия за това :) Да не забравяме,че на терена се раздават играчите ,а не ръководството,на тях пляскаме и заради тях сме на стадиона, не заради Гонзо,Батков или който и да е друг

По твоята логика треньора никой не трябва да го бръсне, защото само раздава потници и реди конуси на тренировката. Е, някой по-големи чешити като тоя САФ и дъвчат дъвка по време на мач.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 25 юли 2011 18:33

Chelsea Forever написа:

Ако според теб Данчо не става кажи нещо за Иво Иванов

Кво да ти кажем майна, Данчо е малко по-добър от Иво фейсбука. Ама и двамата не са за Левски. Твай.
Само феновете са важни!

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 25 юли 2011 18:53

DrAvalanche написа:
magga написа:

По твоята логика треньора никой не трябва да го бръсне, защото само раздава потници и реди конуси на тренировката. Е, някой по-големи чешити като тоя САФ и дъвчат дъвка по време на мач.

Ти специално го разбирай както си искаш аз казвам,че на първо място е отбора,после играчите и чак тогава е треньора и всички останали.... На първо място като фен отивам да гледам отбора Левски,в който играят тези момчета,които пък ги води Гонзо,а не отивам да видя Гонзо,който е в Левски и има някакви си футболисти

Върни се в “Левски”