Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: СЛУЖИТЕЛИ НАПУСКАТ БОТЕВ, ТЕРЕНЪТ ЗАГИВА
ОПРЕДЕЛЕНО ЦЪРВУЛА Е ПЪЛНА МИСТЕРИЯ ЗА ОБЩЕСТВЕНОСТА И НАИ-ВЕЧЕ ЗА НАС.ВРЕМЕТО ЩЕ ПОКАЖЕ,НО АЗ СЪМ ОПТИМИСТ! 

- PLOVDIV PEE 1912
Склонен съм да вярвам,че селската мастия е с доста накърнено селско самочувствие.Цяла България го усмива и подиграва.Ще прави инати и номера до последно.
-
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Господ те чул,но в действията на селския хитрец няма нищо логично.
„Разбирам затрудненията на работниците. Призовавам ги да проявят още малко търпение. Ще направя всичко възможно да им платя до петък"
Селю има напредък във възприятието на света. Вече не обещава пари, а обещава да ходи да се моли за пари.
Губи му се увереността малко по малко.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Yellow Submarine Yellow Submarine.
остана един мач.. и то не какъв да е...спасихме се..та дербито е момента квото ще се прави да се прави... и не говоря за вадене на отбори...
- PLOVDIV PEE 1912
Днес четох някаде,че му спряли gsm-ма..
PLOVDIV PEE 1912 написа:Днес четох някаде,че му спряли gsm-ма..
По-скоро го е сменил.Не знаете ли на какъв тормоз е подложен.Звънят му фенове непрекъснато,отделно журналисти,отделно институции за да си искат парите.Сигурно и личния бизнес не върви и има задължения,от там също го тормозят.
Re: Ботев остава в групата
А честито на канарите оставането в групата! Добре е да имаме два пловдивски отбора, ще се запази и пловдивското дерби! Изгонете Христолов и нещата ще потръгнат!
bulgaro написа:Останахме някак в тая майсторска група, което ми се струва по-скоро лошо, защото и догодина ще търпим наш'Митко, а разните му селски отборчета ще продължават да ни лупкат...
Не виждам защо трябва се заяждате с момчето от Стара Загора, нито са ни на нивото като публика, нито като история, нито като традиции, пък да не говорим, че половин Стара Загора се омъжи, живее и работи в "третия по големина град"Иначе Берое са един от клубовете, които имат запазено място в А групата, най-малкото заради качествените турове и лесните квалитетни мацки, нищо че малко миекат
За вашите т.н. качествени турове припомни ми кога за последно сте вземали точка в Зарата,че нещо ми се губят спомени.Винаги идвате като Аслани и си тръгвате като насрани

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
Абе човек, не сте тема за обсъждане, не сте интересни, айде стига толкова!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!