Първата титла на сър Алекс.Kaкво помните от тогава ?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XlFc7Nx22CQ[/youtube]
Manchester United season 1992/93
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Manchester United season 1992/93
Помня, че Евертън "издрънча" Юнайтед в първите кръгове като гост с класически резултат. Помня, че по това време взеха Кантона от шампиона Лийдс и нещата се обърнаха. Но Вила не по - малко заслужаваха титлата през сезона.
hrclspr12 написа:Помня, че Евертън "издрънча" Юнайтед в първите кръгове като гост с класически резултат. Помня, че по това време взеха Кантона от шампиона Лийдс и нещата се обърнаха. Но Вила не по - малко заслужаваха титлата през сезона.
А бе, то се ще се намери някой да ни бие през сезона( дори и с "класически" резултат), но се питам - колко малоумен трябва да си , за да запомниш един негативен резултат, при наличието на спечелена титла???
П.С. И в добавка - щом не са спечелили Астън Вила титлата, значи не са я заслужавали!!! Набий си го в кухата глава!!!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"
Алекс , браво за темата . Иначе тогава съм се родила , и не помня абсолютно нищо 
[center][wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/tumblr_m8z5biC2nV1qhxcnho1_500.png[/wrapimg][/center]
Сутринта като видях темата си викам ще издържа и няма да си давам мнението,защото не ми се занимава с тия форуми,ама сега вече е повече от 4 часа след като е пусната и има само 4 мнения - повече от обидно за темите в раздел Юнайтед... обаче това си има логично обяснение - над 95 процента от нахъсаните привърженици на Юнайтед тук,които като обезумели дават акъли и разбират всичко дори малко повече и от САФ,дори не са били родени тогава и критикуват другите само след яка справка в Гуглето.Тая тема си беше направо удар под кръста за някои,откъде да знаят за 93та,бая далече звучи...
А колкото до мен,(за мачовете на Юнайтед научавахме от спортните новини по Бнт,просто нещата не бяха уредени като днес ,нямаше ги Диема и Боби Борисов
),аз бях по-развълнуван 93та от първия мач ,на който присъствах Пирин -ПАОК 0:2 УЕФА '93 
А колкото до мен,(за мачовете на Юнайтед научавахме от спортните новини по Бнт,просто нещата не бяха уредени като днес ,нямаше ги Диема и Боби Борисов
-
FC_Barcelona
- Контакти:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=668560
Ревю на сезон 1992/1993. Препоръчвам на хората, които обичат класиката във футбола.
Невероятен сезон и големи емоции.
Ревю на сезон 1992/1993. Препоръчвам на хората, които обичат класиката във футбола.
Невероятен сезон и големи емоции.
Нормално е темата да има толкова малко мнения , при положение че повечето хора който обитават сайта са на 17-18 години , което не ги прави по-малко фенове от другите . 
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]
windy26 написа:Сутринта като видях темата си викам ще издържа и няма да си давам мнението,защото не ми се занимава с тия форуми,ама сега вече е повече от 4 часа след като е пусната и има само 4 мнения - повече от обидно за темите в раздел Юнайтед... обаче това си има логично обяснение - над 95 процента от нахъсаните привърженици на Юнайтед тук,които като обезумели дават акъли и разбират всичко дори малко повече и от САФ,дори не са били родени тогава и критикуват другите само след яка справка в Гуглето.Тая тема си беше направо удар под кръста за някои,откъде да знаят за 93та,бая далече звучи...
А колкото до мен,(за мачовете на Юнайтед научавахме от спортните новини по Бнт,просто нещата не бяха уредени като днес ,нямаше ги Диема и Боби Борисов),аз бях по-развълнуван 93та от първия мач ,на който присъствах Пирин -ПАОК 0:2 УЕФА '93
Не мога да разбера какво целиш с това мнение?! Аз например съм на 30, но съм фен на Юнайтед, откакто започнах да гледам английското по Диема+! Това, което ме прави фен на Юнайтед, е стилът им на игра и борбеността до последната секунда на всеки двубой! Хайде да не мерим кой е по-голям фен, за да не се чудим после защо ни обиждат феновете на другите отбори!
П.С. Нямам наблюдения за сезон 92/93, но и за мен няма толкова голямо значение, че тогава са взели първа титла във Висшата лига! Не искам да омаловажавам тази титла, тя така или иначе е част от историята на Ман.Юнайтед, но аз не съм бил свидетел на спечелването й и няма смисъл да се правя на интересен, и да заблуждавам околните!
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!
Nightfate написа:
Nightfate написа:
Не бяха ли тогава прословутите дузпи с "Торпедо"? Тогава Шмайхел спаси две, но съотборниците му пропуснаха три.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Каква ми е целта?Това е форум за споделяне на мнения и ЦЕЛТА ми е да изкажа мнението си...Не разбирам къде видя мерене на едни с други фенове(още по-малко аз да съм казал,че съм разбирач)явно си го прочел между редовете,къде видя да споменавам кой колко голям фен е на Юнайтед,просто ми е забавно как на някои теми има по 500 мнения,спорове и обиди,а сега цял ден няма кой да драсне ред за уникалните фалове на Ъруин,ето това ми е целта -Споделяне,в никакъв случай Мерене.