wsxedcrfv написа:
ти пък какъв си ?
аз какво ше ги правя си е моя работа.ти си чети и си пиши и с мен не се занимавай!
ЯСНО ЛИ Е!
КОЕ ДА Е ЯСНО? Ще ги гърмиш ли или не?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
wsxedcrfv написа:
ти пък какъв си ?
аз какво ше ги правя си е моя работа.ти си чети и си пиши и с мен не се занимавай!
ЯСНО ЛИ Е!
пирин написа:И къде ги похарчихте тези 1.5 млн евро ако смея да попитам,Гранден беше преотстъпен.
На 2 септември 2009 Олимпик (Марсилия) освобождава играча, след неуспешният пробен период. Като свободен агент привлича вниманието на отбори от Казахстан, България и Румъния. на 5 януари 2010 започва преговори с румънския Рапид (Букурещ), като в медиите излизат съобщения за сключване на договор в близките няколко дни.Въпреки преговорите с Рапид Гранден сключва договор с ПФК ЦСКА (София) на 20 януари 2010 за 2 години. Дебютира за ЦСКА на 13 март 2010 срещу Спортист (Своге) отбелязвайки гол и подавайки за втори за победата с 4:1.
пирин написа:И къде ги похарчихте тези 1.5 млн евро ако смея да попитам,Гранден беше преотстъпен.
wsxedcrfv написа:има един бивак ли е лагер ли е незнам,ама на всяка манджа меродия.
stannn-чо бегай при децата да си играеш.
другия е владко_цска и той във всички форуми на Българския футбол.за тех мога да кажа че са като пенсионерите след 10 ноември,"постоянното присъствие на червените пътници".
владкоооо , може би имаш роднина от "червените бабички" затова си толкова всеотдаен.
Warped написа:Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?
Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........
ma6inkata написа:
Че в последните 7-8 години, кой направитхе футболист? Дори и тримата не ги направихте футболисти. Продадохте ги на по 18-19 години. Стенли стана в Шотландия, Мартин в Шфейцария и Германия а Бербо го изгонихте като мръсно куче от армията, или се бъркам нещо? И пак са купени от други отбори, не са продукция, на вашата школа!
ma6inkata написа:Че в последните 7-8 години, кой направитхе футболист? Дори и тримата не ги направихте футболисти. Продадохте ги на по 18-19 години. Стенли стана в Шотландия, Мартин в Шфейцария и Германия а Бербо го изгонихте като мръсно куче от армията, или се бъркам нещо? И пак са купени от други отбори, не са продукция, на вашата школа!
falcon написа:Абе ей интелигентния, чета ти мненията в тая тема и половината са заяждания с някои хора колко неграмотно пишели, а ти с тва Шфейцария направо ги вкара в малкия си джобСледващият път като почнеш да обвиняваш колко грамотни са другите виж първо себе си
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта