Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- IvanAtanasov
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Поне стана играч на турнира
пожелавам му след някой друг месец да вдигне купа и на клубно ниво 

Много голям Суарез
Още като му гледах 5-6 мача в Аякс си мечтаех 1 ден да дойде в Ливърпул.Мечтата ми се сбъдна, сега се надявам да се сбъдне и втората - титла 
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
-
suareshampion
СУАРЕС ШАМПИОН ! Голям футболист имаме ,много остър и хитър нападател,рязко сменя посоката,има всичко техника, бързина , голяма спортна злоба,наслада за окото е да се наблюдава играта му !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
john barnes
акуилани май пак под наем във фиорентина със опция за закупуване на стойност 11млн.евро.само да не стане като договора със ювентус и догодина пак да ни го върнат!ако дадем н'гог,май ще вземем родайега...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- tedicha123
- Контакти:
Наближава 250 стр. по план днес трябва да има трансфер

Има слухове,че Н'Гог му оставал само една година договор.Ако това е така,според мен шансовете за продажба са много високи.
-
suareshampion
styopa написа:Има слухове,че Н'Гог му оставал само една година договор.Ако това е така,според мен шансовете за продажба са много високи.
Дай боже да се отървем от тоя и да се освободи място за нов класен нападател.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Добри новини ако са истина...слухове, че Фулъм и Мартин Йол са отправили оферта от 1,5 милиона паунда за Поулсен...наще няма какво да мислят, направо да приемат и да обявяват в официалния 
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Mighty Reds
- Контакти:
Gil-galad написа:Добри новини ако са истина...слухове, че Фулъм и Мартин Йол са отправили оферта от 1,5 милиона паунда за Поулсен...наще няма какво да мислят, направо да приемат и да обявяват в официалния
Хмммм, значи дават им Поулсен и 1.5 млн кеш, и пак са на кирия - вредите от тоя са в пъти повече
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Mighty Reds написа:Gil-galad написа:Добри новини ако са истина...слухове, че Фулъм и Мартин Йол са отправили оферта от 1,5 милиона паунда за Поулсен...наще няма какво да мислят, направо да приемат и да обявяват в официалния
Хмммм, значи дават им Поулсен и 1.5 млн кеш, и пак са на кирия - вредите от тоя са в пъти повече
И двамата сте много прави, а дано!
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!